Bolji je CM Hyper 212+ tebra, i to za klasu. TX 3 je odlican kuler, ali nikako nije u rangu sa Hyper 212+, Vendetta 2, Gaia...
Izmedju ova 3 licno bih izabrao 212-icu + zbog nekih sitnica koji dobro dodju. A inace, po perfomansama su sva 3 jednaki.
:: A Vendettu imas na IT svetu :: :: Ides : Komponente/Hladjenje/ pa pogledaj padajuce oglase sa desne strane :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Uzmi 212+ (bolji je od TH3) ili onaj Titan Fenrir (koji spomenu raic) ako nije dobio noge..
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Sad sam malo cackao po it-u i vidim da je za sve to bitno i kakvo je kuciste, te gde mu je napajanje itd. Kod mene je to midi sa napajanjem gore i ventilatorom koji je naravno postavljen od dole kod tog napajanja. Pa ako je to bitno da uzmete u obzir.
Kolko je inace sigurna kupovina hladnjaka bez garancije, tj. kolko su skloni kvaru?
Druze osim venta sve ostalo mozes i kalapacem da tretiras .)))
Mada ja i dalje ostajem pri vendetti jer je najmasivnija i ima leziste za ribe na njoj, sine kad je oladis sa njom nece joj duze vreme pasti na pamet da se zagreva
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.