naime imam thermalltake v3 i uz njega je dosao jedan blue led njihov od 120mm nazad,sad sam postavio u podnozje jedan od 120 mm sa starog kucista,pa eto resio sam da stavim i jedan napred,pa posto u Cacku i nije neki izbor msm da bi ovaj bio ok : ??
edit:Neshto sam razmisljao i nzm dal da stavim taj novi sa strane ili napred??Ili da uzmem scythe od 500rpm,posto ovaj je malo bucniji od ostalih koje imam u kucistu>?
Taj što si naveo zaobiđi. Vrlo brzo zariba, gdje ima više ventilatora, pa se nakupi prašine, pa uspori ili zariba. Ne znam kakav je izbor kod tebe. Potraži još malo i javi šta ti je dostupno. Nije neki sada izbor, jer su ispraznili lagere. Mrzi me da sada tražim po veleprodanim cenovnicima. Sačekaj sredinu avgusta. Inače uradi po principu da odozdo ubacuješ vazduh i, a da izvlačiš sa ventilatorima odozgo na zadnjoj strani.
napred i u dnu da uvlaci nazad i gore da izbacuje.
Nego,to sto kazesh,izbor je losh,a i malo su zveknuli cene,emmi je npr. imao extra xigmatek xfl led za nekih 480-500 dinara,uzeo prijatelj 3 komada lade super,a rade na 18 dba sto je extra. A izbor u Cacku je generalno losh.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.