Imam tv karticu iz naslova i vec duze vreme imam problema sa njegovim programom, cas radi, cas ne, non-stop baguje, blokira itd. Da li neko mozda zna sa kojim programom bi mogao da gledam tv i da li moze nekako preko Media Player-a ?
Mikishon89: I meni je radila, pa sam promenio jedan racunar, hdd, drugi racunar i sad nece da radi. Sutra cu staviti svezu instalaciju win-a pa cemo videti.
:: je radio koliko se ja secam,ne znam samo za daljinski da li funkcionise? :: :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: :: :: ::
Probaj prvo da uninstaliraš sve, skineš sa sajta najnovije drajvere i evo ti ova verzija PVR-a koja provereno radi bez problema. Ove najnovije su nešto bagovale čini mi se. http://www.mediafire.com/?j1lui7wudu7xxpt
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Probao, nec :: :: Mikishon89: I meni je radila, pa sam promenio jedan racunar, hdd, drugi racunar i sad nece da radi. Sutra cu staviti svezu instalaciju win-a pa cemo videti :: ::
Najverovatnije je codeus ui pravu,a proveri da li grafika pravi problem. Ako nije problem sa grafikom, vrati se na prvu varijantu WinFast aplikacije iz 2003 godine. Pomoglo je na par mašina. Nadam se da sam ti pomogao. operator
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.