Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Sluske + kamera
STRANA 1 OD 1
shotra Sluske + kamera 30.07.2011. 23:35 T37531

status: user
broj poruka: 432

Ljudi, treba mi drugu kamera i sluske za skype, a nije pri nekim parama. Sto mislite za CANYON
CNR-CP7 + Web Cam, pise da je tobos u win win 15e, a kamera je 1.3mpx valjda, pa valja li to sto? A i budzet mu je taman toliki.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Taman da ode da kupi... 31.07.2011. 00:17 #348816

broj poruka: 4187
Za te pare, sto god kupis... dobro je. Neko manje neko vise, uglavnom razlika se meri pikometrom... :D

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

shotra .) 31.07.2011. 00:31 #348821

broj poruka: 432

I to sto kazes.

Pisko Kombinacija 31.07.2011. 07:13 #348840

broj poruka: 6645
Canyon je, što se tiče slušalica/mikrofina, vredan para koje traži, a poredeći sa nekima (npr. genius) i bolji. Za kameru ne znam, nisam probao.
Može da razmisli i o kameri-mikrofonu, iako skeptičan do daske, pošto sam video na delu, predlažem Intex IT-309WC (nije ovo zadnje klonjara, iako asocira... )... zaprepastila me kvalitetom za nekih 1300 dindži... ima na sebi 6 LED za osvetljenje noću, koje se podešavaju potenciometrom na kablu - u punom svetlu izbiše oči, ali možeš lepo da podesiš osvetljenje. Mirkofon je također iznenađenje, čini mi se da je samo A4Tech slušalice imao nešto sličnog kvaliteta... (govorimo o low budget rešenjima).
Predlažem kameru, ako je namena skype, zato što se mikrofon na slušalicama,kad-tad i to prvi, sjebe....
Nemoj samo ići na jeftine logitech web kamere jer su one smišljene da kazne kupca što nije zavukao ruke u džep i kupio pravu stvar...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs