Racunar radi,ali se mis zaledi kad se pomera.Traje sekundu,ali strasno iritira.Komponente su pod garancijom osim graficke karte (7600 GT i hard diska...Ostalo je athlon 240,gigabyte 720 US3,2 GBDDR2...U cem je problem ponajprije? Hvala...
I mene je pacov zajebevao...pacovi ko zecovi-2 kila komaT
27.07.2011. 12:31
status: user broj poruka: 3241
Juče sam vrato Prestigio bežično govno u radnju, drugi za godinu dana.Odličan miš po obliku i funkcijama, samo što ne radi.Laguje kursor, levi klik čas radi čas moraš da ga udariš prstom da bi odreagovao,... :) Sad sam ga zamenio za Genius Navigator 535...miš je bruka!doplatio 200 kinti i sad nemam više nikakvih problema. A ti probaj i drajver za miša, ako je na usb, mene je jedan zajebavao tako bez drajvera, mislim da je A4tech neki...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.