Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
hp scanjet 4370 driver
STRANA 1 OD 1
thawar hp scanjet 4370 driver 14.03.2007. 09:53 T3613

status: user
broj poruka: 7

od skoro imam problema sa pokretanjem i prepoznavanjem ovog skenera pa me interesuje da li neko moze da mi posalje ili da me uputi na neku adresu na netu gde mogu da skinek samo driver za ovaj skener posto mi na HP-ovom site-u daju samo ceo programski paket tezak oko 250mb a ja imam dial-up. unapred hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 14.03.2007. 12:11 #13959

broj poruka: 3529
Pravo da ti kazem nisi jedini, i ja sam davno imao isti problem, samo sa drugim modelom, i isto daju samo kompletan software a na netu ga nigde nema u small verziji(samo driver), jedino sto ti preostaje jeste da odes u neki internet cafe i skines ga pa bacis na recimo flash ili narezes, ili jednostavno nekoga ko ima adsl ili neki drugi bolji net zamolis da ti skine! Tesko da ces ga naci u smanjenoj verziji, jedino ti moze pomoci neko sa berze ako ima isti model pa ti izvuce samo drajver i posalje recimo na mail!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
janus Prosto i jednostavno 14.03.2007. 20:18 #13975

broj poruka: 4

Ing

Neznam sta ti je pravi problem al softver koji se uz njega instalira daje dva softvera za
4370 i za 4800. Ako ti je aktivan 4800 naravno da ti neradi 4370..
Dali je slika na ekranu slika tvog skenera ili je slika skenera 4800?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs