e ovako htjeo bih da pazarim od nekog lika navedenu napojnu za 70 evra ..e sad napojna je nova zapakovana, ali da pojasnim stvari .. on je vec imao takvu i nekako mu je crkla i nije mogao da nadje racun i garantni list za nju pa je kupio drugu.. i kaze kada je krecio stan nasao je racun i garantni list i oni mu dali novu zapakovanu (ovu sto hoce da proda meni) i on kaze da ima jos 4 godine garancije
e sad moje pitanje je ako ja kupim to napajanje i ne daj boze crkne da li ce oni meni uvaziti to u garanciju sa obzirom da je vec jenom dobio novu napojnu ?
Da, sve dok imas garanciju. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: e ovako htjeo bih da pazarim od nekog lika navedenu napojnu za 70 evra ..e sad napojna je nova zapakovana, ali da pojasnim stvari .. on je vec imao takvu i nekako mu je crkla i nije mogao da nadje racun i garantni list za nju pa je kupio drugu.. i kaze kada je krecio stan nasao je racun i garantni list i oni mu dali novu zapakovanu (ovu sto hoce da proda meni) i on kaze da ima jos 4 godine garancije :: :: e sad moje pitanje je ako ja kupim to napajanje i ne daj boze crkne da li ce oni meni uvaziti to u garanciju sa obzirom da je vec jenom dobio novu napojnu :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KX3i3oFAtcE
po toj cijeni mogu samo u Srbiji da kupim to napajanje a ovdje u pisljivoj Bosni uvoznici placaju porez i carinu i dizu cijene do 20-30 evra vise ..tako da samo ovo mogu da uzmem ..a i taj GX550 je kod nas u radnjama 90 evra...
Taj GX je dobro napajanje, itekako, samo sto rece Scyter celoj seriji varira napon, mozes pogledati na netu testova ima koliko hoces. Nije to toliko lose napajanje, ali ako mozes zaobidji ga. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.