Ljudi gde mogu da nadjem usb reciver za MX revolution, upravio mi je riknuo ne znam kako ali komp ga vise ne vidi, odnosno ni jedan komp ga vise ne vidi probao i na laptopu. Imali neko ideju gde da trazim pomoc?
Zavisi gde si? Znam u NS-u imas prekoputa bolnice, valjda Futoska ulica se zove... Za BG pojma nemam... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Ljudi gde mogu da nadjem usb reciver za MX revolution, upravio mi je riknuo ne znam kako ali komp ga vise ne vidi, odnosno ni jedan komp ga vise ne vidi probao i na laptopu. Imali neko ideju gde da trazim pomoc?
Ovlašćeni servis za Logitech: ET Servis 011/2042-140 Bulevar Kralja Aleksandra 261 11000 Beograd Ovo sam iskopao. Pa izvol`te... :) A imas i ovde neke brojeve sa njihovog sajta sam nasao:
A za NS stvarno ne znam, znam dok sam svaki dan bio u elektro kad tad sam prolazio pored bolnice i znam da je bio neki Logitech servis, mala radnjica ali ne mogu na netu da nadjem kontakt. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Nalaze se na istoj adresi u Bulevaru kralja Aleksandra 261.
Vi kazete ET Servis, ja kad sam bio kod njih zvali su se Logo. Ali vidim da je ista lokacija, pa je verovatno i ista firma u pitanju. Ja sam takodje nosio komplet mis i tastaturu (Edge diNovo Media) posto mi je crkao `reciver` i posle 15 dana su mi rekli da ne mogu da otklone kvar i uputili me ovaj servis:
Oni su mi putem telefona rekli da imaju sve rezervne delove za Logitech na lageru. Nazalost ja sam pare potrosio u medjuvremenu pa im jos nisam odneo svoj mish u servis pa samim tim ne mogu da ti potvrdim da li stvarno imaju sve sto kazu da imaju :)
Cele javi koja je dijagnostika kvara. Isti slucaj imam ja vec par godina unazad. Stoji mi nov Logitech Revolution u kutiji ,nikako da ga osposobim. Simptomi isti kao i kod tebe. Bas me interesuje sta je u pitanju.Da li je samo reciever ili nesto drugo. Ja sam cak pokusao i sa kalibracijom ali nema Boga ,ne vide se mis i reciever.
Ako nece da se upare klasican usb reciver i MX revolution sto je cest slucaj, pokusaj da pronadjes Logitech® Unifying receiver. Inace potrazi lika iz ovlascenog servisa na kosi zove se Gojko. Meni je izasao u susret posto sam morao da menjam ceo set MX5500 ali tek kada sam otisao tamo licno preskocivsi posrednike iz computerland prodavnice
Boztoga ti je stavio za C Land link, a posto su uvoznici, rade i servis sigurno. Znam da i grappolo uvozi Logi takodje. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Ja bih evo ovim putem javno da se zahvalim IRIS MEGA servisu tj serviseru koji mi je izasao u susret i resio problem mog pacova Svaka preporuka za njih, nemam reci poslali su mi city-em drugi usb bez problema, cak nisu ni trazili moj koji je rinkuo da im posaljem !
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.