Imao sam CM extreme power 460W jer sam se bojao da nece moci da izdrzi moju konfiguraciju: -AMD Ahtlon X4 620 -GB 880 -GTX 460 1GB -2x2 GB DDR3 -DVD-RW -1 TB HDD
Dajte savet koje napajanje da kupim za 4000 din. Nasao sam polovno XILENCE 700W (video sam da ga pravi ANDYSON i da ima dobre vrednosti sto se tice 12V grane ali bih dobio radnu garanciju od samo par dana) ili mozda neki Chieftec, LC Power?
Dajte neki predlog ili savet. Hvala unapred i pozdrav!
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
Pa za te pare novo jedino LC power koje nadjes najjace.
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve i
:: Pozdrav svima :: :: Imao sam CM extreme power 460W jer sam se bojao da nece moci da izdrzi moju konfiguraciju :: -AMD Ahtlon X4 62 :: -GB 88 :: -GTX 460 1G :: -2x2 GB DDR :: -DVD-R :: -1 TB HD :: :: Dajte savet koje napajanje da kupim za 4000 din :: Nasao sam polovno XILENCE 700W (video sam da ga pravi ANDYSON i da ima dobre vrednosti sto se tice 12V grane ali bih dobio radnu garanciju od samo par dana) ili mozda neki Chieftec, LC Power :: :: Dajte neki predlog ili savet :: Hvala unapred i pozdrav :: :: :: Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo! ::
ček, nije mi jasno zašto bi uopšte pucao 4k za napajanje koje je skoro identično tom tvom trenutnom. za te pare možeš jedino da kupiš isto sranje samo u drugom pakovanju.
:: ček, nije mi jasno zašto bi uopšte pucao 4k za napajanje koje je skoro identično tom tvom trenutnom. za te pare možeš jedino da kupiš isto sranje samo u drugom pakovanju :: :: :: Hehe, kako bi se inače drali jarci?
Mislim da je apsurdno plaćati 50e za 100W upgrade. Al ajd.
:: Ako ima onaj cm PCAP-A3 on ima 26A i s tom konfiguracijom mu ni u kom slučaju nije prijatno, sva navedena su bar 100W jača :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nije baš preporučljivo uzimati polovno napajanje bez garancije, osobito ako se vidi da je otvarano :: :: Ovako nešto sam nedavno gledao do 50 :: :: Recom RC-PE600Plus - Andyson - 36A - N :: LCPower 6650GP3 - GreatWall - 34A - 80P bronz :: Chieftec APS-450S - Sirtec - 33A - 80 :: Chieftec CTG-500-80P - Sirtec - 33A - NC
PMSR-A3 sa 8mm kulerom daje maximum 29A tj. oko 343W ba +12v ... Valjda ta Nvidia 460 i taj Athlon X4 nemaju potrebe za tolikom strujom, jer ako je toliko troše, onda bih tu Nvidia karticu stavio sa sve pakovanjem i natpisom `DAJEM DŽABE PRVOM PROLAZNIKU` u centru grada ..
Čemu onda preeko 30A za jednu grafiku od 160W i procesor koji ne prelazi 90W potrošnju?
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: PMSR-A3 sa 8mm kulerom daje maximum 29A tj. oko 343W ba +12v ... :: Valjda ta Nvidia 460 i taj Athlon X4 nemaju potrebe za tolikom strujom, jer ako je toliko troše, onda bih tu Nvidia karticu stavio sa sve pakovanjem i natpisom `DAJEM DŽABE PRVOM PROLAZNIKU` u centru grada . :: :: Čemu onda preeko 30A za jednu grafiku od 160W i procesor koji ne prelazi 90W potrošnju :: :: ::
Cicija to Sr*nje od 460 trosi pri full opterecenju 300w+ !!! Ako ubaci ovo tvoje napajanje bice vidno razocaran .)
:: PMSR-A3 sa 8mm kulerom daje maximum 29A tj. oko 343W ba +12v ... :: Valjda ta Nvidia 460 i taj Athlon X4 nemaju potrebe za tolikom strujom, jer ako je toliko troše, onda bih tu Nvidia karticu stavio sa sve pakovanjem i natpisom `DAJEM DŽABE PRVOM PROLAZNIKU` u centru grada . :: :: Čemu onda preeko 30A za jednu grafiku od 160W i procesor koji ne prelazi 90W potrošnju :: :: ::
Ja imam takvo, samo 500W, ima 2x18A. Na njemu su 955, Ga-790XTA-UD4, 2x2Gb ddr3, 5770, 1tb Wd Black i 6 ventilatora, godinu dana radi bez problema, vrlo malo se greje... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Ako ima onaj cm PCAP-A3 on ima 26A i s tom konfiguracijom mu ni u kom slučaju nije prijatno, sva navedena su bar 100W jača :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Radice i borovnica ali kako i dokle, po hiljaditi put ako vam svaka pojedinacna vitalna komponenta kosta preko 50 evra ne mozete stisnuti guzu i uzimati shady napajanja.
Lepo, ako ima PMSR nek ga ne menja jer lufta ima, ako ima PCAP nek zameni. Bilo bi lepo da se gazda Jeza oglasi i precizira šta je tačno u pitanju.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
re@raic: Da,imao sam CM PCAP 460W. A taj Recom RC-PE600Plus - Andyson - 36A mi zvuci jako dobro. Ili cak LCPower 6650GP3.
re@cicija: Necu da imam knap napajanje koje moze da crke ko od shale ako poteram neku jachu aplikaciju, necu da rizikujem.
@Ishmerish Da, voleo bih da imam lufta i to je naravno normalno, a ne da imam knap napajanje. Taj Recom mislim da je OK kupovina. Ne znam samo kolika je garancija..
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
:: Nego, gde ima taj Recom za 5000 din. :: Taj od 600W je extra ali ne znam gde ima za 50-tak evritja. :: Javite ako znate gde ima :: :: Pozdrav svima :: :: Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.