Naime,kad mi je televizor i pc upaljen ,na tv-u slika na kanalima je losija (ima malo snega) sto nije slucaj kada je pc ugasen.naleteo sam na komentare ljudi koji imaju isto ovo napajanje da i oni imaju isti problem i da je uzrok tome ovo napajanje.ima li neko resenje ili sam prosto osudjen na sliku sa snegom uz ovo napajanje?ima li osnova za reklamaciju?
To k`o u onom vicu, kada Muja kaže da je čuo da će sutra biti +38C, a Hasa kaže da je on čuo da će padati sneg. I onda će Muja zgranuto:`Pa mater im jebem, ko će čistit` sneg na +38C ?!`
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Jel ti dobro odrađeno uzemljenje u stanu il je tek onako radi fore :: :: I ja bi taj sneg :: Ide mi komšinica u švedsku ovih dana. Kad sam video kakve su tamo temperature pozeleneo sam od čiste zavisti :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Tako je brate!Njima ustvari ne valja napajanje u kući , a ne u kućištu!Čim se optereti sa kompom i TV-om, odma baguje!Odma` u shopping, i da uzmete neko Corsair home PSU od 3 megavata.
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Sto bi napajanje imalo veze sa time?! :: :: Pre ce biti da je faza , cim je i komp ukljucen prave se smetnje :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: ::
Probaj na drugoj fazi. P.S. Dve uticnice mogu da budu na istoj fazi, tako da pronjuskaj malo po osiguracima da nadjes drugu fazu.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
imam samo jednu uticnicu u sobi,jedan produzi je ukljucen u nju,na taj produzni je povezan tv kao i jos 1 produzni na koji je povezan pc>Morao sam ovako da povezem jer imam samo 1 uticnicu u sobi.Porbacu da promenim raspored na produznim kablovima mada ne znam koliko ce to biti delotvorno.dosada nisam imao problema sa naponom struje u mom stanu.
Nemam tv karticu i kablovski modem,imam adsl i kablovsku koja je povezana sa tv.
:: Osnova za reklamaciju nemaš. Nešto što bi mogao da probaš je da priključiš komp na drugu fazu pa vidiš ima li snega :: :: Da li imaš tv kartu ili kablovski modem, ili ti kabl od antene ide samo u tv :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Proveri koaksijalne kablove na tv-u, desavalo mi se da zbog loseg kontakta na samom prikljucku antene (los kontakt izmedju oklopa koaksijalnog kabla i prikljucka) imam sneg kada se upali dvd ili komp, a oba povezana na tv.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Dovuci nekim dužim produžnim struju za tv iz kuhinje ili kupatila, oni su garant na drugoj fazi.
A i brate nagurao si previše, na jedan produžni drugi produžni pa u njega koješta još, nema tu sreće.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: imam samo jednu uticnicu u sobi,jedan produzi je ukljucen u nju,na taj produzni je povezan tv kao i jos 1 produzni na koji je povezan pc>Morao sam ovako da povezem jer imam samo 1 uticnicu u sobi.Porbacu da promenim raspored na produznim kablovima mada ne znam koliko ce to biti delotvorno.dosada nisam imao problema sa naponom struje u mom stanu.
Milos nbg je ocigledno bio u pravu,u pitanju je ulaz za antenu na tv tj. kontakt,pomerao sam kabl od kablovske dok nisam namestio sliku bez imalo snega,da se razumemo nisam morao da capkam kabl dok pc ne radi,jer tada nema smetnji ali posto mi je pc upaljen veci deo dana trebalo je resiti ovaj problem, u svakom slucaju hvala ljudi na savetima.Problem solved :)
:: :: :: :: Milos nbg je ocigledno bio u pravu,u pitanju je ulaz za antenu na tv tj. kontakt,pomerao sam kabl od kablovske dok nisam namestio sliku bez imalo snega,da se razumemo nisam morao da capkam kabl dok pc ne radi,jer tada nema smetnji ali posto mi je pc upaljen veci deo dana trebalo je resiti ovaj problem, u svakom slucaju hvala ljudi na savetima.Problem solved :)
:: Milos nbg je ocigledno bio u pravu,u pitanju je ulaz za antenu na tv tj. kontakt,pomerao sam kabl od kablovske dok nisam namestio sliku bez imalo snega,da se razumemo nisam morao da capkam kabl dok pc ne radi,jer tada nema smetnji ali posto mi je pc upaljen veci deo dana trebalo je resiti ovaj problem, u svakom slucaju hvala ljudi na savetima.Problem solved :)
Jbg ljudi,banalan problem ali ipak nije problem bio samo do ulaza antene na tv,jer je slika bila ok dok se doticno napajanje ne zalaufa :)
dexter013 znam da napajanje nije nista posebno da je low budget kupovina ali za vise trenutno nemam ,mada ok radi stabilno je za sada,ali koliko vidim iz potpisa i ti imas isto :) aj da ne gnjavim vise pozz ljudi i hvala na brzim i azurnim odgovorima
:: :: :: :: Jbg ljudi,banalan problem ali ipak nije problem bio samo do ulaza antene na tv,jer je slika bila ok dok se doticno napajanje ne zalaufa : :: :: dexter013 znam da napajanje nije nista posebno da je low budget kupovina ali za vise trenutno nemam ,mada ok radi stabilno je za sada,ali koliko vidim iz potpisa i ti imas isto : :: aj da ne gnjavim vise pozz ljudi i hvala na brzim i azurnim odgovorima
:: TO je bio sarkazam.. :: :: Naravno da ne treba da ga proveravas, :: cimam te jer je kontakt bio u pitanju a ti se naljutio na napajanje :: :: Ja imam Lc Power od 30e , za te pare ne moze bolje napajanje da se kupi :: :: 99% ljudi ovde bi se zaklelo da to napajanje ne moze da upali moju masinu , :: a kamoli da radi ko pod konac godinu dana :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jbg ljudi,banalan problem ali ipak nije problem bio samo do ulaza antene na tv,jer je slika bila ok dok se doticno napajanje ne zalaufa : :: :: :: :: dexter013 znam da napajanje nije nista posebno da je low budget kupovina ali za vise trenutno nemam ,mada ok radi stabilno je za sada,ali koliko vidim iz potpisa i ti imas isto : :: :: aj da ne gnjavim vise pozz ljudi i hvala na brzim i azurnim odgovorima
:: ja imam jedno koje prestane da radi i onda posle nedelju dana proradi najnormalnij :: nikad nisam uspeo da provalim mehanizam te regeneracij :: :: :: ulsi :: ::
evo da pojasnim: desi mi se ponekad, kao i svim `entuzijastama` da se pregreje napajanje od silovanja (citaj OC), pa se ugasi, i ne radi danima, sta god mu ja radio obicno proradi za desetak min ali ponekad mu treba i vise dana da se `regenerise` jedino mi pada na pamet da se overtemp kontrola zaglavljuje...
ovako, bez tacnog opisa, ja imam magicno napajanje koje se popravlja samo
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.