Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Canon IP 4850
STRANA 1 OD 1
pastirko Canon IP 4850 08.09.2011. 16:46 T38269

status: user
broj poruka: 242

Pozdrav raja :D
Nego imam tu oko 7500din za stampac. Sluzice prvenstveno za stampanje fotki pa me zanima vredi li ovo za isti posao. Ili ako imate neki predlog u tom cenovnom rangu. Zanima me mogu li se ketridzi na njemu puniti u kucnoj radinosti, znaci samo sipam i vozim :D
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Ne 09.09.2011. 06:55 #358519

broj poruka: 6645
Nema varijante sipas i vozis. Samo novi kertridzi u pluckavaca, uz uslov da se redovno prazne-koriste, dobitna su kombinacija. Uz to, jeftinije je dobiti fotografije kod fotografa, osim ako zbog toga ne pesacis 25km u jednom pravcu. Punjenje crne, obicno je jednostavnije i uspesnije, bar kod hp pljuckavaca... ali zato boje dupe pomeraju... pogotovo ako si mastao o foto-stampi...

Budale veruju u sreću.

pastirko mozda epson 10.09.2011. 10:57 #358737

broj poruka: 242

pa ne znam, necu bas mnogo stapmatu ali nije ni mali broj...razmatram kupovinu CISSa trenutno. Nasao sam za 7500din isti...ah da ali za epson p50
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs