Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Misljenje i iskustva sa Tt Level 10 GT
STRANA 1 OD 2  
Erestun Misljenje i iskustva sa Tt Level 10 GT 28.07.2011. 14:21 T37500

status: user
broj poruka: 1797
Napisite vase misljenje i iskustva ako ih ima sa kucistem iz naslova.
Hvala :)
pajsgudgud Iskustvo nula, mišljenje... 28.07.2011. 14:30 #348279

broj poruka: 3741
ne bih imao ništa protiv da mi ga neko pokloni, a onda bih ga prodao...tecimo tebi :P.

Šalu na stranu. Po meni suviše kombinovano sa zaobljenim i oštrim ivicama plus u kombinaciji sa spoljno vizuelnim isegmentisanim kućištem dovodi do toga da mi se ne sviđa preterano.

Daleko od toga da je najružnije koje sam video.

support normality

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 28.07.2011. 14:38 #348281

Haha pajsercino :P
Mislim na overall ocenu. Manje vise izgled, nije nesto preterano, ali je ok. Ono sto je meni bitno su opcije (hot-swap, usb 3.0, full tower, dobar cable management, fan controller, 3x200mm ventovi, filteri)
Iskreno, Antec P182 sto zbog izgleda sto zbog samog kvaliteta kucista je na visem nivou, ali sve gore navedene opcije mu fale, osim filtera za prasinu.

gliga79 Najjace 28.07.2011. 14:42 #348282

broj poruka: 4641
Kad bi mi neko poklonio, ne bi ga promenio nikad.

Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane.
Sve drugo je utopija !

SkyFire ... 28.07.2011. 14:42 #348283

broj poruka: 18472
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?253059-Thermaltake-Level-10-GT

Green,Green,Grass Of Home

pajsgudgud Re: re 28.07.2011. 14:42 #348284

broj poruka: 3741
Ja kad vidim ovakvo kućište prvo što gledam je dizajn. Meni u
i životu ne treba da se noću prestravljujem misleći da me nešto napada kada u mraku vidim ovo kućište, a kren`o sam samo do wc-a.

Što se specifikacija tiče, ako su ti one bitne u smislu da ih koristiš često onda ne razmišljam i uzimaj. Da, An
tec koji si naveo je stvarno lep.
support normality

:: Haha pajsercino :
:: Mislim na overall ocenu. Manje vise izgled, nije nesto preterano, ali je ok. Ono sto je meni bitno su opcije (hot-swap, usb 3.0, full tower, dobar cable management, fan controller, 3x200mm ventovi, filteri
:: Iskreno, Antec P182 sto zbog izgleda sto zbog samog kvaliteta kucista je na visem nivou, ali sve gore navedene opcije mu fale, osim filtera za prasinu
:: _________________________________________________________
:: Velg Bort Livet
::
tortojed Zestoko kuciste - kucerina! Evo video review-a kojim je ovo... 28.07.2011. 15:51 #348291

broj poruka: 10997
jasno predstavljeno (a tu je i ostatak TT-ove ponude - mocno, drugari, mocno!)...

http://goo.gl/Ijt1n
Erestun re 28.07.2011. 15:55 #348292

Ako niste videli mnogo kucista tokom svoje `IT karijere` ne mozete da kazete kakvo je koje.
Ja imam gore pomenutog Anteca P182 i sto se tice kvaliteta i izgleda mnogo je bolji od ovog Tt-a. Sa druge strane Tt ima sve zive i mrrrrtve opcije koje mozete da zamislite i to me je odusevilo. Jutros mi je stigao 10 GT ali sam na poslu pa cu tek veceras da mu se posvetim. :)

vladarko Hoćeš da ja svratim pre tebe? 28.07.2011. 16:10 #348297

broj poruka: 4228
Slikaj ga i postavi slike - obavezno!

Pozdrav!

Vlada

gliga79 Re: re 28.07.2011. 16:14 #348298

Alal vera, u zdravlje da te sluzi. Ja jesam malo pristrasan jer sam ljubitelj TT-a, ali je kuciste stvarno vrh.
Slike obavezno sa nekim digitalcem.

@tortojed
Hvala za link, odusevio sam se .)

:: Ako niste videli mnogo kucista tokom svoje `IT karijere` ne mozete da kazete kakvo je koje
:: Ja imam gore pomenutog Anteca P182 i sto se tice kvaliteta i izgleda mnogo je bolji od ovog Tt-a. Sa druge strane Tt ima sve zive i mrrrrtve opcije koje mozete da zamislite i to me je odusevilo. Jutros mi je stigao 10 GT ali sam na poslu pa cu tek veceras da mu se posvetim. :
Erestun re 28.07.2011. 16:37 #348300

Iskreno, ja sam protivnik Tt-a, ali mislim da je ovo pun pogodak. Ne svidja mi se plastika, PCI slotovi na kucistu se skidaju sa spoljasnje strane. Taj sistem je na kucistima od 20e. Veceras cu da vidim koliko je bucnije/tise od Anteca. Fotke ce morati da sacekaju, prvo licna satisfakcija. :P

