Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
produzni kabal-stabilizator
STRANA 1 OD 1
lazar007 produzni kabal-stabilizator 07.06.2011. 19:39 T36449

status: user
broj poruka: 319
pozdrav drugari, interesuje me sledece, trebao bih da uzmem produzni kabal sa zastitama, ali me interesuje da li ima da se uzme kabal na koji osim standardnih uredjaja moze da se prikopca i telefonska linija, posto mi se desava uvek kada malo zagrmi crkne mi telefon.

npr. ja sam mislio nesto ovako , ne znam da li bi moglo i da li uopste valja, pa da onda u njega ustekam obican produzni kabal , http://www.itsvet.com/proizvod/belkin-f9h110vevcw/comp_comp_surgearrest/114/82

pa eto ako ko ima kakav predlog bio bih zahvalan.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko APC 07.06.2011. 19:57 #332108

broj poruka: 4228
http://goo.gl/fZdGk
http://goo.gl/2sJLw

Pozdrav!

Vlada

Pisko Uslov svih uslova 07.06.2011. 20:57 #332119

broj poruka: 6645
... je da ti je kvalitetno uzemljenje u kućnoj instalaciji, bez toga ni efikasnost zaštita nije na deklarisanom nivou ili je i nema.
Bolje išta nego ništa, a ko bar ne uloži u zaštitni kabl, taj je neopevano gowedo.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

lazar007 Pisko znam ja to 07.06.2011. 21:55 #332153

ali problem je sto kada grmi nista mi nikada nije crklo, a sve mi uvek bude upaljeno, ali zato sam izgoreo preko 10 bezicnih telefona :D

vladarko Re: Pisko znam ja to 07.06.2011. 22:14 #332171

Ništa, ama baš, sem... 10 bežičnih... Malo li je?

Pozdrav!

Vlada

:: ali problem je sto kada grmi nista mi nikada nije crklo, a sve mi uvek bude upaljeno, ali zato sam izgoreo preko 10 bezicnih telefona :
::
lazar007 Re: Re: Pisko znam ja to 07.06.2011. 22:28 #332178

nije malo , ali nikada nista nije crkolo se telefona , a znaci imam mali milion uredjaja u stanu , a telefon stalno crkaje.

:: Ništa, ama baš, sem... 10 bežičnih... Malo li je
:: Pozdrav
:: Vlad
:: :: ali problem je sto kada grmi nista mi nikada nije crklo, a sve mi uvek bude upaljeno, ali zato sam izgoreo preko 10 bezicnih telefona :
:: ::
vladarko To znači da treba da uzmeš neki uređaj koji će signal da presretne pre telefona 07.06.2011. 23:35 #332211

Svi ovi koji imaju RJ-11 priključke su neka vrsta zaštite za telefonsku uređaje. Pogledaj malo specifikacije, pa oceni koji proizvođač misliš da se više hvali i njega uzmi.

To što ti do sada nije ništa crklo od ostale opreme moglo bi se nazvati srećom ili dobrom instalacijom.

Pozdrav!

Vlada

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs