Treba mi za jedan elektroormar vent da izduvava napolje topli vazduh. Pretpostavljam da bi to ovi PC mozda mogli da odrade. E sad osim Noctua koje imam u kucistu, koje biste druge preporucili za novi `case modding` (samo sto ovaj put nece biti PC case) - jacina, pouzdanost i buka su vazni kriterijumi.
Unapred hvala za preporuke.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Imam jednog, koji trenutno uvlači vazduh u kućište. Nije bučan, dobro radi posao, a nije ni skup. Verovatno ću da uzmem još jednog da izvlači vazduh iz kućišta. Još samo kad bih našao negde 9-u iz iste serije, to bi bio biznis.
@stalex011 Gde ga uzimas (gde ga imaju) i koja je cena?
@DmasteRNo1 Deluje mi da je taj ventilator za uvlacenje, a ne za izduvavanje.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
imaš 2 vrste http://goo.gl/mplja jedan uvlači drugi izvlači. Ako ne žališ para, imaš Enermax Magmu (ako je nađeš, ja sam davno uzeo) ili Appolish (mislim da ima u Megatronu)... Fiat iustitia, et pereat mundus
Evo sad poredim ove Noiseblockere sa linka i Noctuu
01.07.2011. 11:45
status: user broj poruka: 1889
I ispada da na 1200 rpm imash 1dB glasniji ventilator, ali znatno vishe izvlachi (Noctua je na papiru glasnija). A mislim da necesh osetiti razliku izmedju 18.5dB i 19.5dB.
Ali papir trpi sve, pa je pitanje koja je realna razlika.
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
CM Sicle Flow... zadnja cena koja je bila u V*p House je nešto oko 840, ali ne znam dal nabavljaju više... vrti na 2000rpm i ne veruješ kako duva! a nije bučan... dok da ne staviš gde treba pa se onda od velikog protoka vazduha stvara zvuk dok vazduh šiba preko rebara ili kroz rupice.. a i sija plavo, ne znam dal ti to treba
Ne bih stavljao sljastece, posto ce raditi u pogonu, pa da ne privlaci/odvlaci paznju diodama u boji. Moj pik su Noctua i Noiseblocker. Videcemo za sta ce `investitor` da se opredeli.
Ispratite da Noiseblocker ima garanciju 72 meseca, za razliku od Noctue, koja ima 24 meseca, a posle toga do 72 meseca morate sami da saljete proizvodjacu vent na reklamaciju.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.