Treba mi bezicni mis, ovaj mi je zapao za okosa cenom od ~5000din. Ima li ga neki korisnik foruma? Procitao sam par review-ova i deluje mi ok. Najvise me intresuju negativne strane ako ih ima naravno, koliko traje baterija itd itd...
Meni je performance MX služio odlično, a Anywhere je samo u pakovanju za laptopove tako da ne bi trebalo da je lošiji bilo kako... __________________ Scourge of PCBerza
znam da nije bezzicni ali posto volis nize profile preporucio bih ti radije G9
:: Za lap mi i treba, a relano uzecu ga pa sta bude, nsiam nasao nijedan jeftiniji ili isti sa cenom da mi odgovara oblikom, svi su nekako cudni.. :: :: Uzecu ga do kraja nedelja pa javljam utiske u ovoj temi.. :: :: :: frekfencij :: ::
Već neko vreme planiram da uzmem isti za laptop s obzirom da već duže vreme koristim performance MX ali nikako da stignem. U svakom slučaju ako se prevariš (može i zaje*beš ) barem nećeš biti usamljen
Prvi javlja utiske
:: Za lap mi i treba, a relano uzecu ga pa sta bude, nsiam nasao nijedan jeftiniji ili isti sa cenom da mi odgovara oblikom, svi su nekako cudni.. :: :: Uzecu ga do kraja nedelja pa javljam utiske u ovoj temi.. :: :: :: frekfencij :: ::
Ne možeš da čačkaš `srednjeg` ali mo`š sa strane i levo i desno ... to ti je vidiš vrhunska tehnologija. I ja se razočarao kada sam ovo pročitao. Po koj moj onda i košta toliko?!? Ne može ovo, ne može ono, puni se na kabal, troši za nedelju dana, košta kao HDD od 1.5TB, i na kraju smori nakon godinu dana?!?
Svaki ima middle click, ko zna šta su te budale na itsvetu zgutale... Ono dugme iza lampice je aktivacija Hyperscrolla... __________________ Scourge of PCBerza
Ja sam to prvi put procitao od njega, posle sam izguglao i video da mnogi zameraju da nema middle click na scroll-u, ima posebno taster izznad scroll-a...
Dakle nema middle click kakav meni teba :( da samo pritisnem scroll na dole i to je to...
frekfencija
:: Jeste bre normalni???? Pa ima naravno middle click :: :: Prsli ste skroz.. :: :: Po kojoj logici si Shark zaključio da nema srednji klik :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ...brate, ni je ne mogu da poverujem... šteta... :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: ::
Naravno da ima middle button ali nema na scroll točkiću. Recimo performance MX ima ali nije dobro odrađen tako da moraš biti veoma precizan da bi uspeo da `klikneš`. Zato možeš da postaviš neki drugi taster a, meni je zoom taster tako dobro legao da mi je još i bolje a, možda je u pitanju i navika, ko zna
Brate, scroll možeš da stisneš i to je middle click, ne vidim problem?
Potražio sam probleme na netu, jedini problem je što po defaultu ne stoji scroll kao middle click...
Hyperscroll dugme iza scrolla ne može da se podesi za bilo šta drugo jer je mehaničko...
Ovo pričam za performance MX, ne znam za Anywhere MX. Svo vreme pričam za Performance MX a ustvari ti misliš izgleda na Anywhere... Istripovao sam se...
Bolje proveri u radnji jel ga ima ili ne, mada mi je jako čudno da ne stave middle click...
U VipHouse-u ga imaju u radnji, verovatno ti ne bi pravili problem da ga raspakuješ...
EDIT: sad sam iskopao na logitech forumu da stvarno nema middle click... Glupost stvarno...
Što ne kupiš onda G700 ili Performance MX? __________________ Scourge of PCBerza
:: Ja sam to prvi put procitao od njega, posle sam izguglao i video da mnogi zameraju da nema middle click na scroll-u, ima posebno taster izznad scroll-a.. :: :: Dakle nema middle click kakav meni teba :( da samo pritisnem scroll na dole i to je to.. :: :: frekfencij :: :: :: Jeste bre normalni???? Pa ima naravno middle click :: :: :: :: Prsli ste skroz.. :: :: :: :: Po kojoj logici si Shark zaključio da nema srednji klik :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: :: :: ...brate, ni je ne mogu da poverujem... šteta... :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: ::
:: Poceo si da stipas za oci i da smaras nisi ni proverio da li nema...nemoj me je*ati.. :: :: nema ni on ni VX nano.. :: :: E da i nema problema nikakvih, opusti s :: :: frekfencij :: ::
Ma ja sam opusten, performance a lepo u temi pise o kom misu pricamo?...stigo si meni da napises `ne vidim problem` a ne znas o kom misu pricas, nije bitno nema nikakvog konflikta, nego te pamtim te k`o nekog ko soli pamet, ceka svakog na zicer ako pogresi nesto i glumi moderatora na forumu... Lepo sto si editovao post pogresi covek idemo dalje sa temom.
Sto se teme tice, trazim nekog wirelles logi-a koji je da kazem ovakvog oblika i velicine kao anywhere ali da ima middle click.
frekfencija
:: Editovao sam post, opusti se, ne moraš da mračiš odmah, mislio sam da gledaš MX Performance... :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: Poceo si da stipas za oci i da smaras nisi ni proverio da li nema...nemoj me je*ati.. :: :: :: :: nema ni on ni VX nano.. :: :: :: :: E da i nema problema nikakvih, opusti s :: :: :: :: frekfencij :: :: :: ::
:: Ma ja sam opusten, performance a lepo u temi pise o kom misu pricamo?...stigo si meni da napises `ne vidim problem` a ne znas o kom misu pricas, nije bitno nema nikakvog konflikta, nego te pamtim te k`o nekog ko soli pamet, ceka svakog na zicer ako pogresi nesto i glumi moderatora na forumu.. :: Lepo sto si editovao post pogresi covek idemo dalje sa temom :: :: Sto se teme tice, trazim nekog wirelles logi-a koji je da kazem ovakvog oblika i velicine kao anywhere ali da ima middle click :: :: :: frekfencij :: :: :: Editovao sam post, opusti se, ne moraš da mračiš odmah, mislio sam da gledaš MX Performance... :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: :: :: Poceo si da stipas za oci i da smaras nisi ni proverio da li nema...nemoj me je*ati.. :: :: :: :: :: :: nema ni on ni VX nano.. :: :: :: :: :: :: E da i nema problema nikakvih, opusti s :: :: :: :: :: :: frekfencij :: :: :: :: :: ::
@ Igore nisu losa ova prva dva sad cu malo bolje da ih pogledam, ovaj treci ima veliki prijemnik, treba mi onaj sto je minjaturan...
@Daum, koliko se secam, imarkovic ima G700 i kaze da mu je baterija katastrofa. I ja sam iz dosade ali i da nadjem nekog misa, inace prebacite na B92 trenutna emisija leci dosadu, glupa kucka Karleusa
Ja sam zamenio desktop za lap u petak sam uzeo DELL XPS L502X sa i5 2410 Sandy Bridge. Nisam se pokajao, pravu stvar sam odradio...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.