Potreban mi je štampač za firmu koji može da izbaci oko 5000 kvalitetnih kopija mesečno, crno-belih i u boji. Mislio sam da kupim HP CLJ 3000DTN koji sam na par mesta u Beogradu pronašao za oko 450 eur. Zabuna nastaje jer se štampac sa istom oznakom na drugim mestima prodaje po mnogo višoj ceni, nekih 900-1500 eur. Da li neko zna nešto o tome i ima li nekog ko je imao iskustva sa ovim štampačem ili nekim sličnim modelom po pitanju kvaliteta stampe i izdržljivosti ?
:: Potreban mi je štampač za firmu koji može da izbaci oko 5000 kvalitetnih kopija mesečno, crno-belih i u boji. Mislio sam da kupim HP CLJ 3000DTN koji sam na par mesta u Beogradu pronašao za oko 450 eur. Zabuna nastaje jer se štampac sa istom oznakom na drugim mestima prodaje po mnogo višoj ceni, nekih 900-1500 eur. Da li neko zna nešto o tome i ima li nekog ko je imao iskustva sa ovim štampačem ili nekim sličnim modelom po pitanju kvaliteta stampe i izdržljivosti
Verovatno je greska u pitanju. Ako nije, trci i kupi odmah dva :)
To je laser u boji Duplex+LAN. Kod nas (u Srbiji) kosta 99 000 din. Ako ne znas gde, mail me. Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.