Miskonius Erestun, 28.07.2011. 16:57 #348303

broj poruka: 4420

Koliko si dao za kuciste?
Erestun re 28.07.2011. 17:18 #348309

Nakon prodaje P182, 40e :)

Miskonius Pa, vidim da je na netu oko 280 $... 28.07.2011. 17:27 #348313

Sto mu dodje oko 200 2vre, tako da mislim da si napravio odlican posao...
Ali ti si taj cija je poslednja i ne zaboravi da to podelis i sa nama...
gliga79 Re: re 28.07.2011. 17:27 #348314

Naravno da cena diktira kvalitet. Ti si gledao jeftina kucista, ali skuplja kucista su im itekako kvalitetna(kao i kod drugih firmi). Postoji i jeftina varijanta sa odlicnim kucistima tipa (TT V4).
Seriju Element sam imao prilike da gledam uzivo, cak sam montirao jednu konfiguraciju u Element G. Kuciste je fenomenalno, funkcionalnost, kvalitet materijala i izgled.
Najverovatnije cu uzeti za sebe.

:: Iskreno, ja sam protivnik Tt-a, ali mislim da je ovo pun pogodak. Ne svidja mi se plastika, PCI slotovi na kucistu se skidaju sa spoljasnje strane. Taj sistem je na kucistima od 20e. Veceras cu da vidim koliko je bucnije/tise od Anteca. Fotke ce morati da sacekaju, prvo licna satisfakcija. :
Erestun re 28.07.2011. 17:49 #348316

Imao sam priliku da sva Tt kucista pogledam, otvorim, pa cak i u vecinu konfiguracije da ubacim. Iskreno Element V je goMno od kucista. Sto se naseg trzista tice, Cooler Master je ubedljivo najbolja kupovina odnos cena/kvalitet. Antec-a vise nema, ali je najkvalitetniji. Silverstone je kvalitetan ali precenjen. Corsair precenjen. Xigmatek Asgaard kao najbolja kupovina u nizem cenovnom rangu. Videcemo kakvi su ovi ventovi 200mm u 10GT-u. To ce pokazati kvalitet Tt generalno koji znam da nije bas na najboljem glasu.

Miskonius Pa, pazi... 28.07.2011. 17:55 #348319

mirne duse mogu da kazem da je Tt Level 10 GT za (bar) 50% bolji od mog CM II 690 Advanced, najvise mi se svidja lako skidanje filtera za prasinu, sto je kod mene malo problematicno...
Nisam dobro zapazio ali cini mi se da na se na gornjoj stranici Tt Level 10 GT moze ubaciti samo jedna 14-ica, sto je po meni bez veze, kod mene mogu 2x12-ice ladno...
Ako sam u pravu to je jedino sto mi se ne svidja...
Erestun re 28.07.2011. 18:02 #348321

Ma ne, ja ga ne bih uzeo da zaista nisam video da je dobar, odnosno bolji od skoro svih sada kucista koja kod nas mogu da se uzmu. Gore je 200, kao i napred i sa strane. Pozadi je 140. Sa opcijama je perverzno, ali u nizem cenovnom rangu u koji spada 690 Advanced nema tt sta da trazi.

Miskonius Yep... 28.07.2011. 18:10 #348323

a jos pozadi imas dovoljno veliki otvor da mozes koji hoces kuler da montiras, odlican je ....
A jos me podseca na Sound Wave-a iz Transformers-a :-D
imarkovic Re: Misljenje i iskustva sa Tt Level 10 GT 28.07.2011. 19:04 #348336

broj poruka: 18996
preporucio bih ti radije neki model iz Corsair serija kao sto si i razmatrao

:: Napisite vase misljenje i iskustva ako ih ima sa kucistem iz naslova
:: Hvala :
gliga79 Re: re 28.07.2011. 19:22 #348341

Element G je mnogo bolje kuciste u cenovnom rangu od 690 advanced.
Nema sta da trazi CM jer je TT prakticno frizider za 690.
Daleko bolja provetrenost (Airflow) kod TT-a. Prakticno je CM 690 advanced bar za klasu losiji.

Takodje mi se svidjaju Corsair kucista, mada je TT level 10 po dizajnu vanserijski model.

:: Ma ne, ja ga ne bih uzeo da zaista nisam video da je dobar, odnosno bolji od skoro svih sada kucista koja kod nas mogu da se uzmu. Gore je 200, kao i napred i sa strane. Pozadi je 140. Sa opcijama je perverzno, ali u nizem cenovnom rangu u koji spada 690 Advanced nema tt sta da trazi
Daum ... 28.07.2011. 19:41 #348342

broj poruka: 12794
Sve vam ovo zbori gliga koji je Thermaltake whore, ko što sam ja za CoolerMaster...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

gliga79 Re: ... 28.07.2011. 20:01 #348345

+1
Resistance is futile !!

:: Sve vam ovo zbori gliga koji je Thermaltake whore, ko što sam ja za CoolerMaster..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
OCz Re: Re: re 28.07.2011. 20:05 #348346

broj poruka: 2900
Preterujes. OK je to sto ti se svidjaju Tt kucista i sto njih favorizujes, ali u par navrata te to bas ponese. Ja licno smatram da se Tt vremenom pokvario u smislu onoga sto nude u datom vremenu. Prvi Armor i Kandalf su u svoje vreme bili super kucista, posle toga su krenuli masovno da prave plastikanere. Ne mislim uopste da je Element G bolje kuciste od 690ke. 690ku sam video uzivo dosta puta (i prvu verziju kao i Advanced model), a Element G kao i vecinu ostalih sam vidjao po radnjama. Tt ima vidno i opipljivo losiju plastiku od CM-a, a bezveze je da ga uopste poredimo sa Corsair-om ili Silverstone-om. Imao sam Armor+ jedno vreme, a istog ima drugar i dan danas. Leva stranica mu vibrira vec godinu dana, a 2-3 one plasticne stipaljkice sa kojima se pricvrscuju PCI komponente su se polomile - jednostavno ne toliko kvalitetna i kruta plastika.

Level 10 zaista super izgleda, kada sam ga prvi put video pre par meseci jako mi se dopao i izgledao mi je kao da nije od Tt-a. Sada kada nesto pogledam onu teksturu sa Anand review-a nesto mi se malo i pokvario utisak. Trenutno mislim da je to kuciste po kvalitetu ipak jedan stepenik nazad u odnosu na Antec-a 182, nekog Obsidian-a ili top-end Silverstone-a.

:: Element G je mnogo bolje kuciste u cenovnom rangu od 690 advanced
:: Nema sta da trazi CM jer je TT prakticno frizider za 690
:: Daleko bolja provetrenost (Airflow) kod TT-a. Prakticno je CM 690 advanced bar za klasu losiji
imarkovic Re: Re: Re: re 28.07.2011. 20:11 #348347

broj poruka: 18996
totalno si u pravu za sve sto si rekao i ja sam sledeci koji ovo moze da potvrdi!

:: Preterujes. OK je to sto ti se svidjaju Tt kucista i sto njih favorizujes, ali u par navrata te to bas ponese. Ja licno smatram da se Tt vremenom pokvario u smislu onoga sto nude u datom vremenu. Prvi Armor i Kandalf su u svoje vreme bili super kucista, posle toga su krenuli masovno da prave plastikanere. Ne mislim uopste da je Element G bolje kuciste od 690ke. 690ku sam video uzivo dosta puta (i prvu verziju kao i Advanced model), a Element G kao i vecinu ostalih sam vidjao po radnjama. Tt ima vidno i opipljivo losiju plastiku od CM-a, a bezveze je da ga uopste poredimo sa Corsair-om ili Silverstone-om. Imao sam Armor+ jedno vreme, a istog ima drugar i dan danas. Leva stranica mu vibrira vec godinu dana, a 2-3 one plasticne stipaljkice sa kojima se pricvrscuju PCI komponente su se polomile - jednostavno ne toliko kvalitetna i kruta plastika
:: Level 10 zaista super izgleda, kada sam ga prvi put video pre par meseci jako mi se dopao i izgledao mi je kao da nije od Tt-a. Sada kada nesto pogledam onu teksturu sa Anand review-a nesto mi se malo i pokvario utisak. Trenutno mislim da je to kuciste po kvalitetu ipak jedan stepenik nazad u odnosu na Antec-a 182, nekog Obsidian-a ili top-end Silverstone-a.
:: :: Element G je mnogo bolje kuciste u cenovnom rangu od 690 advanced
:: :: Nema sta da trazi CM jer je TT prakticno frizider za 690
:: :: Daleko bolja provetrenost (Airflow) kod TT-a. Prakticno je CM 690 advanced bar za klasu losiji
:: ::
Miskonius Re: Re: re 28.07.2011. 20:14 #348349

Bre, temp. mat. ploce u mom kucistu je 33-35 C i to prostoriji koja nema klimu, inace interesatno je da se temp. u loadu poveca za svega 1C.
ja ne znam sta vise da trazim od kucista po piitanju hladjenja, ima docking station i vga holder (sto Element G nema), a i izrada je vrhunska.
Izradu Elementa G ne mogu da komentarisem jer se jos nisam susreo s njim...

:: Element G je mnogo bolje kuciste u cenovnom rangu od 690 advanced
:: Nema sta da trazi CM jer je TT prakticno frizider za 690
:: Daleko bolja provetrenost (Airflow) kod TT-a. Prakticno je CM 690 advanced bar za klasu losiji
:: Takodje mi se svidjaju Corsair kucista, mada je TT level 10 po dizajnu vanserijski model
:: :: Ma ne, ja ga ne bih uzeo da zaista nisam video da je dobar, odnosno bolji od skoro svih sada kucista koja kod nas mogu da se uzmu. Gore je 200, kao i napred i sa strane. Pozadi je 140. Sa opcijama je perverzno, ali u nizem cenovnom rangu u koji spada 690 Advanced nema tt sta da trazi
:: :: _________________________________________________________
:: :: Velg Bort Livet
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs