Kako da eliminišem usporenje miša koje se javlja kada otvorim Adobe Premier PRO 1.5 ili Encore DVD 1.0 ? Miš je Logitech MX 500 a drajveri 9.75.302 priključen na PS/2 na Windows XP Pro SP2
verovatno nije mis u pitanju,vec velike photos/movies sto otvarate. mislim da je graficka kartica u pitanju, pa memorija se puni da sto vise od file-a moze da stane pa da se naknadno edit-uje.
slova i reci su da se procitaju..ali valjda si cuo za SECKANJE. rekao si kad otvaras adob-ove programe. jel` si otvorio i sliku/movie za to vreme za koje pricas ili samo program si krenuo? kada nemas dovoljno memorije (graficke ili ram) ili je procesor stari/spor i slike su OGROMNE onda da, imaces problem. i to pricam iz iskustva, ne lupetam, pa molio bi te da budes malo VISE otvoren prema sugestijama(to si i trazio) pa da probas ono sto ti drugi opisuju pre nego sto odgovoris.
sad cu ja upotrebiti: slova i reci su da se procitaju.. i sugestije su da se probaju.
jel` si probao na neki drugi komp sa TVOJIM MISOM pa nije bilo problema? onda znaci u pitanju ti je kompic.
Hvala sto si bio toliko ljubazan.
:: Da ste pazljivo procitali opis problema verovatno ne bi lupetali kao ovo sto ste izjavili u odgovoru. Hvala, slova i reci su da se procitaj :: :: ::
I ja imam MX 500, ali ni u jednom programu mi mis ne usporava. Imam i novije drajvere: 9.78, ali i dobar komp (AMD Barton 2500+ i 1 GB rama), koji sam uzeo bas zbog video montaze. Vrlo je moguce da ti je komp malo spor (a i da ti fali malo memorije).
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.