U pitanju je Sennheiser HD 428. Ovako i pre sam ovaj problem i pre primecivao ali se nije nekoliko meseci pojaviljivao sada se opet pojavio :(. Dakle pre sam cuo i sada cujem jedan delic kao da se pomera unutar sluski kao da se otkinuo, ali sa sluskama sam rukovao krajnje dobro i nije bilo nikakvog razloga da se to odlomi.
Sto je najbitnije zvuk je isti kao i pre, ja sam bas uporedjivao zvuk u oba ova cuda (levi i desni) i nisam nasao razliku, osim ako neko zna neki program pa da na osnovu njega procenim :), sada sam u Winamp-u probao ne mogu razliku da uocim.
Dakle neke preterane razlike u zvuku nema, ali mene licno nervira ovo, sta da radim, da ih otvorim nema sans gledao sam, da saljem na garanciju, nece 100% da prihvate ?
znas da nece da prihvate reklamaciju ako je sve u redu sa sluskama, ali cudno mi je to sto pricas, ajde razumem da se to desavalo otpocetka ali kasnije da krene to da se desava.. cudno zar ne.. uglavnom ne cujes to onda kada ih namestis nego kako ih pomeras, jel? na zalost moraces da se pomiris s tim i najverovatnije im se nikad nista nece desiti, radice ti..
Uvek kada se čovek zabrine da je nešto zaista ozbiljno, na kraju ispadne da je neka tako banalna glupost.
Recimo meni su nove sluške odjednom počele da prekidaju, ja se presekao, platio sam ih dosta i posle 6 meseci one počele da prekidaju. Ja se ubedačio, kad ono nisam lepo video da sam loše uboo onu bananicu i da kako sam se pomerao slušalice su prekidale.
Sigurno je ovo i kod tebe, mogu da se kladim u bilo šta. Jedini lek je da ne obraćaš pažnju na to i da ga jednostavno prihvatiš takvog kakvo je. Ako crknu ne daj bože, tu je garancija, tako da nemaš apsolutno brige.
Mom ćaletu recimo se čini da kada vozi auto da nešto lupka, podmazivao je sve živo, menjao paknove, podmazivao neke zadnje amortizere, čuda, bogove, i to lupkanje se i dalje čuje. Naravno auto normalno radi.
Gilence, ma nista strasno. Ako mozes otvori ih i ispasce najverovatnije komadic neke plastike. Pre se nije culo jer se verovatno negde zagavilo unutra. Manje verovatno je da sam kabel kada ih treses udara u unutrasnjost sluski, ne mogu ti precizno reci zato sto nisam cuo. Da li zvuci slicno kao da stavis zrno rize u neku plasticnu posudicu, ili?
zaglavio se komadic plastike.. ali u Sennheiser sluskama, nedopustivo.. jbg
:: Gilence, ma nista strasno. Ako mozes otvori ih i ispasce najverovatnije komadic neke plastike. Pre se nije culo jer se verovatno negde zagavilo unutra. Manje verovatno je da sam kabel kada ih treses udara u unutrasnjost sluski, ne mogu ti precizno reci zato sto nisam cuo. Da li zvuci slicno kao da stavis zrno rize u neku plasticnu posudicu, ili :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: http://goo.gl/3T72 :: ::
Ma nije bitno i da su za Obamu pravljene, jednostavno se to desava i nije kraj sveta sto se to desilo Sennheiser sluskama, moguce da je komadic laka otpao, okrajak lose isecene plastike...To se ne moze predvideti u firmi, pa da prodju i ne znam kakve kontrole pre isporuku...Ne mozemo ni tvrditi da Gilencetu ili nekom frendu nisu ispale. Kazem, to nije nikakav kvar i to se resi za pola min. Da prosuskaju i sl. to je vec druga prica.
:: zaglavio se komadic plastike.. ali u Sennheiser sluskama, nedopustivo.. jb :: :: :: :: Gilence, ma nista strasno. Ako mozes otvori ih i ispasce najverovatnije komadic neke plastike. Pre se nije culo jer se verovatno negde zagavilo unutra. Manje verovatno je da sam kabel kada ih treses udara u unutrasnjost sluski, ne mogu ti precizno reci zato sto nisam cuo. Da li zvuci slicno kao da stavis zrno rize u neku plasticnu posudicu, ili :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: http://goo.gl/3T72 :: :: :: ::
Ako ih otvori izgubiće garanciju. Vidi se posle da su otvarane 100%. Recimo otvori ih i izbaci `šetača`. Posle 7 dana slušalice probiju i prolupaju skroz. I šta onda? Naka ih nosi na garanciju. Neka se serviseri zezaju sa `šetačem` Ako su predvideli cenu od skoro 100e za slušalice morali su da predviđaju i kvalitet kućišta za slušalice. Milsim da podleže garanciji. Da su moje i da imam garanciju, ja ih ne bi otvarao.
Setac se prvo pojavio sam od sebe, a onda su mi pre par dana sluske ispale sa metra visine na tepih i setac se vratio 100 mu piip, tako da on nema nikakve veze sa tim sto je ispalo.
