Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Sapphire 950w napajanje,iskustva
STRANA 1 OD 1
Milunka Sapphire 950w napajanje,iskustva 18.07.2011. 22:55 T37337

status: user
broj poruka: 1624
Sta mislite o pomenutom napajanju ?

asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F2380
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Bjez od toga.. 18.07.2011. 22:57 #346102

broj poruka: 18472
Vise ne prave ni kartice kako valja a sad jos i napajanja .Ma odlicno..
Naravno OEM je neko drugi ali ne verujem da poseduje neki kvalitet!

Green,Green,Grass Of Home

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milunka Re: Bjez od toga.. 18.07.2011. 23:01 #346103

Pravio je ENERMAX

asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F2380

:: Vise ne prave ni kartice kako valja a sad jos i napajanja .Ma odlicno.
:: Naravno OEM je neko drugi ali ne verujem da poseduje neki kvalitet
::
:: Green,Green,Grass Of Home
Milunka evo jednog opisa : 18.07.2011. 23:02 #346104

http://xsreviews.co.uk/reviews/power-supply-units/sapphire-pure-950w/

SkyFire Re: Re: Bjez od toga.. 18.07.2011. 23:04 #346106

Heh.Vidi stvarno.Ener dizajn..
Onda ne moze da bude lose.
Bio sam ubedjen da je neko OEM djubre kad ono Enermax ni manje ni vise.
Sto jesi nasao jeftino ili te onako interesuje?

:: Pravio je ENERMA
:: asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F238
:: :: Vise ne prave ni kartice kako valja a sad jos i napajanja .Ma odlicno.
:: :: Naravno OEM je neko drugi ali ne verujem da poseduje neki kvalitet
:: ::
:: :: Green,Green,Grass Of Home
VozD1912 mora da je cena 150e minimum 18.07.2011. 23:06 #346107

broj poruka: 949

http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJdg

Milunka Re: Re: Re: Bjez od toga.. 18.07.2011. 23:07 #346108

Pa nasao sam dosta povoljno,idem sutra da ga pogledam,pa ako valja da uzmem. sudeci po specifikacijama i renomeu,trebalo bi da valja :-D

:: Heh.Vidi stvarno.Ener dizajn.
:: Onda ne moze da bude lose
:: Bio sam ubedjen da je neko OEM djubre kad ono Enermax ni manje ni vise
:: Sto jesi nasao jeftino ili te onako interesuje
:: Green,Green,Grass Of Home
:: :: Pravio je ENERMA
:: :: asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F238
:: :: :: Vise ne prave ni kartice kako valja a sad jos i napajanja .Ma odlicno.
:: :: :: Naravno OEM je neko drugi ali ne verujem da poseduje neki kvalitet
:: :: ::
:: :: :: Green,Green,Grass Of Home
VozD1912 proveri ti to lepo 18.07.2011. 23:08 #346109

poreklo napajanja i da li je to stvarno ener iznutra. samo nemoj da bude kao sto znaju albanci po solunu da prodaju kamere za 100marki a unutra tezinu joj daje olovo

Milunka Re: mora da je cena 150e minimum 18.07.2011. 23:09 #346111

Boze,pa da je toliko nasao bi neko novo besno od preko 1000w, .-D naprotiv smesna je cena. zato sam i navalio da uzmem,al sam pre toga hteo da cujem ako neko ima iskustvo sa doticnim :-D

:: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd
Milunka Re: proveri ti to lepo 18.07.2011. 23:10 #346113

Pa valjda nije dotle doslo :-D,ima garancija godinu dana .

:: poreklo napajanja i da li je to stvarno ener iznutra. samo nemoj da bude kao sto znaju albanci po solunu da prodaju kamere za 100marki a unutra tezinu joj daje olovo
:: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd
VozD1912 ma sta ti je ljudi danas sve i svasta prodaju 18.07.2011. 23:12 #346114

proveri ti to lepo !! ludaka na sve strane !! i garanciju temeljno ispitaj :) znas li ti koliko se naslo glupaka srednjoskolaca da kupi te kamere? eee buljuk pohlepnih

djokosrb znam 18.07.2011. 23:51 #346126

broj poruka: 6875
za te kamere,uzele dve budale kad smo bili na ekskurziji u grckoj pre dve godine,drko sam ih do kraja skolovanja u gimnaziji :)a i nastavicu

nego milunka,posto napajanje?To da je Sapphire ne pravi(vishe)dobre karte se (kad pogledam ovu moju hd 6870)ne slazem,jedino garancija 2 godine,ali karta ko karta super.
Milunka Re: znam 19.07.2011. 02:22 #346178

5 i po `iljadarki,uz godinu dana garancije,u jednoj firmi,predpostavljam da je reparirano,detaljno cu ja to da ispitam,pa ako je sve ok sto predpostavljam da jeste,pazaricu ga.

:: za te kamere,uzele dve budale kad smo bili na ekskurziji u grckoj pre dve godine,drko sam ih do kraja skolovanja u gimnaziji :)a i nastavicu
:: nego milunka,posto napajanje?To da je Sapphire ne pravi(vishe)dobre karte se (kad pogledam ovu moju hd 6870)ne slazem,jedino garancija 2 godine,ali karta ko karta super.
tortojed Safir je resio da se ugura medju vec postojece `sve pravimo` firme. 19.07.2011. 04:32 #346197

broj poruka: 10997
Poput Asusa, Dzidzabajta, AssRock-a i BioStarShock-a, poceo je, pored grafa da stancuje maticne ploce, napajanja... Ocekujemo i ostatak ponude: miseve, tastature, monitore, televizore, zvucnike, kucista, kulere, HDD rack-ove, modeme & rutere, fotoaparate & movie kamere...

SkyFire Re: Safir je resio da se ugura medju vec postojece `sve pravimo` firme. 19.07.2011. 04:36 #346198

Ali ne moze da se izbegne cinjenica da je to ipak Enermax :)
Sto se tice grafickih karti sve vise se zale na Sapphire.Pratim odredjene forume i stancuju defektne karte i tako salju na trziste.Losa karta,mrtva po otvaranju kutije!
Zato sam se i ja uplasio jer sam tipovao neko djubre OEM za napajanje.

:: Poput Asusa, Dzidzabajta, AssRock-a i BioStarShock-a, poceo je, pored grafa da stancuje maticne ploce, napajanja... Ocekujemo i ostatak ponude: miseve, tastature, monitore, televizore, zvucnike, kucista, kulere, HDD rack-ove, modeme & rutere, fotoaparate & movie kamere..
tortojed Pa to i ja kazem Sky-e: pocelo kao ovde na Forumu, sa kloniranjem. 19.07.2011. 09:37 #346212

Podseca na stihove (Van Gog): `ovde se ne zna, ko je ko, i niko ne zna ko je lud, ne zna se....`.

Pun mi je q ovih proizvodjaca tipa `aaaa, vi ste muzicar? neee, ahhmm, ovaj..A, znaci NISTE muzicar...aaammhggh, ovaj...jeeee..sss. A, znaci, ipak ste muzicar`. `` Jesi li Enermax? Jesam. Sta proizvodis? Napojne uredjaje za kompjutere.`` A ne: od pola pet do sedam pravim kucice za pse, onda obucem belu kecelju i mutim masu za sladoled... Nikad mi nije bila jasna ta sema: Pioneer napravi DVD rezac, a Asus ga upakuje u plasticnu kutiju na kojoj pise...Asus. Kupim kantu farbe, prefarbam Mercedes taj i taj model i prodajem ga kao novitet: `AlahKur-el-naftalin` (nema alaha bez naftalina). I gde je tu rezon?

Eno Intel-a: postao firma koja yede gowna, barabar sa ostalima. Umesto da PAZI kada projektuje chipset-ove pa da kupci ne moraju da ocajavaju zbog neispravnih SATA kontrolera, oni se dali u sve i svasta. Izmedju ostaloga i proizvodnju SSD-a. I sta se desava? Desava se sraniye, eto sta. Serija 320 prdez u cabar (problem sa firmware-om, potpuni gubitak podataka i pad sistema). Jer svakom zinulo dupe - ej, vidi kako se prodaju palacinke, sto ne bi smo i mi? Menjacemo nekoliko metalopreradjivackih pogona za jedan prehrambeni kombinat srednje velicine - vruce palacinkeeeee! Intel, Nutela inside...

raic Re: Pa to i ja kazem Sky-e: pocelo kao ovde na Forumu, sa kloniranjem. 19.07.2011. 09:54 #346215

broj poruka: 9006
Rezona nema, al računa verovatno ima.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

:: I gde je tu rezon
mslavko82 Re: Pa to i ja kazem Sky-e: pocelo kao ovde na Forumu, sa kloniranjem. 19.07.2011. 10:28 #346219

broj poruka: 721
Napajanje je vrhunsko, a ako ima godinu dana garancije, što da ne. Ako izdrži reparirano tih godinu dana, izdržaće i duže.

Nego, to napajanje ima LED fan nalik onim Enermax Vegas zezalicama. Očekuj pravi lightshow :)

:: Pun mi je q ovih proizvodjaca tipa `aaaa, vi ste muzicar? neee, ahhmm, ovaj..A, znaci NISTE muzicar...aaammhggh, ovaj...jeeee..sss. A, znaci, ipak ste muzicar`. `` Jesi li Enermax? Jesam. Sta proizvodis? Napojne uredjaje za kompjutere.`` A ne: od pola pet do sedam pravim kucice za pse, onda obucem belu kecelju i mutim masu za sladoled... Nikad mi nije bila jasna ta sema: Pioneer napravi DVD rezac, a Asus ga upakuje u plasticnu kutiju na kojoj pise...Asus. Kupim kantu farbe, prefarbam Mercedes taj i taj model i prodajem ga kao novitet: `AlahKur-el-naftalin` (nema alaha bez naftalina). I gde je tu rezon

Kako gde? Pa ogroman broj ljudi kupuje po brendu, po navici. Pogotovo onih koji kao `prate` hardver. Govno uvijeno u Asus papir bi se solidno prodavalo, pogotovo u zemljici Srbiji. Kakav bre Pioneer ili LiteOn ili SuperMicro, ASUS je zakon. Uostalom, slučaj W sve govori :)

:: Eno Intel-a: postao firma koja yede gowna, barabar sa ostalima. Umesto da PAZI kada projektuje chipset-ove pa da kupci ne moraju da ocajavaju zbog neispravnih SATA kontrolera, oni se dali u sve i svasta. Izmedju ostaloga i proizvodnju SSD-a. I sta se desava? Desava se sraniye, eto sta. Serija 320 prdez u cabar (problem sa firmware-om, potpuni gubitak podataka i pad sistema). Jer svakom zinulo dupe - ej, vidi kako se prodaju palacinke, sto ne bi smo i mi? Menjacemo nekoliko metalopreradjivackih pogona za jedan prehrambeni kombinat srednje velicine - vruce palacinkeeeee! Intel, Nutela inside..

Ma sranja se dešavaju, dešavala su im se i ranije... Pentium beše bangav, i820 je bio povlačen sa tržišta više puta... Svima se dešavaju. Mada vidiš to sa palačinkama nije loše :)
tortojed Palacinke su SAME PO SEBI divna stvarcica (joj, kad nocas za`ladi!) 19.07.2011. 11:53 #346234

Samo mi se ne svidja ideja da ih proizvodi... Nokia, nego Joca `Krempita`, Narodnog fronta 23... Isto kao sto ne bih voleo da imam posla sa procesorima koje bi taj Joca pravio u svom podrumu...

Sto se sranya koje si pomenuo tice, ne radi se o tome da greske nisu moguce (ajooj, koliko ih je bilo kod AMDeke!). Dakle, MOZE se desiti i Intel-u da usere neki chipset ali NE SME mu se to desiti zato sto hoce i jare i pare i razanj i kazan i banku i postu i saloon i bakalnicu i berbernicu i aerotransport...

toothless Re: Palacinke su SAME PO SEBI divna stvarcica (joj, kad nocas za`ladi!) 19.07.2011. 12:03 #346236

broj poruka: 3241
Ej, torto, aj` idi gledaj neki film sa Megan Fox i nemoj da maltretiraš nas, radni narod.Jebote, stalno pominješ neke palačinke i kolače kad sam ja na poslu, a nemam gde da ih kupim!Stvarno ti nije fora, ne bi me iznenadilo da sada kuckaš iz neke poslastičarnice sa lapa.Možeš to da pišeš pre 11 i posle 20h, tada em` što nisam na forumu(tačnije, retko), em` što tada mogu da svrnem u neku poslastičarnicu da smlatim 3-4 indijanera i sličnog `hardvera`. :)
Izvinjvam se svima na off-u, ali recite da nisam u pravu!? :D

http://tiny.cc/o1cpk
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL

:: Samo mi se ne svidja ideja da ih proizvodi... Nokia, nego Joca `Krempita`, Narodnog fronta 23... Isto kao sto ne bih voleo da imam posla sa procesorima koje bi taj Joca pravio u svom podrumu..
:: Sto se sranya koje si pomenuo tice, ne radi se o tome da greske nisu moguce (ajooj, koliko ih je bilo kod AMDeke!). Dakle, MOZE se desiti i Intel-u da usere neki chipset ali NE SME mu se to desiti zato sto hoce i jare i pare i razanj i kazan i banku i postu i saloon i bakalnicu i berbernicu i aerotransport..
raic Da znaš da bi i moglo da zaladi malo 19.07.2011. 12:09 #346240

broj poruka: 9006
Zajebato gledati filmove bez kokica a ko će da dimi s njima po ovom kijametu.

Nego batal` ti tog Jocu i njegove krempite... osobito ako je nadimak dobio u vojsci ili zatvoru.
Bolje da ih praviš sam, bar znaš šta si u njih strpao, a da ne pominjemo da je pravljenje palačinki chick magnet, čim te vidi kako ih prevrćeš odma zaključi da si nežan, osećajan i dobar u krevetu... jebem ti žensku logiku, al ajd, ne bunim se ni u kom slučaju.
Ako te zanima imam i proveren recept za one debele američke, preporučen preliv - med i orasi, javorov sirup je malo gej.

Što se tiče napajanja ja bi uzeo, deluje odlično i reparirano je valjda fabrički, nije ga lemio neki Joca Bojler.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

grizlly Bilo je kod mene 20.07.2011. 11:20 #346508

broj poruka: 1
Druze trazim nesto i naidjem na tvoje komentare. To napajanje je u winwinu i bilo je kod mene. Dva puta sam ga nosio za mesec dana kod njih dok na kraju nije pocelo da smrdi i vratio sam ga. Nije ni upola kvalitetno koliko ima wati. Dobices ga bez kutije i dva puta servisirano. Ne preporucujem ti nikako. Bolje dodaj jos 1000 dinara i kupi jedno dobro i kvalitetno napajanje koje ce da moze da gura sve zivo.

Iskreno ti kazem,da ne bacis pare bez veze jer nece moci da ti vrate novac jer je vec bilo u servis samo ce da cekas po 2 nedelje da ti opet vrate.

To ti je moja preporuka.

Ja sam uzeo isto kod njih thermaltake od 600w i extra je.

Pogresices veruj mi ako uzmes ovo.

Pozdrav

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs