Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
ima li gde da se kupi ovo???
STRANA 1 OD 1
CuMsHoT ima li gde da se kupi ovo??? 12.07.2011. 19:01 T37212

status: user
broj poruka: 259
http://www.dodaj.rs/f/12/lq/4ojaayF9/2/slika-lim-za-zatvaranje-.jpg

to je cuveni lim za zatvaranje kucista ispod graficke.

do not fear CuMsHot is here :D
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Generalno bar 50% servisa ce to dati za DZ 12.07.2011. 19:05 #344186

broj poruka: 7285
Medjutim duck tape je sasvim korektno(citaj jeftino/brzo) resenje.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

toothless Re: ima li gde da se kupi ovo??? 12.07.2011. 19:06 #344187

broj poruka: 3241
Probaj na Limuntusu, ili navedi odakle si pa da ti neko od kolega iz okoline pokloni.

AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)

:: http://www.dodaj.rs/f/12/lq/4ojaayF9/2/slika-lim-za-zatvaranje-.jp
::
:: to je cuveni lim za zatvaranje kucista ispod graficke
:: do not fear CuMsHot is here :D
Ishmerish Re: Re: ima li gde da se kupi ovo??? 12.07.2011. 19:08 #344188

Da sam ja ovde neki qratz sad bi dobio smrdljivi bambi za ovu ne dozvoljenu reklamu najgoreg Srpskog otpada!!

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Probaj na Limuntusu, ili navedi odakle si pa da ti neko od kolega iz okoline pokloni
toothless Re: Re: Re: ima li gde da se kupi ovo??? 12.07.2011. 19:14 #344189

Što brate?Kad mu bude neki ekspert tamo drknuo cenu od 1000 dinara za `vrhunsko parče hardvera`, setiće se da to ima svako ko na tavanu gaji groblje pentijuma I(kao na primer ja), i da će isto dobiti za dž, samo treba da zamoli, a ne da nas ovde zeki sa pitanjem gde ima da se kupi.To ni nema vrednost, čak i CD Romovi(iliti Ganciji) koji prodaju svakakve PC krševe po buvljacima bi mu to dali za džabe. :)

AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED

:: Da sam ja ovde neki qratz sad bi dobio smrdljivi bambi za ovu ne dozvoljenu reklamu najgoreg Srpskog otpada!
:: Lala 4ever!
:: http://fwd4.me/zC
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Probaj na Limuntusu, ili navedi odakle si pa da ti neko od kolega iz okoline pokloni
imarkovic Re: Re: Re: Re: ima li gde da se kupi ovo??? 12.07.2011. 19:18 #344190

broj poruka: 18996
pa ima da se kupi, kako nema, kupis uz novo kuciste

:: Što brate?Kad mu bude neki ekspert tamo drknuo cenu od 1000 dinara za `vrhunsko parče hardvera`, setiće se da to ima svako ko na tavanu gaji groblje pentijuma I(kao na primer ja), i da će isto dobiti za dž, samo treba da zamoli, a ne da nas ovde zeki sa pitanjem gde ima da se kupi.To ni nema vrednost, čak i CD Romovi(iliti Ganciji) koji prodaju svakakve PC krševe po buvljacima bi mu to dali za džabe. :
:: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE
:: 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :
:: :: Da sam ja ovde neki qratz sad bi dobio smrdljivi bambi za ovu ne dozvoljenu reklamu najgoreg Srpskog otpada!
:: ::
:: :: Lala 4ever!
:: :: http://fwd4.me/zC
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: Probaj na Limuntusu, ili navedi odakle si pa da ti neko od kolega iz okoline pokloni
toothless Re: Re: Re: Re: Re: ima li gde da se kupi ovo??? 12.07.2011. 19:21 #344192

Jooj, jesam pajser! Pa da!Kako sam zaboravio na `ekstra ponude` gde kupovinom tog limčića za samo 4500 dinara dobiješ gratis kućište sa koga je isti skinut!Silly me!

:: pa ima da se kupi, kako nema, kupis uz novo kuciste
:: :: Što brate?Kad mu bude neki ekspert tamo drknuo cenu od 1000 dinara za `vrhunsko parče hardvera`, setiće se da to ima svako ko na tavanu gaji groblje pentijuma I(kao na primer ja), i da će isto dobiti za dž, samo treba da zamoli, a ne da nas ovde zeki sa pitanjem gde ima da se kupi.To ni nema vrednost, čak i CD Romovi(iliti Ganciji) koji prodaju svakakve PC krševe po buvljacima bi mu to dali za džabe. :
:: :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE
:: :: 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :
:: :: :: Da sam ja ovde neki qratz sad bi dobio smrdljivi bambi za ovu ne dozvoljenu reklamu najgoreg Srpskog otpada!
:: :: ::
:: :: :: Lala 4ever!
:: :: :: http://fwd4.me/zC
:: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: :: Probaj na Limuntusu, ili navedi odakle si pa da ti neko od kolega iz okoline pokloni
Stripy Re 12.07.2011. 19:47 #344200

broj poruka: 4163
Ko što Ishmerish reče lepo zamoli neki servis, dobićeš ih za 100 dindži (Koca od 2l)

servispc bre

CuMsHoT e jbg 12.07.2011. 20:05 #344204

to sam i mislio posto sam video na limundu da su 100 kinti bili ali ne mogu sad da nadjem,naravno nisam dijabola pa da za parce lima dam vise,za vise cu otici kod limara i sam izraditi

imarkovic Re: e jbg 12.07.2011. 20:21 #344208

broj poruka: 18996
ma daj bre covece sta se cimas za tu glupost, em sto stoji iza i ne vidi se em sto je nebitno da li ima lima ili ne, mislim ne smeta vazduhu itd, ako ti je bas zapelo da popunis, stavi neku mreznu kartu ili modem ili USB bracket ili sta god!

:: to sam i mislio posto sam video na limundu da su 100 kinti bili ali ne mogu sad da nadjem,naravno nisam dijabola pa da za parce lima dam vise,za vise cu otici kod limara i sam izraditi
:: do not fear CuMsHot is here :
CuMsHoT da 12.07.2011. 20:32 #344211

rado bih ja ostavio.ali radim neki modding kucista pa je malo ruznjikavo da se vidi 6 rupa ovako zatvorim i izgleda ok svraticu sutra tu do jednog servisa valjda ce mi dati za flasu piva :)

Ishmerish Prodajem 12.07.2011. 20:33 #344212

Motorola hard bakarne dial-up modeme za popunjavanje rupi jelte na kucistu.

Pitanje: Koje su dimenzije?
Odgovor: Nema nikakve dimenzije, cist bakar.

Slanje po uplati na off shore account na Bahamima.

Cena simbolicna 50$

Ko kupi da bog da mu oci svetlele u mraku...

Lala 4ever!

srdjanl Re: ima li gde da se kupi ovo??? 12.07.2011. 20:52 #344220

broj poruka: 1512

ja imam neka dva komada od starog Antcovog kucista,ne znam da li ce ti odgovarati.Posalji mi na mail adresu pa cu ti poslati,postarinu placas ti,a limove ti poklanjam.

:: http://www.dodaj.rs/f/12/lq/4ojaayF9/2/slika-lim-za-zatvaranje-.jp
:: to je cuveni lim za zatvaranje kucista ispod graficke
:: do not fear CuMsHot is here :D
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CuMsHoT :) 12.07.2011. 20:57 #344222

hvala ti,jedini si ti koji mi je odmah ponudio,samo sto meni treba 6 komada pa gledam da odjednom nadjem svih 6 komada da necimam ni sebe a ni vise ljudi

srdjanl ... 12.07.2011. 21:01 #344223

meni to stoji u ormanu vata prasinu,a samo ta dva imam.pozz

solaja777 Re: :) 12.07.2011. 21:32 #344227

broj poruka: 3277
Ajd sad cu ja da kupim kucishte pa da ti poklonim svih 6 .)

:: hvala ti,jedini si ti koji mi je odmah ponudio,samo sto meni treba 6 komada pa gledam da odjednom nadjem svih 6 komada da necimam ni sebe a ni vise ljudi
:: do not fear CuMsHot is here :
CuMsHoT Re: Re: :) 12.07.2011. 21:53 #344231

e hvala za(h)valjujem i to veoma :P

:: Ajd sad cu ja da kupim kucishte pa da ti poklonim svih 6 .
:: :: hvala ti,jedini si ti koji mi je odmah ponudio,samo sto meni treba 6 komada pa gledam da odjednom nadjem svih 6 komada da necimam ni sebe a ni vise ljudi
:: :: do not fear CuMsHot is here :
solaja777 ... 12.07.2011. 22:04 #344236

broj poruka: 3277
@srdjanl
aha, ipak zadrzao si suvenir od Antec-a .)

@CuMsHoT
nedaju komshije .)
Teshko da cesh naci svih 6, jedino da ti limar izradi ili nekom da ispadne kucishte iz kamiona .)))
srdjanl .... 12.07.2011. 22:07 #344237

:D

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs