Promenio sam radnu povrsinu tj. sto, stol, astal, desk ili kako god, i imam problem sa abrazivnom povrsinom. Nije glatak hod misa i zuljaju se teflonske plocice. Kontam da je lakse kupiti neku podlogu za misa umesto smirglanja i lakiranja stola.
Molim da mi preporucite neku podlogu koja je dugotrajna i LAKO se cisti. Ne treba da ima naslon za ruku i slicne zajebancije... Mis je G700 ako nesto znaci...
Bas tako, ja imam mx518 i podloga je odlicna ko po ledu da teras, Realno to je parce krpe ili tkanine, meni samo da nije plasticna sa sarenim slikama ili obicna krpena sa platnom kojoj se brzo po ivicama to platno odvaja od podloge.
Sve ostalo mi je extra.
Kupi x7 a4 tech gamer za 200-300 kinti i vodi devojku na pice...
uporedjujete a4tech sa SS ili Razer ? verovatno niste imali prilike da uzmete u ruke jednu SS ili Razer podlogu..imao sam goliathus (speed) a evo sada i SS fnatic i mogu ti reci da su to vrhunski proizvodi samo ti ja ipak preporucujem Rocat taito,moj drugar je poseduje i bolja je za nijansu od gore navedenih! takodje na njima probano i vagon miseva..od mx-a,pa do no.1 xai-a..za koji nasi ljudi nisu ni culi,pozdrav..
:: uporedjujete a4tech sa SS ili Razer ? verovatno niste imali prilike da uzmete u ruke jednu SS ili Razer podlogu..imao sam goliathus (speed) a evo sada i SS fnatic i mogu ti reci da su to vrhunski proizvodi samo ti ja ipak preporucujem Rocat taito,moj drugar je poseduje i bolja je za nijansu od gore navedenih! takodje na njima probano i vagon miseva..od mx-a,pa do no.1 xai-a..za koji nasi ljudi nisu ni culi,pozdrav. :: :: ::
Pazi racun: ovi sto predlazu podloge za 2000 dinara verovatno predlazu u miseve koji ne kostaju ispod 5000 dinara. Glupo je da po poidlozi od 2000 dinara vuces genijalca od 300 dinara. Bolje kupiti Logitech sa Dark Field tehnologijom i podloga nije potrebna. Tako reklamiraju ovi na sajtu a ja zagrejan za tog misa. .).)
:: Ide li sam :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: kako da ne pocinjem sa time kada je tvoj stav takav ? svrati do mene i da prevuces deathaddera preko SS fnatic : :: :: ::
jebes goliathus a4tech hara pc-berzom :DDD salu na stranu,iskreno preporucujem neke od ovih kvalitetnijih podloga..obicno traju oko 3 godine uz maksimalni terorizam :)
E, kada postoji i budala koja plaća 20€ najobičniju krpu ispod miša gde svaka sveska može poslužiti svrsi ... onda shvatam da postoje i budale koje plaćaju miševe po 100€ i menjaju ih svake godine ... Ovaj svet bez budala ne bi opstao .... definitivno. Treba učenje zasnovati na tome!!!
... Zove se MARKETING ! Mada ga neki zovu i MRAKETING...
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
:: ... Zove se MARKETING :: Mada ga neki zovu i MRAKETING.. :: :: Phenom II X4 955 BE 3,2GH :: Asus m4a88tv evo usb :: Samsung F3 Spinpoint 1T :: Mushckin 2x2 G :: Msi 6850 Cyclon :: Cooler Master 690 II Advance :: Lc power Metatron 650 :: Lg 2243S-PF :: :: Jest, u pravu si. Samo sa izmenjenim algoritmima. Danas je marketing nešto sasvim drugo no što je bio pre 15 godina.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.