Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Problem sa Canon Pixma MP 250?Kada ne prepoznaje ketridze, kako namestiti da skener radi?
STRANA 1 OD 1
operator Problem sa Canon Pixma MP 250?Kada ne prepoznaje ketridze, kako namestiti da skener radi? 20.05.2011. 17:47 T36072

status: user
broj poruka: 4262
Kada ne prepoznaje ketridze, kako namestiti da skener radi?
Nemam semu, ne mogu da se setim gdje sam je ostavio da spojim pinove.
Ako se neko seca.
Radio prije godinu dana, ali ne mogu da se setim seme.
Ili neko drugo resenje da skener radi, ali da ste probali.
Hvala.
operator
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict a sto ne bi radio skener... 20.05.2011. 18:42 #326124

broj poruka: 4515
Kakve veze izma ketridz sa skeniranjem na tom uredjaju
?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re 20.05.2011. 18:58 #326130

broj poruka: 4163
Ako ti je neki od kertridža elektronski neispravan štampač je neupotrebljiv, bilo za štampu, bilo za skeniranje.

servispc bre

vladarko Re: a sto ne bi radio skener... 20.05.2011. 19:00 #326131

broj poruka: 4228
To mi se najviše sviđalo na Canon MF-ovima:

nema mastilo - nema skeniranje

Pozdrav!

Vlada

:: Kakve veze izma ketridz sa skeniranjem na tom uredjaj
::
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
operator re 20.05.2011. 19:39 #326135

Ma nisu neupotrebljivi, nego ne mogu da se sjetim gdje mi je šema za blokiranje štampanja, pa samo da koristim skener. Inače prikazuje E 1.6, što znači da su ketridži prazni.
Ketridži su mogli da budu i totalno van štampača, pa da radi ok.
Radio sa MP 250 i MP 210. Za njih negdje imam šemu, ali ne mogu da se setim na kom HDD-u.
Ispadam pred prijateljem pacer.

Napravio da radi.Izbusio metalnu plocicu sa označenim pinovima E4A6B2 i proradio. Uradio po sjećanju.
Šta je mozak :D
operator

vladarko Re: re 20.05.2011. 20:00 #326139

Muka, prijatelju...

Važno je da si rešio.

Pozdrav!

Vlada

:: Ma nisu neupotrebljivi, nego ne mogu da se sjetim gdje mi je šema za blokiranje štampanja, pa samo da koristim skener. Inače prikazuje E 1.6, što znači da su ketridži prazni
:: Ketridži su mogli da budu i totalno van štampača, pa da radi ok
:: Radio sa MP 250 i MP 210. Za njih negdje imam šemu, ali ne mogu da se setim na kom HDD-u
:: Ispadam pred prijateljem pacer
:: Napravio da radi.Izbusio metalnu plocicu sa označenim pinovima E4A6B2 i proradio. Uradio po sjećanju
:: Šta je mozak :
:: operator
gilopile Re: re 21.05.2011. 03:20 #326175

broj poruka: 9459
E man, kad si vec tu i resio taj problem...Imam Canon Pixma MP190 bez kerdridzi, pa jel moze i on na busenje? Mozes li malko preciznije da mi kazes sta da buzam ili kratkospajam. Dakle, isto, nece skenira bez tinte:(. U mom slucaju je totales bez kertrigi, dal` moze nesto da se uradi da proskenira? Grehota ga da ga zfrljacujem, monogo mi lep, a i treba mi skener povremeno...Tnx!

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Ma nisu neupotrebljivi, nego ne mogu da se sjetim gdje mi je šema za blokiranje štampanja, pa samo da koristim skener. Inače prikazuje E 1.6, što znači da su ketridži prazni
:: Ketridži su mogli da budu i totalno van štampača, pa da radi ok
:: Radio sa MP 250 i MP 210. Za njih negdje imam šemu, ali ne mogu da se setim na kom HDD-u
:: Ispadam pred prijateljem pacer
:: Napravio da radi.Izbusio metalnu plocicu sa označenim pinovima E4A6B2 i proradio. Uradio po sjećanju
:: Šta je mozak :
:: operator
vladarko Ako ne može drugačije, uvek možeš da postaviš oglas: 21.05.2011. 11:07 #326186

`otkupio bih istrošene kertridže za Pixmu...`

Pozdrav!

Vlada
gilopile Re: Ako ne može drugačije, uvek možeš da postaviš oglas: 21.05.2011. 11:47 #326189

Hm, nesto mislim da ne moze ni sa istrosenima da skenira. Ko ga izmisli...ma to je sve smisljeno radjeno, ne bi li ga koristio samo za skeniranje posto se istrose kertridzi koji su duplo skuplji od samog stampaca. Bagra bre:)

:: `otkupio bih istrošene kertridže za Pixmu...
:: Pozdrav
:: Vlada
vladarko Re: Re: Ako ne može drugačije, uvek možeš da postaviš oglas: 21.05.2011. 11:49 #326190

Ma, mislio sam da, ako može, da primeniš ovaj operatorov metod za omogućavanje skeniranja.

Pozdrav!

Vlada

:: Hm, nesto mislim da ne moze ni sa istrosenima da skenira. Ko ga izmisli...ma to je sve smisljeno radjeno, ne bi li ga koristio samo za skeniranje posto se istrose kertridzi koji su duplo skuplji od samog stampaca. Bagra bre:
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: `otkupio bih istrošene kertridže za Pixmu...
:: ::
:: :: Pozdrav
:: :: Vlada
gilopile Re: Re: Re: Ako ne može drugačije, uvek možeš da postaviš oglas: 21.05.2011. 12:07 #326192

Aha, sad sam skontao..Ipak moram da imam kertridze jer se oni buse valjda. Ako se ne varam oni pinovi sto je @operator napisao treba da se izbuse kako ne bi imali kontakt? Bmlga!

:: Ma, mislio sam da, ako može, da primeniš ovaj operatorov metod za omogućavanje skeniranja
:: Pozdrav
:: Vlad
:: :: Hm, nesto mislim da ne moze ni sa istrosenima da skenira. Ko ga izmisli...ma to je sve smisljeno radjeno, ne bi li ga koristio samo za skeniranje posto se istrose kertridzi koji su duplo skuplji od samog stampaca. Bagra bre:
:: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: `otkupio bih istrošene kertridže za Pixmu...
:: :: ::
:: :: :: Pozdrav
:: :: ::
:: :: :: Vlada
operator re 27.06.2011. 06:03 #339761

Da isbuse se nepotrebni pinovi i spoje. Izvini sto ranie nisam odgovorio. Nisam pogledao ranije. Ne znam semu ni za jedan drugi osim za 210 i 250. Skinuo sa nekog ruskog foruma ranije, a ovo odradio po secanju. Da lik ne bi ga bacio probao i radi. Mogu ti poslati za 210 i 250, ako ti nesto znaci.
operator

suncokret :D 25.11.2011. 16:35 #379695

broj poruka: 1
Napravio da radi.Izbusio metalnu plocicu sa označenim pinovima E4A6B2 i proradio. Uradio po sjećanju.
Šta je mozak :D

dje se to nalazi sto si busio :PPP objasni mi imam i ja problem sa tim...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs