pozdrav svima,imam problem sa winfast expert karticom .
Kad upalim pvr2 procesor mi zakuca 30 do 40 posto, po jezgru i do 100 i dolazi do kasnjenja zvuka jedino pomaze restartovanje pvr i posle desetak restartovanje nabode kako treba i procesor je opterecen oko 1 do 2 posto.sve to je pocelo od kako sam ubacio win 7 64. menjao sam drivere od graficke od tv karte ubacivao razne verzije pvr,flesovao bios,jedino je nisam vadio iz slota.Na dscaleru mi dobro radi. Nasao sam na ovom forumu slican problem http://www.tv-cards.com/messageboard/viewtopic.php?id=15264&p=1
Kupi neki procesor sa 6 jezgara i 12 HT-a, taj ti je slab.:). Salu na stranu...Jesi probao da menjas renderer na , recimo DX9, overlay ili default? Moguce da neki od njih pravi problem iz, samo Billu poznatog razloga. Ne znam kako ti je trenutno podeseno, ali probaj da promenis.
Kad statujes PVR2 desni klik na prozor pa cekiraj High Priority, udji u opcije pod Renderer izaberi neki drugi kodek ili vec kako se to zove pa proveri dal onda ne gusi sistem, ako ni ovo ne upali proveri drajvere od zvucne kartice moguce da oni opterete procesor.
Skini K-Lite Mega COdec Pack i obriši sve ostale kodeke preko njega, samo nemoj da instaliraš Vobsub, koji jede ... nešto. Onda instaliraj ponovo kodeke od kartice. Trebalo bi da je sad sve u redu. Uzima prilikom snimanja u 720x576 pri biterate 1280 oko 22 % za procesor. I ne koristi nove AMD drajvere, otpad su najveći do sad. Koristi 11.2. operator
Stari problem. Nema leka za x64. Valjda im se ne isplati da prave drajvere ispocetka, nego samo ``poboljsavaju`` iz verzije u verziju, a ono isto radi. Nekada se desi i po nekoliko nedelja da radi normalno, a nekada i posle 50 otvaranja/zatvaranja drzi CPU na 30-40%. Nisam jos probao da vidim sta se desava ako promenim Properties-Compatibility u npr. XP SP3 ili Win NT. Na Phenom II 550 se ne secam da mi je zvuk ikada kasnio, samo se oseti sporije menjanje kanala, ne odreaguje odmah, nego posle 0.1-0.2s. Tebi su verovatno drajveri zvucne karte stari/lose podeseni ili stara verzija PVR2(nebitna podesavanja, jer kako god da ga pokrenes, zvuk ne sme da kasni).
Pre neko vece mi je podigao CPU na 30-40%, sa najnovijim drajverom i PVR2 i ostavio sam ga da radi tako celu noc, a ujutru je CPU opet bio na istom, ali zvuk nije kasnio(posle 7-8 sati rada). Odgledao sam vesti najnormalnije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.