Presao sam na win 7 64bit, i ne mogu da pronadjem driver za skener Mustek BearPaw 1200 CU plus prakticno sam odustao od njega pa me interesuje da kupim novi skener, nakon sto sam malo pregledao ponudu skroz sam se zbunio, naime, najeftiniji skener je 80e, a multifunkcionalni uredjaji su ispod 40e! ne kontam o cemu se radi... da li propustam nesto u kvalititetu zasebnih skenera u odnosu na ove u multifunkcionalnom? zasto ne bih kupio multifunkcionalni, prodao kertridze za 20e i koristio ga samo kao skener!
:: Presao sam na win 7 64bit :: i ne mogu da pronadjem driver za skener Mustek BearPaw 1200 CU plu :: prakticno sam odustao od njeg :: pa me interesuje da kupim novi skener :: nakon sto sam malo pregledao ponudu skroz sam se zbunio :: naime :: najeftiniji skener je 80e, a multifunkcionalni uredjaji su ispod 40e :: ne kontam o cemu se radi.. :: da li propustam nesto u kvalititetu zasebnih skenera u odnosu na ove u multifunkcionalnom :: zasto ne bih kupio multifunkcionalni, prodao kertridze za 20e i koristio ga samo kao skener :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.