http://skr.rs/gc~ n eto ti zovi i pitaj dal imaju , a ako ne verovatno ti oni mogu i nabavit, a sada kod njih imas i 30% popusta na svu razer opremu.
I da nije 4g :D
:: Vec neko vreme cekam da se pojavi kod nas ali eto i dalje ga nema :: Jel zna neko kad ce ga biti? Ili mozda nekog ko `valja` razer opremu :: :: Hval :: :: ATARI 1040ST
kod njih ti je popust malo vise od normalne mp cene kod svih.. @stalex, taj mis ne vredi toliko para, imas logitech da se upiskis za te pare i to cordless
:: http://skr.rs/gc~ n eto ti zovi i pitaj dal imaju , a ako ne verovatno ti oni mogu i nabavit, a sada kod njih imas i 30% popusta na svu razer opremu :: :: I da nije 4g : :: :: :: Vec neko vreme cekam da se pojavi kod nas ali eto i dalje ga nema :: :: Jel zna neko kad ce ga biti? Ili mozda nekog ko `valja` razer opremu :: :: :: :: Hval :: :: :: :: ATARI 1040ST
sto se tice njihovoga popusta to si u pravu, ali sto se tice toga da mis ne valja ili ne vredi tu nisi ni bliizu u pravu, tj. svako ima svoj ukus , a iimperator je da se ne lazemo odlican mis, mada i ja mislim da za te novce ima boljih ali naravno razer modela, -evo kod mene drug prodaje mambu 80e , bukvalno ko nova, ja bih pre to uzeo
:: kod njih ti je popust malo vise od normalne mp cene kod svih.. :: @stalex, taj mis ne vredi toliko para, imas logitech da se upiskis za te pare i to cordles :: :: :: :: http://skr.rs/gc~ n eto ti zovi i pitaj dal imaju , a ako ne verovatno ti oni mogu i nabavit, a sada kod njih imas i 30% popusta na svu razer opremu :: :: :: :: I da nije 4g : :: :: :: :: :: Vec neko vreme cekam da se pojavi kod nas ali eto i dalje ga nema :: :: :: Jel zna neko kad ce ga biti? Ili mozda nekog ko `valja` razer opremu :: :: :: :: :: :: Hval :: :: :: :: :: :: ATARI 1040ST
Stvarno ne znam tacno dok ne bih video sa njim, mislim da je oko nepuno godinu dana stara, sto se tice stanja u savrsenom je stanju to znam 100% jer on ti to pazi mazi, mislim da ima jos garancije nesto , i ima ono njeno ful pakovanje 100%.
a prodaje je radi kupovine nove mambe tj. ovoga modela http://skr.rs/gcN , ako te interesuje ostavi mi na mail cssboot@yahoo.com telefon pa cu mu ja rec da te pozove ako nije prodao pa se dogovorite.
:: koliko je stara? jel ima neku garanciju :: :: ATARI 1040S :: ::
@ imarkovic: sad sam video da sam poslao prazni odgovor. Logitech preskacem jer imaju brdo `skupljih` misheva koji nemaju middle button (tj pritiskom na njega regulisu otpor skrola) a i za ludacki senzitiviti koji koristim, razer se bolje ponasa.
slazem se sa razermanon. god dana je skoro pola radnog veka. sacekacu ipak da se pojavi imperator 4g.
pa na svakom misu krenuvsi od mx500 pa na gore se programira middle button, a sto se tice sens-a, 5700dpi, mislim to je i previse
:: @ imarkovic: sad sam video da sam poslao prazni odgovor. Logitech preskacem jer imaju brdo `skupljih` misheva koji nemaju middle button (tj pritiskom na njega regulisu otpor skrola) a i za ludacki senzitiviti koji koristim, razer se bolje ponasa :: :: slazem se sa razermanon. god dana je skoro pola radnog veka. sacekacu ipak da se pojavi imperator 4g :: :: ATARI 1040S :: ::
cini mi se da me nisi skontao. evo recimo Logi G500. Middle button (kad to kazem mislim na to kad se pritisne scroll) regulise dal se biti scroll `click-to-click` ili ce biti bez otpora. to znaci da middle button moram da programiram da bude na nekom drugom dugmetu (recimo onom ispod scrolla).
p.s. taj scoll button nije programibilan nego mehanicki
ne razumemo se ili ti ne znas, da je to dugme pogotovu na G500 programmable, tj. komanda, jeste mehanika ali sa memorijom, tako da npr. scroll-click-left mozes da programiras da bude double-click, scroll-right CLOSE, a middle-click sta vec, itd., to je vrlo korisno a na Razeru je odradjeno tako lose da kad kliknes imas osecaj da ce se raspasti scroll.., plus na Razeru je plastican i sa gumom, logitech je aluminium-guma zbog preciznosti, a udobnost je posebna prica, to se zna..
:: cini mi se da me nisi skontao :: evo recimo Logi G500. Middle button (kad to kazem mislim na to kad se pritisne scroll) regulise dal se biti scroll `click-to-click` ili ce biti bez otpora. to znaci da middle button moram da programiram da bude na nekom drugom dugmetu (recimo onom ispod scrolla) :: :: p.s. taj scoll button nije programibilan nego mehanick :: :: ATARI 1040S :: ::
ne pricam o scroll left ni o scroll right. nego o scroll button. evo ovde u sobi imam jedan logitech VX nano (kupovina istog je veliki zajeb bas zbog tog dugmeta), tako da znam o cemu pricam. spojio sam ga pre 5 mina cisto da se podsetim. u SetPointu NE moze da se programira scroll button i pise za njega da je to `Shift Scroll Mode`.
a razer deathaddera 1st gen trenutno koristim i middle button je savrsen. inace taj deathadder je kupljen jer sam nedelju dana pre njega uzeo logitech mx400 koji ima najgori scroll middle button na svetu.
jbg, ne znam nemam vise tog misa, imam G700 i na njemu to moze, middle click je podesiv, e sad, u svakom slucaju u igrama je takodje podesivo a za VX nano ne znam, to je mis za notebook, i nije za igre.. jja sam koristio NAGA misa i prosto je neprihvatljivo da na misu od 80eu skripe tasteri posle mesec dana i scroll se kotrlja kao tocak iz kamenog doba..
