Da se objasnim. Koristio sam Samsung i HP, ali ne znam koji da preporucim. Kako se pokazao Xerox??? Bitna je i cena punjenja tonera. Hvala unapred. support normality
Kao što rekoh...nisam zadovoljan hp-om, nisam nezadovoljan Samsungo. Svi pljuju Samsung, a hvale hp (dva od dva na servisu posle godinu i po dana). Samsung dva komaTa rade i dan danas posle višegodišnje upotrebe. Ajmo neki konstruktivan predlog. :)
dobar za štampanje, kod skeniranja i kopiranja nisam uspeo da kontrolišem kontrast...
Kod štampača izbegavam HP, koji ili radi kako treba, a kada se pokvari jeftinije ga je baciti. Video sam par MF Samsung uređaja i to gura, mislim da su baš izdržljivi.
Kad god sam u prilici izbegavam MF, ali nekada ne mogu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.