Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Na cemu sedite
STRANA 1 OD 2  
doca80 Na cemu sedite 25.05.2011. 11:26 T36161

status: user
broj poruka: 3053
dok ste za vasim racunarom? Ja treba da kupim neku finu stolicu za udobno,svakodnevno,desetocasovno(nekad i duze) sedenje za racunarom,pa bi trebala neka preporuka na osnovu vasih iskustava... PRVA I JEDINA STVAR KOJA ME ZANIMA JE UDOBNOST... naravno i kvalitet je bitan,ali udobnost pre svega.raspolazem sa izmedju 5 i 8 hiljada dingerosa,pa dajte neke preporuke....

NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Shomiman Pristedi malo, bar jos toliko, i ... 25.05.2011. 11:30 #327471

broj poruka: 1187
`sjedeces` na `dvije` stolice... Koliko `uspjesno`, ponajvise zavisi od tebe `sama`...Toliko o `udobnosti` ovozemaljskog `svita`...

doca80 Re: Pristedi malo, bar jos toliko, i ... 25.05.2011. 12:10 #327481

ako neko skonta sta si ti pokusao da kazes,neka napise,posto ja ne kontam nista....

:: `sjedeces` na `dvije` stolice... Koliko `uspjesno`, ponajvise zavisi od tebe `sama`...Toliko o `udobnosti` ovozemaljskog `svita`..
::
ribolovac re 25.05.2011. 12:16 #327485

broj poruka: 1305
Vidi neku od direktorskih fotelja tipa ktitor ili tako nesto. Bitno je samo da ima mogucnost podsavanja nagiba naslona.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

aco Kancelariske neke 25.05.2011. 12:17 #327486

broj poruka: 2788
Pogledaj po radnjama koje se bave namestajom neke kancelarijske da mogu da se podesavaju po nagibu i da imaju malo deblji sundjer.

bikolor Mozda neka od ovih... 25.05.2011. 12:22 #327488

broj poruka: 79
http://bit.ly/laFGd6

Svako ima pravo da bude glup za svoje pare!

bstaletic Re: Mozda neka od ovih... 25.05.2011. 12:28 #327490

broj poruka: 1889
Ova druga je vrh, koristio sam je par puta.

If wants and needs divide me
Then I might as well be gone...

=================================================

http://img31.imageshack.us/img31/9500/acbpalithief.png

:: http://bit.ly/laFGd
:: Svako ima pravo da bude glup za svoje pare!
KalifNS Ha ha ha 25.05.2011. 12:59 #327495

broj poruka: 1017
Ala ti je naslov teme.

Pazite na sta sedate :D :D :D

Ko na pozadinu a ko na...

Ims oko 5-6k stolice u Metrou na akciji s vremena na vreme,od skaja su (eko koza) udobne su, jedina je mana sto nakon 2-3 godinice skaj popuca po savovima pa moras da je presvuces.
toothless @Doca80 25.05.2011. 13:01 #327496

broj poruka: 3241
Ne znam odakle si i koliko ti je blizu, ali ima u BG-u na Bezanijskoj kosi Forma Ideale outlet u IDEA-inoj zgradi, na I spratu.Stalno rasprodaju sve od namestaja sto im je ili ostalo po 1-2 komada ili malo ostecena roba, sve po extra cenama.Video sam bas dobre konferencijske fotelje koje kostaju od 5000-10000 dinara.Ako ti je blizu, mozes da pogledas da li imaju nesto sto ti odgovara, posto stalno dobijaju nove iz drugih salona.
http://img59.imageshack.us/g/dscf4511f.jpg/
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
3 macke,dve i

imarkovic Re: Na cemu sedite 25.05.2011. 13:06 #327500

broj poruka: 18998
hehe kolega, mogao si malo manje bezobrazniji naslov
e slikacu ti bas kad dodjem kuci stolicu koju sam kupio preko firme u firmi Delight, marka je `Let`s B` stolica je zaista fenomenalna ali nije bas ni jeftina, ali vredi svaku paru za mene i mislim da je to nesto najbitnije za onog ko provodi puno vremena za kompjuterom sto se zdravlja tice.
E a evo ti i link, vidi se malo kako izgleda sa mog posta - http://pcberza.rs/forum/topic.php?pg=6&topid=36117&forid=12&katid=2

:: dok ste za vasim racunarom? Ja treba da kupim neku finu stolicu za udobno,svakodnevno,desetocasovno(nekad i duze) sedenje za racunarom,pa bi trebala neka preporuka na osnovu vasih iskustava... PRVA I JEDINA STVAR KOJA ME ZANIMA JE UDOBNOST... naravno i kvalitet je bitan,ali udobnost pre svega.raspolazem sa izmedju 5 i 8 hiljada dingerosa,pa dajte neke preporuke...
:: NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
Dexter013 Re: Re: Pristedi malo, bar jos toliko, i ... 25.05.2011. 13:40 #327516

broj poruka: 17093
Prica covek o DUPETU, prirodnoj stolici...

dve stolice - dva guza
koliko uspesno - zavisi koliko ti je debela guza
takodje od toga zavisi i udobnost

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: ako neko skonta sta si ti pokusao da kazes,neka napise,posto ja ne kontam nista...
:: :: `sjedeces` na `dvije` stolice... Koliko `uspjesno`, ponajvise zavisi od tebe `sama`...Toliko o `udobnosti` ovozemaljskog `svita`..
:: ::
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
icman Ja imam CM-F85 25.05.2011. 13:41 #327517

broj poruka: 15
Nije losa. I naslon i `sedalni` deo su neka mreza razvucena oko metalnog rama tako da nema sta da propadne a i znojenje leti je manje :) Ima dobar tilt, nasloni za ruke podesivi po visini, pokretno `jastuce` za lumbalni deo... malo je teza. Jedino sto mislim da je malo skiplja u odnosu na tvoj budzet, ali...
edit: zaboravih link http://www.emu.rs/radneikonferencfotelje.html
Dexter013 Metro. 25.05.2011. 13:52 #327520

broj poruka: 17093
Ovde - > http://spedr.com/QZu10Qed
imas katalog pa idi na 39 stranu

Ja sam skoro pazario onu skroz gore u sredini ,
nije bas mega extra kvalitetna ali je jako udobna i odlicna za te pare!

Visina i nagib se podesavaju! Za te pare nema bolje...

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 hvala, 25.05.2011. 14:16 #327527

ima dosta odgovora,barem imam neke predloge,do sada nisam znao ni sta da gledam i trazim...inace samo da nije kozna stolica,sve ostalo moze:)

toothless Re: hvala, 25.05.2011. 14:19 #327528

i da nije elektricna...

AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
3 macke,dve i

:: ima dosta odgovora,barem imam neke predloge,do sada nisam znao ni sta da gledam i trazim...inace samo da nije kozna stolica,sve ostalo moze:
gile23 ... 25.05.2011. 14:31 #327531

broj poruka: 9121
Kada kupujes stolicu gledas da ti vecina delova bude od metala konkretno ovi :

http://www.dodaj.rs/f/q/wz/47roxbrr/edit-2.jpg

Ako je to od plastike iako stolica kosta n evra, kada ti taj deo (najcesce rucka) pukne onda mozes da places jer drugu rucku neces sigurno naci :).

Ja sam pre 2-3 godine kupio stolicu, 6000 din. je tada bila znaci oko 80 e, rucka je bila plasticna, pre par meseci je pukla plastika i cela stolica je otisla bukvalno, rucka je drzala ceo naslon, rezervna nema da se kupi, jedino resenje je pravljenje iste od nekog celika, aluminijuma,...

A da li je udobna, to moras ti da sednes :). I za udobnost je po meni jako dobro da gore za glavu imas ono jastucence ili nesto na tu foru :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: ... 25.05.2011. 14:39 #327534

broj poruka: 18998
e zato skines i drugu rucku i napravis umesto te plasticne metalnu armiranu pa ce vredeti 150eu!

:: Kada kupujes stolicu gledas da ti vecina delova bude od metala konkretno ovi
:: http://www.dodaj.rs/f/q/wz/47roxbrr/edit-2.jp
:: Ako je to od plastike iako stolica kosta n evra, kada ti taj deo (najcesce rucka) pukne onda mozes da places jer drugu rucku neces sigurno naci :)
:: Ja sam pre 2-3 godine kupio stolicu, 6000 din. je tada bila znaci oko 80 e, rucka je bila plasticna, pre par meseci je pukla plastika i cela stolica je otisla bukvalno, rucka je drzala ceo naslon, rezervna nema da se kupi, jedino resenje je pravljenje iste od nekog celika, aluminijuma,..
:: A da li je udobna, to moras ti da sednes :). I za udobnost je po meni jako dobro da gore za glavu imas ono jastucence ili nesto na tu foru :)
:: Pozdrav!
Don85 na cemu sedite 25.05.2011. 14:42 #327535

broj poruka: 105
Ja obicno sedim na zadnjici. Ne znam za vas.

Inace imam ovu stolicu iz FormaIdeale
http://www.formaideale.rs/pub/catalog/konferencijska-stolica-mg-10118h.jpg
Ja sam za sad zadovoljan. Udobna je ali nije neki kvalitet. Tj ne ocekujem da mi traje sto godine...ali koliko para toliko muzike. Ja sam rekao i da mi traje samo godinu dana ja cu biti zadovoljam jer sam se polomio i syebao kicmu na predhodnoj stolici. Poz

AMD Phenom II X4 955 BE + CM Hyper 212+ BE + MSI 770-C45 + 2x2GB DDR3 + Samsung F3 500GB + ASUS 9600GSO 512mb + CM Elite 360 + Be Quit! SP E5-400W

gile23 Re: Re: ... 25.05.2011. 14:54 #327538

broj poruka: 9121
Demontirao je celu, samo da se napravi rucka :), oko 3000 - 4000 ce da ispadne :).

Pozdrav!

:: e zato skines i drugu rucku i napravis umesto te plasticne metalnu armiranu pa ce vredeti 150eu!
:: :: Kada kupujes stolicu gledas da ti vecina delova bude od metala konkretno ovi
:: :: http://www.dodaj.rs/f/q/wz/47roxbrr/edit-2.jp
:: :: Ako je to od plastike iako stolica kosta n evra, kada ti taj deo (najcesce rucka) pukne onda mozes da places jer drugu rucku neces sigurno naci :)
:: :: Ja sam pre 2-3 godine kupio stolicu, 6000 din. je tada bila znaci oko 80 e, rucka je bila plasticna, pre par meseci je pukla plastika i cela stolica je otisla bukvalno, rucka je drzala ceo naslon, rezervna nema da se kupi, jedino resenje je pravljenje iste od nekog celika, aluminijuma,..
:: :: A da li je udobna, to moras ti da sednes :). I za udobnost je po meni jako dobro da gore za glavu imas ono jastucence ili nesto na tu foru :)
:: :: Pozdrav!
markopvict ja sam uzeo neku u Office 1 Superstore 25.05.2011. 14:55 #327539

broj poruka: 4515
za 18 000 dinara. Na oko lepa, sa metalnim delovima... Smece. Ne vredi ni 30 evra. Sjebala se za pola godine. Iskrivila se, skripi... Realno lose kineske stolice... Slaba ponuda... Oprez!
BTW Nisam bizon, imam max 90kg.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ilicstefan BEŽI OD FORME IDEALE ŠTO DALJE 25.05.2011. 17:04 #327589

broj poruka: 1577
Firma je haos kao i sami njeni proizvodi. Imam jednu njihovu stolicu i morao sam 3-4 puta da je dorađujem jer je zaista napravljena od slabih materijala.

Nasloni za ruke su bili potpuno od plastike tako da posle par meseci puknu oba bez obzira koliko pazio na nju. Posle dužeg vremena ti ode i lager na onom delu koji se rotira i još ode neka plastika koja drži glavnu osovinu pa stolica stoji kao muški polni organ.

Svuda je porozna plastika koja se slomi posle par meseci. Sve sam to zameni metalnim replikama i sada je konačno kako treba. Jedini problem je što je sada materijal od kojeg je napravljena počeo da se guli na nekim delovima. Eto nju sam platio nekih 7-8 hiljada i još me dorada koštala jedno 4-5.

Čim budem imao višak para naravno da ću da je promenim jer nisam siguran koliko dugo će trajati. Za divno čudo što se udobnosti tiče ona je jedina stolica od koje me posle dužeg sedenja ne boli ništa. Jedina boljka je ako posle više sati sedite, malo utrnu noge i bulja, ali to je razumno pri sedenju od 4-5 sati bez prestanka.

Za Ktitor zaista nisam siguran kakav je, ali sam video par njihovih modela i što se tiče dizajna izgledaju lepo.

Najbolja stvar bi ti bila da juriš neku stranu marku i da ne gledaš ništa ispod 15000. Sve ostalo će se ili polomiti ili ti neće biti udobno.
Ishmerish Sta god uzeo udobnost ti generalno zavisi od visine stola 25.05.2011. 17:10 #327591

broj poruka: 7285
Elem ako ti astal nije u visini izmedju pupka i dojki mozes ebat stolice.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

toothless Re: BEŽI OD FORME IDEALE ŠTO DALJE 25.05.2011. 17:12 #327593

Te stolice ne proizvodi Forma Ideale.Imaju bar 20 modela od razlicitih proizvodjaca.Svaka ima deklaraciju zemlje porekla, ima ih iz Kine, a ima i domacih, i ostalih.Ne mozes da ocenjujes celu firmu na osnovu jedne stolice koja pritom i nije njihov proizvod.Imas tamo i par ostecenih(koriscenih u kancelarijama) pa mozes da vidis gde su slabe ili sklone ostecenjima od koriscenja.Nemam razloga da ih reklamiram, cak stavise, u neku ruku su mi i konkurencija, ali moze da se nadje dosta dobrih stvarcica tamo.Proizvodi od iverice su im uglavnom sranje zbog fusarenja i lose zavrsne obrade, ali oni su i dalje jedna od najjacioh firmi za namestaj u Srbiji, bas zato sto imaju robu od velikog broja proizvodjaca.

