2x sam naručivao isti i svaki put su mi poslali pogrešno. Nemam 1000+ dinara da potrošim na put da bih pazario nešto što košta 100 kinti pa bih molio da mi kažete kome i kako da objasnim šta mi u stvari treba. Ono `y splitter za coolere mi treba` je do sad rezultiralo u 2 dobijena splitera, al nikako za coolere. Ako ne, dajte neku firmu za koju znate 100% da ima i da zovem sutra da mi pošalju pre no što mi ovo sokoćalo zapali kuću.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
ako ti treba Y splitter za cooler, lepo im na mail posaljes sliku - http://goo.gl/UgQtc i ne verujem da ce i tada da ti posalju nesto drugo. a evo i vece slike za corave - http://goo.gl/aHUuz
:: 2x sam naručivao isti i svaki put su mi poslali pogrešno :: Nemam 1000+ dinara da potrošim na put da bih pazario nešto što košta 100 kinti pa bih molio da mi kažete kome i kako da objasnim šta mi u stvari treba :: Ono `y splitter za coolere mi treba` je do sad rezultiralo u 2 dobijena splitera, al nikako za coolere :: Ako ne, dajte neku firmu za koju znate 100% da ima i da zovem sutra da mi pošalju pre no što mi ovo sokoćalo zapali kuću :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: Patriot G series Sector 5 2x2g :: 4890hd vapor-x :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: Altec Lansing MX-5021
Ma, kao što Marković pokaza spliter mi treba, tj dva komada. Planiram da dodam devetku i osmicu na kućište pa da ih priheftam u ploču da se ne zanose previše ako nije potrebno, a moram zbog ove tropske temperature koju imamo.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.