Kupio sam ADATA Superior sh93 eksterni hard disk i moj racunar ga ne prepoznaje`....kod drugih sam ga nosio i radio je bez problema!!! Inace isprobo sa ga i na XPu , a i na 7mici pa me zanima da li treba nesto u biosu da se podesava ........... svaka pomoc je dobro dosla.....
proveri u disk management-u u manage konzoli da li mu je dodeljeno slovo na tvom windowsu, pogledaj device manager.
:: Kupio sam ADATA Superior sh93 eksterni hard disk i moj racunar ga ne prepoznaje`....kod drugih sam ga nosio i radio je bez problema!! :: Inace isprobo sa ga i na XPu , a i na 7mici pa me zanima da li treba nesto u biosu da se podesava .......... :: svaka pomoc je dobro dosla.... ::
Glupo pitanje: Da li se cuje nesto iz tog HDD-a (paljenje motora koj vrti ploce u njemu) kada ga povezesh na USB kod tebe na racunaru.Ako se ne cuje i ne svetli hdd (ako ima tu opciju) onda ti fali struje na tom USB portu.Stavi ga u drugi,probaj drugi (kraci kabal), ako imash kabal sa dva usb-a koji idu u komp prikljuci oba. Nadam se da ce nesto od ovoga pomoci.
Pozdrav, Nikola
:: :: :: prepoznaje mi kad ubacim usb flash i prepoznaje ga pod slovo F: :: e a kad ubacim eksterni hard disk nista ne vidi!!!! ::
ili nadji kraci kabl za njega ili nemoj da ga kacis na usb na front panelu od kucista (on je vec kablovima udaljen pola metra od ploce) nego ga zabodi na usb sa ploce...
ljudi nemate pojma kolki ste mi teret sad skinuli sa vrata..............ne znam kako a vam se zahvalim.....castim svakog sa kurvom...pivo skupo... Ovo mi nikad n bi palo na pamet.......ja kopco sprda celo vreme i nikako da proradi, sad ukupco iza u usb port i sljaka bez problema Jos jednom ze zahvaljujem svim putnicima namernicima na pomoci,,,,,......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.