3 macke,dve i

:: Firma je haos kao i sami njeni proizvodi. Imam jednu njihovu stolicu i morao sam 3-4 puta da je dorađujem jer je zaista napravljena od slabih materijala
:: Nasloni za ruke su bili potpuno od plastike tako da posle par meseci puknu oba bez obzira koliko pazio na nju. Posle dužeg vremena ti ode i lager na onom delu koji se rotira i još ode neka plastika koja drži glavnu osovinu pa stolica stoji kao muški polni organ
:: Svuda je porozna plastika koja se slomi posle par meseci. Sve sam to zameni metalnim replikama i sada je konačno kako treba. Jedini problem je što je sada materijal od kojeg je napravljena počeo da se guli na nekim delovima. Eto nju sam platio nekih 7-8 hiljada i još me dorada koštala jedno 4-5
:: Čim budem imao višak para naravno da ću da je promenim jer nisam siguran koliko dugo će trajati. Za divno čudo što se udobnosti tiče ona je jedina stolica od koje me posle dužeg sedenja ne boli ništa. Jedina boljka je ako posle više sati sedite, malo utrnu noge i bulja, ali to je razumno pri sedenju od 4-5 sati bez prestanka
:: Za Ktitor zaista nisam siguran kakav je, ali sam video par njihovih modela i što se tiče dizajna izgledaju lepo
:: Najbolja stvar bi ti bila da juriš neku stranu marku i da ne gledaš ništa ispod 15000. Sve ostalo će se ili polomiti ili ti neće biti udobno.
toothless Re: Sta god uzeo udobnost ti generalno zavisi od visine stola 25.05.2011. 17:14 #327595

a sta ce one osobe kojima sise prelaze preko pupka?Nisam licno jedan od njih, ali pitam onako informativno? :)

3 macke,dve i

:: Elem ako ti astal nije u visini izmedju pupka i dojki mozes ebat stolice
:: Lala 4ever!
:: http://fwd4.me/zC
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ishmerish Re: Re: BEŽI OD FORME IDEALE ŠTO DALJE 25.05.2011. 17:18 #327596

broj poruka: 7285
Apropo doticne firme, kada sam bio na medicinskom za panduraciju(2006) bio je lik samnom koji je onda radio za njih, da budem precizniji utovar/istovar/sklapanje. I sta mi je sve rekao malo mi je 10 strana da prepricam, elem u kratkim crtama neopevani fush i da bi po njegovim recima pre trotili napunili i istovarili negoli njihov namestaj.

A imao sam prilike i licno da se uverim u kvalitet, e sad ironija u svemu bi bila sto je bila komplet kuhinja u pitanju koja ni najmanje nije bila jeftina, a epilog lik od 65 kila se penje na rogalj donjeg dela da postavi nesto na gornji i zavrsava medj loncima.....

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Te stolice ne proizvodi Forma Ideale.Imaju bar 20 modela od razlicitih proizvodjaca.Svaka ima deklaraciju zemlje porekla, ima ih iz Kine, a ima i domacih, i ostalih.Ne mozes da ocenjujes celu firmu na osnovu jedne stolice koja pritom i nije njihov proizvod.Imas tamo i par ostecenih(koriscenih u kancelarijama) pa mozes da vidis gde su slabe ili sklone ostecenjima od koriscenja.Nemam razloga da ih reklamiram, cak stavise, u neku ruku su mi i konkurencija, ali moze da se nadje dosta dobrih stvarcica tamo.Proizvodi od iverice su im uglavnom sranje zbog fusarenja i lose zavrsne obrade, ali oni su i dalje jedna od najjacioh firmi za namestaj u Srbiji, bas zato sto imaju robu od velikog broja proizvodjaca
raic Re: Re: Re: BEŽI OD FORME IDEALE ŠTO DALJE 25.05.2011. 17:20 #327597

broj poruka: 9006
De si pobogu u vojvodini našo lika od 65 kila?

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

:: A epilog lik od 65 kila se penje na rogalj donjeg dela da postavi nesto na gornji i zavrsava medj loncima....
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs