Iskreno, ne znam koliko bi ih procijenio. Valjda će se neko javiti, ko ima više iskustva sa olovnim sluškama. Dosta je nezahvalno prodavati te slušalice, osim ako nemaš zainteresovane. operator
slazem se, veoma ces tesko da prodas obe slusalice jer svi gledaju marku i ocekuj da neces moci uzeti puno para, verovatno jedva pola od te cene sa it sveta.
:: Iskreno, ne znam koliko bi ih procijenio :: Valjda će se neko javiti, ko ima više iskustva sa olovnim sluškama :: Dosta je nezahvalno prodavati te slušalice, osim ako nemaš zainteresovane :: operator :: ::
:: Na ovom drugom linku koji jei ostavio :: Odma prilikom otvaranja utrcava :: :: Sto nas zarazujes :: Sad ti sluske ne vrede ni 5e : :: :: najidealnije :: idealno :: ::
kakav virus , meni norton nista ne pronalazi, samo sam stavio prvi link koji sam nasao , da bi znali o cemu je rec.
@ivan012345
evo ti moj mail cssboot@yahoo.com posto sam na ovome mailu na koji sam registrovan na pc berzi zaboravio pass, pa pusti ponudu na taj mail sto sam ti dao , pa ako mi bude nesto odgovaralo dogovoricemo se.
ajde samo mi ostavi mail , posto ne mogu da koristim ovaj mail od pc berza zaboravi pass :D , pa cu da ti pusti sa moga maila, ili ti meni pusti ponudu na cssboot@yahoo.com
Pogledaj donji desni ugao svakog posta i videces dugme email.
Pozdrav!
:: ajde samo mi ostavi mail , posto ne mogu da koristim ovaj mail od pc berza zaboravi pass :D , pa cu da ti pusti sa moga maila, ili ti meni pusti ponudu na cssboot@yahoo.co :: :: :: :: :: :: :: :: pusti na mail koliko tražiš za njih pozz
gile majstore, vidis da je covek zaboravio sifru e-maila
:: Pogledaj donji desni ugao svakog posta i videces dugme email :: :: Pozdrav :: :: :: :: ajde samo mi ostavi mail , posto ne mogu da koristim ovaj mail od pc berza zaboravi pass :D , pa cu da ti pusti sa moga maila, ili ti meni pusti ponudu na cssboot@yahoo.co :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pusti na mail koliko tražiš za njih pozz
Aj prostudiraj malo bolje temu, da ne kazem procitaj :) ?
Pozdrav!
:: gile majstore, vidis da je covek zaboravio sifru e-mail :: :: :: :: Pogledaj donji desni ugao svakog posta i videces dugme email :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: ajde samo mi ostavi mail , posto ne mogu da koristim ovaj mail od pc berza zaboravi pass :D , pa cu da ti pusti sa moga maila, ili ti meni pusti ponudu na cssboot@yahoo.co :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pusti na mail koliko tražiš za njih pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.