da li je za ovu konfiguraciju: mb msi 770-c45 dd3 am3 cpu amd phenom 2 x4 955 3.2 mem dd3 2 x 2gb/1333 transcend hdd 1tb wd10ealx s-ata3 32 mb i stari maxtor hdd 80 gb dvd-rw asus ventilator kucista 8 cm titan vga sapphire 5770 1gb gdd5
mogu da uzmem napajanje LC 600H-12 600w,ili mi treba neko jace? Hvala unapred na odgovorima
... i jos da ti ostane mesta za neki manju upgrade u buducnosti :) **************************************************************** Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo.
Hvala narode na odgovorima,naplasile me `barabe` na drugom forumu,tipa nemoj tog kineza da uzimas,slabo napajanje i slicno.ali kao sto vi kazete za ovu konfu ovakvo napajanje vrsi posao.
:: :: Hvala narode na odgovorima,naplasile me `barabe` na drugom forumu,tipa nemoj tog kineza da uzimas,slabo napajanje i slicno.ali kao sto vi kazete za ovu konfu ovakvo napajanje vrsi posao :: ::
:`sokocalo` ? heheheh ala me uvredi:)uzeo sam ovu konfiguraciju ,nekih 40 000 din me iznelo sa ovim napajanjem,i to mi je bio novcani limit, prikljucio sam na samsungov lcd tv preko hdmi i lepota od slike:)Znaci za napajanje da ne brinem,lepo ce raditi komp sa ovim lc 600H?
:: Fala bogu da nema, složismo se nedavno da ima nešto preko 350... što i nije tako loše s obzirom koliko košta :: :: U svakom slučaju ovo nemanjino sokoćalo će na njemu da radi ko zmaj, s jakim kusurom :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.