Pomagajte, da li iko zna neku dobru mehanicku tastaturu do 40 evra ? Uglavnom za igranje mi je potrebna. Ako iko zna neku dobru mehanicku tastaturu do 40 evra, preporucujte.
:: :: Pomagajte, da li iko zna neku dobru mehanicku tastaturu do 40 evra :: Uglavnom za igranje mi je potrebna :: Ako iko zna neku dobru mehanicku tastaturu do 40 evra, preporucujte.
:: :: Pomagajte, da li iko zna neku dobru mehanicku tastaturu do 40 evra :: Uglavnom za igranje mi je potrebna :: Ako iko zna neku dobru mehanicku tastaturu do 40 evra, preporucujte.
jel` ovo Blabla21, ili mi se čini?Da ne spominjemo nick koji se sastoji iz susednih slova na levoj strani tastature.I ponovo je tema-hitno!Tastatura za igranje do 40e!Mislite o tome...
Koliko mi se čini ljudi čovek je tražio mehaničku tastaturu, sa mehaničkim tasterima kao što je Steelseries 7G, ali nema za tako male pare meheaničkih tastatura...
Nema je*anja a da ti ne udje...
Username je klasika, podseća na Queer... __________________ Scourge of PCBerza
:: Koliko mi se čini ljudi čovek je tražio mehaničku tastaturu, sa mehaničkim tasterima kao što je Steelseries 7G, ali nema za tako male pare meheaničkih tastatura... :: :: Nema je*anja a da ti ne udje.. :: :: Username je klasika, podseća na Queer.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.