Ima li negde kod nas da se nabavi ovako nešto Antec Veris Multimedia Station Premier Deluxe Front Panel LCD, IR receiver, Remote ili nešto slično po Vašem izboru?
ako se dobro secam, imali su to ili nesto slicno u gigatronu, ako sada nemaju ili ako ne mozes da nadjes na drugom mestu vidi da li mozes da narucis preko njih ili mozda bolja varijanta da ti neko donese iz inostranstva
Sto se tice ventilatora uzmi Aerocool, koji su ubedljivo najbolja kupovina, ali problem je sto se trenutno tesko nalaze... Ako nema Aerocool uzmi onda Xilence... Mnogi ce ti verovatno predloziti Noctuine ventilatore, ali Noctua je preskupa i precenjna... http://goo.gl/ov8D4
Nemojte od njih kupovati ništa, odbijaju reklamacije i ne priznaju sopstvene garantne listove, najveći prevaranti.Ni čačkalice više ne kupujem kod njih.
Ja stvarno ne znam zasto bi bilo ko kupovao bilo sta u Pakomu... Cene su im oko 30% vece od trzisnih (zadnji put kad sam gledao) Proricem im ja godinama da ce propasti, ali nece pa nece... Izvlaci ih to sto, uz pomoc nekakvhiv potvrda muvaju sa preduzecima koja su na budzetu (i preko kojih kupcima daju robu na kredit/rate) i tako godinama muzu sve zivo... 30% vece cena pa plus 24% kamate na godinu dana... Ovce sluze da bi se sisale...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.