Gledao sam neke zvucnike za 2-3k pa sam mislio da pazarim neki od ova 2....pa da vidim sta vi mislite da li se isplati i naravno neki bolji ako ima neko da predlozi...
http://www.pcberza.rs/detaljnije/hellas-computers/62-4721/ I vrede aposutno, svake pare, cak i na maksimalnoj jacini zvuk je kristalno cist. Poslusao me ili ne idi uvek na Logitechove zvucnike... Pozz Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
+ za ovaj microlab...za te pare neces naci bolji zvuk. mana: potenciometri sa zadnje strane, nema prikljucka za slusalice... : :: pogledaj i ove: http://spedr.com/AaLyd5 :: :: ::
Nisu plastikaneri, nisu ruzni, podesavanje basa i visokih tonova [sve sa prednje strane], kvalitetan i jak zvuk za male pare. Koristim ih ja, 2 moje sestre i najbolji ortak vec nekoliko god. i sigurno su najbolji za te pare. Od Logitech-a bezi ako neces da uzmes bar X-240. Ovi Microlab deluju ok [+bezicni daljinac] ali su ipak vise nego duplo slabiji od Blueberry-a. Pogledaj komentare za ove i sve ce ti biti jasno. Tacno je za onaj plavi LED o kom pricaju, stvarno ubija. Ja sam isekao kruzic crne izolir trake i tako resio prob. I dalje se vidi lampica, ali jako slabo [bas kako treba]
`NI da ga ne pogledas...` Bre, WTF? Zvucnike niste ni `pogledali` a vec im presudiste... Mani samo ja, nego ljudi koji redvno testiraju IT komponente (i koji su mi ga i preporucili) kako sami rekose bili su zapanjeni kako ovi malisani rade, gde im je zvuk mnogo jasniji i cistiji nego na mnogo skupljim zvucnicima. Ja to samo mogu da potvrdim. Na stranu sto im je dizajn do jaja (ali ovo je vec subjektvno...) Toliko od mene...
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Ako bi vec dao 3.780 kao sto si naveo za te Philips, kupi lepo Logitech X-240. Imas u Bel Computers-u za 3.723. Al opet kazem, ne samo zato sto ih imam, ovi Blueberry su stvarno dobri i sada bi pre uzeo njih nego X-240 [bez obzira na to sto su mi sve ostale periferije Logitech ]. Trazi u prodavnici da ti ukljuce jedne i druge pa sam napravi izbor. Tako je najlakse.
Cuo sam te sto si naveo i stvarno imaju odlican i cist zvuk ali nedostatak woofer-a, ukupna snaga od 5W i cena od 2500 nikako nisu na njihovoj strani. `jasniji i cistiji` zvuk, mozda, ali isto tako i mnogo, mnogo slabiji. Covek je u startu naveo 2.1 sisteme pa se prema tome i upravljamo. Z130 su mi nekako vise za kancelarijsku upotrebu nego za kucnu. Kad treba da se odgleda neki film ili slusa muzika nedostaje im bas i jacina.
:: `NI da ga ne pogledas... :: Bre, WTF? Zvucnike niste ni `pogledali` a vec im presudiste.. :: Mani samo ja, nego ljudi koji redvno testiraju IT komponente (i koji su mi ga i preporucili) kako sami rekose bili su zapanjeni kako ovi malisani rade, gde im je zvuk mnogo jasniji i cistiji nego na mnogo skupljim zvucnicima :: Ja to samo mogu da potvrdim :: Na stranu sto im je dizajn do jaja (ali ovo je vec subjektvno... :: Toliko od mene.. :: :: Phenom II X4 955 BE 3,2GH :: Asus m4a88tv evo usb :: Samsung F3 Spinpoint 1T :: Mushckin 2x2 G :: Msi 6850 Cyclon :: Cooler Master 690 II Advance :: Lc power Metatron 650 :: Lg 2243S-PF :: ::
Probas lepo i odlucis. Nema ti druge. Ja bih preskocio i oba tvoja i Philips...
Kad sam kupovao svoje, probao, cuo i uporedio. Hteo Logitech, a za manje pare kupio bolje. Moja najbolje kupovina ikad. Do pre godinu i nesto kad sam poslednje kupio, Labtec su bili 3000 din. Ja ih 2005. platio 2750 din. Cincevima se konektuju, drveni vufer, oni precizni potenciometri koji se `tesko` okrecu... 28W. Dovoljno dugacki kablovi i 2 godine garancije. Nisam siguran da se mogu naci sad... Bilo u Viphouse i Multicom koliko znam...
Pogledaj te Bluebery i Microlab, dostupno i povoljno. Prvi Logitech sam imao priliku da cujem, a drugi ne moze biti nista mnogo bolji... A oba su male snage...
Moraces sam da cujes i izaberes. Poneses neki plejer i bocnes...
Imao sam i ja prilike da čujem tih manjih zvučnika s lepim i čistim zvukom, međutim nije to ono što lik traži, niti može prihvatljivo da ozvuči sobu srednje veličine. Ok bi valjda bilo ako isključivo sediš pred njima a bas ti ne igra neku ulogu...
Ova ideja s plejerom i probavanjem je ponajbolja, ovako možemo do sutra.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: `NI da ga ne pogledas... :: Bre, WTF? Zvucnike niste ni `pogledali` a vec im presudiste.. :: Mani samo ja, nego ljudi koji redvno testiraju IT komponente (i koji su mi ga i preporucili) kako sami rekose bili su zapanjeni kako ovi malisani rade, gde im je zvuk mnogo jasniji i cistiji nego na mnogo skupljim zvucnicima :: Ja to samo mogu da potvrdim :: Na stranu sto im je dizajn do jaja (ali ovo je vec subjektvno... :: Toliko od mene.. ::
Altec Lansing ima odlične u ponudi. Koristio sam (nadam se da ću i nastaviti) da koristim ove iz opisa dole. Radiše super 7 godina, do pre neki dan kad je zbog zajebancija sa strujom nešto izgleda otišlo. Ovako, za kvalitet zvuka mogu da kažem da su Altec-ovi čista 10-ka.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
E ako oce da ozvucava sobu to sa 2.0/2.1 zvucnicima tesko (narocito u ovoj cenovnoj kategoriji). Ali, sto lepo rece lik, plejer u ruke i isprobaj sve sto mozes.
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
:: Imao sam i ja prilike da čujem tih manjih zvučnika s lepim i čistim zvukom, međutim nije to ono što lik traži, niti može prihvatljivo da ozvuči sobu srednje veličine :: Ok bi valjda bilo ako isključivo sediš pred njima a bas ti ne igra neku ulogu.. :: :: Ova ideja s plejerom i probavanjem je ponajbolja, ovako možemo do sutra :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: `NI da ga ne pogledas... :: :: Bre, WTF? Zvucnike niste ni `pogledali` a vec im presudiste.. :: :: Mani samo ja, nego ljudi koji redvno testiraju IT komponente (i koji su mi ga i preporucili) kako sami rekose bili su zapanjeni kako ovi malisani rade, gde im je zvuk mnogo jasniji i cistiji nego na mnogo skupljim zvucnicima :: :: Ja to samo mogu da potvrdim :: :: Na stranu sto im je dizajn do jaja (ali ovo je vec subjektvno... :: :: Toliko od mene.. :: :: ::
da, najbolje resenje je da sam cujes i tako odlucis, i mozda bi bilo dobro ako mozes da odvojis jos koju hiljadu ili dve,
nemoj da te brine sto je microlab malo poznato ime, prave dobre zvucnike i dosta se dobija za te pare,
kada sam kupovao neke hard diskove, vidi me gazda jedne firme cije ime necu da kazem da ne bi ispalo da reklamiram firmu, gazda je grk pa ko shvata – shvata, i kaze meni gazda o de si ti ajde da cujes ove zvucnike sto su sada stigli imaju odlican odnos kvalitet/cene i covek mi pusti muziku na nekoliko vrsta zvucnika, i ja se odusevim microlab zvucnicima, licno imam altec lansing zvucnike, i na racunaru moje sestre su altec lansing, ali da sada uzimam nove zvucnike uzeo bih neke od microlab-a,
u ovoj firmi su imali najbolju cenu u gradu za microlab fc330 , gledam na sajtu trenutno nemaju, to je malo vise od tih para koje bi ti da izdvojis ali mislim da je to jako dobar izbor u tom cenovnom rangu, moja preporuka,
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.