Re: koja je razlika izmedju CM 690 II advanced i basic
15.07.2011. 00:24
status: user broj poruka: 2855
odes na cm sajt, pogledas spec oba kucista i sve ce ti se samo kasti...nije tesko veruj mi, vise si energije utrosio da postavis ovu glupu temu nego sto bi da si sam probao da nadjes razliku.
frekfencija
:: pozdrav! znaci neka bitna razlika a ne neka kozmeticka. jer ako je bitna onda cu uzeti advanced, a ako nije ustedeo bih 30e ::
Re: Re: Re: koja je razlika izmedju CM 690 II advanced i basic
15.07.2011. 13:09
status: user broj poruka: 2855
Meni je trenutno vruce inace sam ok, hvala na pitanju, a ko tebi drma kavez ne znam?
Kad mozes nesto da izuglas, ili na YT da nadje opis, ili na sajtu proizvodjaca da nadjes, i to sve sa 2-3 klika misem i tri 4 otkucane reci ne vidim potrebu za otvaranjem teme?
Izgugati nesto sto te zanima ili nesto sto ne znas je osnovna pismenost na internetu, koji si ti pa sad da mi solis pamet?
P.S. Jos gore ako sam ja postavio istu temu, jer ima i opcija search na forumu koja bas sluzi za to da nadjes nesto sto te zanima a ranije je vec bilo reci o tome...
@Utopija, nemam nista protiv tebe izvini za spam u temi, al tvoj advokat me izmracio.
frekfencija
:: :: dautovicu, sta je tebi :: :: ako se dobro secam i ti si postavio jednu ovakvu `glupu` temu na pc berzi sa istim pitanjem ili si to isto pitanje postavio u nekoj temi :: :: ja bas ne mislim da je tema glupa, :: :: covek lepo pita, ako hoces odgovori ako neces nemoj da odgovoris ali nemoj da spustas coveka i da proglasavas njegovu temu glupom :: :: :: ::
uostalom cemu sluzi forum berze, 99,99% tema bi moglo da se izgugla,
dautovicu, da li ti je to iz porodicnog modela ponasanja da vredjas druge ljude ?
mislim da si i ti postavio isto pitanje kada si kupovao to isto kuciste, i niko ti nije rekao da je tvoje pitanje glupo, prema tome nije fer da tako odgovoris utopiji,
mogao si i ti tada da izguglas to isto pitanje !
Zasto ti nisi tada izguglao to isto pitanje nego si pitao na pc berzi ?
dautovicu, nemoj ovo da shvatas licno, nije nista protiv tebe,
masa ljudi postavlja neka pitanja i kada kasnije neko drugi to isto pita, ovi prvi krenu na ove druge kako je njihovo pitanje glupo ili kako to moze da se izgugla a kada su oni sami pitali niko im nije nista tako rekao,
mislim da takvo ponasanje na pc berzi nije korektno i nije u skladu sa forumom
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.