Zasto? Odakle ti taj predosecaj? Covek je kupio i slozio zanimljivu
07.07.2011. 22:37
status: user broj poruka: 10997
kombinaciju (narocito `na oko`), i to bi bilo sve. Nekom ce se svideti, nekom nece... Tema je tu takva kakva je - nema razloga da se `pretvara` u bilo sta...
e pretera ga brate s ovim plavim svetiljkama, bas je preterano, nikad ne bih nakaradio kuciste ovako necim, bukvalno izgleda kao jelka kad za novu godinu okitim lampionima.. jebiga sad kuciste-jelka.. mada o ukusima ne treba raspravljati
postoji magican izum koji se zove `PREKIDAC`. Sluzi da kad ne zelis svetla, jednostavno ih iskljucis. Pustite decka da uziva u lampicama. Svi smo mi u dusi malo deca :) super ti je kuciste druze! **************************************************************** Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo.
meni bi taj prekidac bio na OFF-u, a iskoristio bih mrezicu za kablove a diodice bih poklonio drugaru za tablu na kolima vidis da razmislja da skine neonku, cim smeta cak i njemu znaci da je bas vrhunac
:: postoji magican izum koji se zove `PREKIDAC`. Sluzi da kad ne zelis svetla, jednostavno ih iskljucis :: Pustite decka da uziva u lampicama. Svi smo mi u dusi malo deca :) super ti je kuciste druze :: *************************************************************** :: Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo :: :: ::
:: postoji magican izum koji se zove `PREKIDAC`. Sluzi da kad ne zelis svetla, jednostavno ih iskljucis :: Pustite decka da uziva u lampicama. Svi smo mi u dusi malo deca :) super ti je kuciste druze :: *************************************************************** :: Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo :: :: ::
meni bi dosadilo to vec posle nedelju dana i bacio bih na oglas, dovoljno ti je sto imas 4 ventilatora i neonku da sljasti jos treba i da sija kao lapioni ma daj
:: normalno da ima prekidac i 3 nivoa osvetljenja kao i neonke: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Matori ako tebi dobro izgleda nema sta sad ti da razbijas glavu (sto i ne radis) zato sto ti pisu da je preterano itd. Ja da imam gde to da uzmem, odmah bi kupio, da nema taj od koga si kupovao jos neki komad?
stvar ukusa,na pocetku nisam mogao zamisliti kuciste bez providne stranice,led ventove i sto vise sljasti to bolje..pa sam posle nedelju dana hteo da ga kompletno izbacim kroz prozor :D sad obozavam ovakve stvari:
:: stvar ukusa,na pocetku nisam mogao zamisliti kuciste bez providne stranice,led ventove i sto vise sljasti to bolje..pa sam posle nedelju dana hteo da ga kompletno izbacim kroz prozor :D sad obozavam ovakve stvari :: :: http://goo.gl/7G9y :: http://goo.gl/Jcva6
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.