Ima li neko ideju gde u BG naći ovakav kabl? Do sada gde god sam pitao pokazivali mi neke molexe, slali u prodavnice kablova?! http://images.maplin.co.uk/300/a46ak.jpg Hvala.
Raritet. Ja sam taj problem rešavao tako što sa crknutog napajanja otfikarim 4-pinski kabl i zalemim ga za bilo koji molex. Ako imaš lemilicu i neko krš napajanje pride, možeš to sam da napraviš
Imam Chief gps450 na kojem mi je taj kabl pokratak i obzirom da je na kucistu bottom pozicionirano napajanje jedva mi hvata NB (tj. onaj 8pin EATX12V)... Imam lemilicu i krs napajanje, samo ne znam dal mi je bezbedna ta varijanta sa molexaa, koliko moze struje da povuce nb i sl?
:: Da li ti trebaju oba nastavka ili samo jedan standardni koji je uglavnom na starim napajanjima :: :: servispc bre :: ::
Slobodno nalemi na molex ili na flopy kabelcic(ako ga ne koristis), sve jedno ti je, jer sve to ide sa istog izvora. Ne moze da povuce Bog zna koliko, ta debljina kabla moze ladno da tera i kvarcnu pec, do duse, sa jednim upaljenim segmentom:)
:: Imam Chief gps450 na kojem mi je taj kabl pokratak i obzirom da je na kucistu bottom pozicionirano napajanje jedva mi hvata NB (tj. onaj 8pin EATX12V)... :: Imam lemilicu i krs napajanje, samo ne znam dal mi je bezbedna ta varijanta sa molexaa, koliko moze struje da povuce nb i sl :: :: :: Da li ti trebaju oba nastavka ili samo jedan standardni koji je uglavnom na starim napajanjima :: :: :: :: servispc bre :: :: :: ::
Imam ja takav jedan kabal viska trenutno ako se bas ne snadjes poslacu ti , a ja sam uzeo u Duokomu za 50-100 dinara, zovi telefonom i trazi da te prebace na servis umesto na prodaju.
100 kostaju 2 komada ako ti treba za 8 pinova produzni moras malo da secns jer ne mogu da udju u plocu malo se guraju ali radi ok uz jako malo truda.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.