A prvi put put kada se setac pojavio o sluskama sam brinuo tako da sam ih nosio prakticno na posluzavniku od jedne sobe gde ih niko pipati nece i gde nece ispasti i gde retko ko prolazi do kompa i samo sam ih ja koristio, ali uprkos takvoj brizi i nezi setac se javio :(.
Ja da ih otvaram nema sanse jer osecam da cu nesto da zajebem i nemam garanciju. Videcu da odnesem ovo tamo gde sam kupio sluske pa da vidim, ako ne moze garancija neka barem ovo izvuce, kontam da im nije neki posao.
Realno da sam ja prodavac i da mi dodjes i kazes nesto lupka unutra prvo sto bih pomislio je da su ti ispale na pod i da se nesto otkacilo-slomilo unutra.
Realno svako bi to pomislio ...
E sad pitanje je koliko su spremni da ti izadju u susret, probaj pa ako kaze ne moze, to ne podleze garanciji, kazi im
otvorite ih ispred mene ovde na licu mesta da ja ne bih to radio licno jer zelim da to izvadite ali da mi ostane garancija ,
pa vidi sta ti kazu.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz GPU: 470 gtx Gigabyte MBO: AM3+ 970 Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU: LC power 600w CpuCooler:Titan Vanesa Pacov:Mx518
Odnesi u njihov servis da oni časkom otvore i vide.Ako im lepo objasniš u čemu je problem i da samo hoćeš da izvade tog `šetača` jer ti smeta, verujem da će ti pomoći.Može biti komadić plastike, a može biti i da se sam zvučnik slušalice odlepio pa lupka(imam jedne takve sluške-bubice).Nema veze ko ih je napravio, ja još nisam čuo da neka firma nije imala nikada ni jednu reklamaciju.
:: :: :: E sad pitanje je koliko su spremni da ti izadju u susret, probaj pa ako kaze ne moze, to ne podleze garanciji, kazi im :: :: otvorite ih ispred mene ovde na licu mesta da ja ne bih to radio licno :: jer zelim da to izvadite ali da mi ostane garancija , :: :: pa vidi sta ti kazu :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 105 :: Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: GPU: 470 gtx Gigabyte :: MBO: AM3+ 970 Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Pacov:Mx518 :: ::
:: Pa nek ga izbace, barem ga nista ne kosta da proba. :: (garant mu tresnule o pod pa lozi ovde nas a i njih ce uskoro :: :: @Toothle :: Ti Cobane sisaj... :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 105 :: Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: GPU: 470 gtx Gigabyte :: MBO: AM3+ 970 Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Pacov:Mx518 :: ::
Gile kao sto znamo ti zivis u porodicnom okruzenju i evo primera: udje majka u sobu nesto da trazi ili pak da cisti i tako se zena zanela vuce usisivac i pevusi i samo cuje pljas, hiiiiiii sta li je oborila, upppssss tvoje slusalice. Ta i ostale teorije zavere protiv porodice, a ako sve radi onda nema mesta panici .)
Donese meni ortak komp od njegovih matoraca, da pogledam.DVD rezač ne radi, a skoro je kupljen.Pošto je bio ušrafljen sa obe strane, skinem ja obe bočne strane kućišta, kad, sa unutrašnje strane-tragovi od soka!Iskusno obrisano kućište spolja, ali unutra ostali tragovi.Izvadim DVD, ono ulepljeno unutra oko maske, i vidi se trag slivanja kroz rupicu na gornjoj strani DVD-a.Problem rešen, kupljen novi DVD, ali matorci neće da priznaju da su prosuli, da ih ubiješ!Iako su samo oni na gajbi i niko ne prilazi osim njih-JOK!Onda počinje svima poznata priča matoraca: `Pa, jel` ti hoćeš da kažeš da mi ovako matori lažemo?!Roditeljima da kažeš da lažu?!Sram te bilo!`...
ipak su bubice drugo, uverio sam se vise puta da su im bubice jako krhke po kvalitetu, ali profi sluske su vrhunske.. od srednjeg i nizeg segmenta imaju jako veliki izbor ali nisu bas sve kvalitetne za svoju cenu nazalost..
:: cx-380 II sport nisu izdržale četiri meseca uobičajenog korišćenja. Šta dalje govoriti.. :: support normalit :: ::
Sto bi vas lagao :) ? Nisam hteo ovo za ispadanje odmah da pomenem jer bi odmah navalili na to, nisam ni ja sisao vesla, tarabu :D.
@saxija Nema teoretske sanse da su sluske ispale tamo gde sam ih cuvao kao oci u glavi, znaci prakticno niko ne zalazi u sobu, keva tamo ne cisti nesto cesto, a i sama bi mi rekla kada bi pale sluske, bilo je do sada slicnih situacija.
Inace u pitanju je jedna domaca firma koja ne pravi preterane probleme za garanciju, tako da bi trebalo da mi izadju u susret.
A visina sa koje su mi sluske pale je nekih 1m, verovatno i manje na tepih, to je vise malo agresivnije spustanje kao kada bi ih stavio u neku torbicu i bacio sa neke udaljenosti na kauc, znaci nista narocito.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.