:: ne pricam o scroll left ni o scroll right. nego o scroll button. evo ovde u sobi imam jedan logitech VX nano (kupovina istog je veliki zajeb bas zbog tog dugmeta), tako da znam o cemu pricam. spojio sam ga pre 5 mina cisto da se podsetim. u SetPointu NE moze da se programira scroll button i pise za njega da je to `Shift Scroll Mode` :: :: a razer deathaddera 1st gen trenutno koristim i middle button je savrsen. inace taj deathadder je kupljen jer sam nedelju dana pre njega uzeo logitech mx400 koji ima najgori scroll middle button na svetu :: :: ATARI 1040S :: ::
e bas je u tome stvar. pola tih logitecha ima taj middle, a druga polovina nema. i nigde na njihovom sajtu nema taj podatak, nego moras da trazis po review-ovima dal ce navesti kao manu da ga nema. a i kad ne navedu nisi siguran dal ga ima ili ga nema, a coveku koji je pisao review to ne smeta. kad sam uzeo vx nano nisam znao da postoje modeli bez middle-a i tu sam se zeznuo. dva logitech razocarenja zaredom (verovatno slucajna) i nisam bas nesto u fazonu da im dajem pare opet.
a moje iskustvo sa razerom je odlicno. evo cetvrtu godinu ga koristim i dolazi polako vreme za zamenu. nemam te probleme koje ti imas, samo u zadnja dva meseca luduje bez podloge, sto nikad nije radio, a ja bas i ne preferiram da je koristim.
pa pazi, to je sad individualno, meni u zivotu nikad nije trebao middle click, koristim ga samo za open in new tab, doduse u igrama je korisno, ali u igrama imas to dugme da modifikujes, ne znam kako to nisi uspevao, ne znam u stvari ne mogu da znam tacno koji misevi to imaju koji ne velika je greska sto ne koristis podlogu, zbog toga sto ce stopice brzo da ti se izgule i dobice sitne ogrebotine posle cega mis ne moze da klizi kao na podlozi, plus podloga za svakog misa je RECOMMENDED
:: e bas je u tome stvar. pola tih logitecha ima taj middle, a druga polovina nema. i nigde na njihovom sajtu nema taj podatak, nego moras da trazis po review-ovima dal ce navesti kao manu da ga nema. a i kad ne navedu nisi siguran dal ga ima ili ga nema, a coveku koji je pisao review to ne smeta. kad sam uzeo vx nano nisam znao da postoje modeli bez middle-a i tu sam se zeznuo. dva logitech razocarenja zaredom (verovatno slucajna) i nisam bas nesto u fazonu da im dajem pare opet :: :: a moje iskustvo sa razerom je odlicno. evo cetvrtu godinu ga koristim i dolazi polako vreme za zamenu. nemam te probleme koje ti imas, samo u zadnja dva meseca luduje bez podloge, sto nikad nije radio, a ja bas i ne preferiram da je koristim :: :: ATARI 1040S :: ::
e bas to. ne odgovara svaki mis svakom. middle nisam nikad u igrama koristio nego samo za crtanje mi treba. tamo mi na svaka dva leva klika ide jedan srednji (izbacuje odabir parametara). secam se jos kad su se tek pojavili scrollovi, nisam hteo 5 godina da predjem na novog misha nego drzao starog kuglicnog logitecha sa tri dugmeta :D
Ovo nije tačno uopšte. Middle click na G500 je normalan kao i svaki drugi. Tek iza scrolla se nalazi mehanički switch sa kojim se reguliše tj aktivira Hyperscroll...
Znam na šta misliš, to su scrollovi koji nemaju middle click, i recimo VX nano to ima, kompletna glupost, ali scroll je najnormalniji na G500, ne kažem ti to samo zato što ga imam pa potvrdjujem, već zato što mi middle click treba u programima koje koristim i ne mogu bez njega....
Za 45 evra, G500 je no brainer kupovina. Komforan, odličnog kvaliteta...
Izmenjao sam sve najbolje logitech miševe, MX Revolution, MX Air, MX Performance, G9, ali ovaj je posle Aira najkomforniji. Air jedini nedostatak ima što ima touch scroll, ali mi je jako koristilo što se dugme na vrhu promeni na middle click i imaš osećaj da koristiš stare one miševe kuglične sa 3 dugmeta...
Evo slike G500 da vidiš o čemu pričam: http://bit.ly/oOqjlV __________________ Scourge of PCBerza
:: cini mi se da me nisi skontao :: evo recimo Logi G500. Middle button (kad to kazem mislim na to kad se pritisne scroll) regulise dal se biti scroll `click-to-click` ili ce biti bez otpora. to znaci da middle button moram da programiram da bude na nekom drugom dugmetu (recimo onom ispod scrolla) :: :: p.s. taj scoll button nije programibilan nego mehanick :: :: ATARI 1040S :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.