Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ok je za te pare. Ali ako hoces da kupis web-kameru i da si miran: Onda uzmi Logitech c270 ja sam uzeo c310 pre par nedelja i veruj mi da se nisam pokajo. Kolko je ostra slika sto po danu sto po noci. Imas dodatne efekte koji su ok.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 TECH G800,X-755FS
Sad za te pare imas i hd kamere mada neznam kakve su. Naveo si tu jednu a imas i HD Logitech C270 al kažem stvarno neznam kakve su.Samo imaj na umu da ti za upload treba bar 1mb/s za 720p doduse one ti u normalnom rezimu verovtno ima rade na standardnoj rezoluciji.
Složitelj je gowno, ali je duplo skuplje od ostalih. Ne zemaj složiteh. Ako radi dobro, znači da si ga platio bar duplo nego neku drugu kamericu koja radi bar isto ili možda i bolje. Čudna firma, ali, što ima pali `ne znam šta je dobro ali znam šta je skupo`, u pm. Torto, hvala na podršci, nisam ni sumnjao da podrškom za drajvere u novom operativnom sistemu primoravaju korisnike da kupuju nove kamere....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.