Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
cooler za kuciste
STRANA 1 OD 1
djokosrb cooler za kuciste 10.07.2011. 19:21 T37169

status: user
broj poruka: 6875
naime imam thermalltake v3 i uz njega je dosao jedan blue led njihov od 120mm nazad,sad sam postavio u podnozje jedan od 120 mm sa starog kucista,pa eto resio sam da stavim i jedan napred,pa posto u Cacku i nije neki izbor msm da bi ovaj bio ok : ??

http://www.winwin.rs/-hladnjak-za-kuciste-scythe-slip-stream-120mm.66.html?productId=24372

hvala

edit:Neshto sam razmisljao i nzm dal da stavim taj novi sa strane ili napred??Ili da uzmem scythe od 500rpm,posto ovaj je malo bucniji od ostalih koje imam u kucistu>?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 10.07.2011. 20:02 #343530

broj poruka: 4262
Taj što si naveo zaobiđi. Vrlo brzo zariba, gdje ima više ventilatora, pa se nakupi prašine, pa uspori ili zariba.
Ne znam kakav je izbor kod tebe. Potraži još malo i javi šta ti je dostupno.
Nije neki sada izbor, jer su ispraznili lagere. Mrzi me da sada tražim po veleprodanim cenovnicima.
Sačekaj sredinu avgusta.
Inače uradi po principu da odozdo ubacuješ vazduh i, a da izvlačiš sa ventilatorima odozgo na zadnjoj strani.

operator

djokosrb Princip znam 10.07.2011. 20:12 #343533

broj poruka: 6875
napred i u dnu da uvlaci nazad i gore da izbacuje.

Nego,to sto kazesh,izbor je losh,a i malo su zveknuli cene,emmi je npr. imao extra xigmatek xfl led za nekih 480-500 dinara,uzeo prijatelj 3 komada lade super,a rade na 18 dba sto je extra.
A izbor u Cacku je generalno losh.
mslavko82 10.07.2011. 21:03 #343540

broj poruka: 721
Ma dobar je taj Scythe, kupuj :) Dobro hladi i tih je...

Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs