promenio bih kuciste,staro me je malo smorilo.razmisljam se izmedju antec nine hundred,i thermaltakeovih soprano(obican sa providnom stranom) i tsunami takodje sa providnom stranom.Koji od njih?Evo i thermaltakovih kucista. http://www.thermaltake.com/product/Chassis/chassis_index.asp
Cini mi se da antec nine hundred ima bolje hladjenje,a negde sam citao da za kuciste sa toliko ventilatora uopste nije glasan,ali su thermaltakeova lepsa.thx
Ako bas biras izmedju ta dva kucista ja bi ti preporucio Antec :) mozda se neko nece sloziti jer je to stvar ukusa ali ima dobre preporuke za razliku od Tt-a :) a i cini mi se da je kvalitetnije posto sam imao priliku da vidim soprano i ono... sta ja znam, ko da su kopirali Cooler Master :) Toliko .)
iskreno, ne bih ti preporucivao Tt uopste, to su prestizna kucista, skupa samo zbog izgleda, i nisu bas nesto kvalitetna, imao sam kandalf, zamenio sam za Chieftec, zbog neverovatnog povecavanja temerature graficke, kao i svih komponenti u kucistu, tako da bih ti najradije preporucio chieftec koje je uvek hladno kao lesh. E, sad, ako ti nije bitno kakvog je kvaliteta kuciste, nego samo izgled, pitanje je ukusa, a meni se od ovih navedenih ne svidja ni jedno, osim mozda Tai-chi.
Pogledajte novo na nasem trzistu u Eurolinku, Silverstone kucista. Znam da si pitao izmedju dve firme, ali ova kucista su stvarno super. Vrhunske su izrade i kotiraju se daleko oznad TT koji samo ulepsana plastika. Antec je super kuciste, ali ova su perverzije, posebno zavrsna obrada od brusenog aluminijuma ( SILVERSTONE Temjin SST-TJ05B ).
Ma, daj, kakav silverstone, to ne moze cak ni Tt-u da primirise, a kamo li Chieftec-u, o cemu pricamo??!! cinjenica je da je Chieftec ubedljivo vrh kuciste, to ne zna samo onaj ko ga nikad nije imao...
:: Ma, daj, kakav silverstone, to ne moze cak ni Tt-u da primirise, a kamo li Chieftec-u, o cemu pricamo??!! cinjenica je da je Chieftec ubedljivo vrh kuciste, to ne zna samo onaj ko ga nikad nije imao..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.