Upsevi su zeznuta stvar i prica sama za sebe. Mozda je do bateija... Kolika ti je autonomija na kompu i laptopu kad nestane struja? I napisi koji imas komp...
ploca: asus p5b e-plus procesor: C2D e4300 1.8Ghz graficka: nvidia 8600 GT napajanje: ocz modxstream pro 500w 2 harda i 2 rezaca sve to trosi oko 80w u idle i ovako kuckanju
monitor Samsung pise max 50W
po specifikaciji to bi trebalo da izdrzi oko pola sata medjutim ja nisam testirao... komp mi je radio nekih 5 minuta onda sam ga strpao u sleep bocnuo laptop (max 70w) i radio jedno 20minuta tako posle mi je dosla struja
nemam seriski kabl da nakacim na komp pa da vidim preko softvera sta i kako :S ne ide obican seriski nego nesto cudno ... treba da napravim ovih dana
ako je bitno koliko moze tacno da drzi mogu da ostavim komp da radi pa da vidim kad ce da se ugasi ups...
...onda najverovatnije nisu baterije. Savet: nazovi sertifikovani servis za APC uredjaje i popricaj s njima. Ups mora da zuji, i moj zuji, mada da bih cuo mog u tihoj sobi moram da buden bar pola metra udaljen od njega (ako ne i manje). Sta ti je rekao prethodni vlasnik? Kako se cuo kod njega
Lik od koga sam uzeo ima brdo upseva kod kuce :D odakle mu pojma nemam ali kaze da je ispravan i da je baterija prilicno dobra...
kod mene sam UPS zuji... ono tesko da ga neko nebi cuo kad udje u sobu :D
jedan otrak isto ima neki apc-ov kaze da je to ok i njegov tako zuji
medjutim njemu se napajanje ne cuje, a meni zuji apsolutno istom frekfencijom kao i ups
to zapravo nisam cuo dok ups nisam izbacio u drugu sobu tek onda mi je napajanje zapelo za uvo :D
koliko sam uspeo da nadjem ovako na netu ima ljudi kojima se ovo desavalo i uglavnom se zavrsilo na toma ... nista se ne brini, sve je ok, to je APC... :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.