Ne znam da li sam na it svetu procitao neki clanak(vezan za test hardvera) da su kritikovali neki proizvod. Doticnu tastaturu nisam koristio,samo mi je neverovatno slicna tastaturi Xwave Xled 5(ko je koga kopirao,ne znam).
Taj SpidLink identično izgleda tom Iksvejvu i jednoj Omeginoj tastaturi, koje koštaju znatno manje od njega. Zato i pitam, da ne dam 40 evra, a kupim istu stvar koja pod drugim imenom košta dosta manje a pri tom ne valja ništa.
Svaku tastaturu skuplju od 1500 dindzi a da nije pod broj jedan ergonomska, nabio bi u guzicu onome ko je pohvali, NAROCITO ako jos ima LED svetalca, pa da iz cmraka dopire misteriozno svetlo. Da ne kazem romanticno. Ko nije probao i SVIKAO na ergonomsku tastaturu, ovo ne razume, ali, kao poredjenje bi dao raspravu o trkacem lotusu, ferariju ili maseratiju - koji SAMO nemaju sedista, nego se sedi na hrpi knjiga, panju, hoklici..., a sve ostalo sljasti, grmi, prdi... e, to vam je to... u prvoj krivini/kocenju menjac je u guzici a retrovizor medju usima, kao i kod brzeg ili duzeg kucanja...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.