Problem sa Canon Pixma MP 250?Kada ne prepoznaje ketridze, kako namestiti da skener radi?
STRANA 1 OD 1
operator
Problem sa Canon Pixma MP 250?Kada ne prepoznaje ketridze, kako namestiti da skener radi?
20.05.2011. 17:47
T36072
status: user broj poruka: 4262
Kada ne prepoznaje ketridze, kako namestiti da skener radi? Nemam semu, ne mogu da se setim gdje sam je ostavio da spojim pinove. Ako se neko seca. Radio prije godinu dana, ali ne mogu da se setim seme. Ili neko drugo resenje da skener radi, ali da ste probali. Hvala. operator
Ma nisu neupotrebljivi, nego ne mogu da se sjetim gdje mi je šema za blokiranje štampanja, pa samo da koristim skener. Inače prikazuje E 1.6, što znači da su ketridži prazni. Ketridži su mogli da budu i totalno van štampača, pa da radi ok. Radio sa MP 250 i MP 210. Za njih negdje imam šemu, ali ne mogu da se setim na kom HDD-u. Ispadam pred prijateljem pacer.
Napravio da radi.Izbusio metalnu plocicu sa označenim pinovima E4A6B2 i proradio. Uradio po sjećanju. Šta je mozak :D operator
:: Ma nisu neupotrebljivi, nego ne mogu da se sjetim gdje mi je šema za blokiranje štampanja, pa samo da koristim skener. Inače prikazuje E 1.6, što znači da su ketridži prazni :: Ketridži su mogli da budu i totalno van štampača, pa da radi ok :: Radio sa MP 250 i MP 210. Za njih negdje imam šemu, ali ne mogu da se setim na kom HDD-u :: Ispadam pred prijateljem pacer :: :: :: Napravio da radi.Izbusio metalnu plocicu sa označenim pinovima E4A6B2 i proradio. Uradio po sjećanju :: Šta je mozak : :: operator :: ::
E man, kad si vec tu i resio taj problem...Imam Canon Pixma MP190 bez kerdridzi, pa jel moze i on na busenje? Mozes li malko preciznije da mi kazes sta da buzam ili kratkospajam. Dakle, isto, nece skenira bez tinte:(. U mom slucaju je totales bez kertrigi, dal` moze nesto da se uradi da proskenira? Grehota ga da ga zfrljacujem, monogo mi lep, a i treba mi skener povremeno...Tnx!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ma nisu neupotrebljivi, nego ne mogu da se sjetim gdje mi je šema za blokiranje štampanja, pa samo da koristim skener. Inače prikazuje E 1.6, što znači da su ketridži prazni :: Ketridži su mogli da budu i totalno van štampača, pa da radi ok :: Radio sa MP 250 i MP 210. Za njih negdje imam šemu, ali ne mogu da se setim na kom HDD-u :: Ispadam pred prijateljem pacer :: :: :: Napravio da radi.Izbusio metalnu plocicu sa označenim pinovima E4A6B2 i proradio. Uradio po sjećanju :: Šta je mozak : :: operator :: ::
Re: Ako ne može drugačije, uvek možeš da postaviš oglas:
21.05.2011. 11:47
status: user broj poruka: 9459
Hm, nesto mislim da ne moze ni sa istrosenima da skenira. Ko ga izmisli...ma to je sve smisljeno radjeno, ne bi li ga koristio samo za skeniranje posto se istrose kertridzi koji su duplo skuplji od samog stampaca. Bagra bre:)
:: `otkupio bih istrošene kertridže za Pixmu... :: :: Pozdrav :: :: Vlada
Re: Re: Ako ne može drugačije, uvek možeš da postaviš oglas:
21.05.2011. 11:49
status: user broj poruka: 4228
Ma, mislio sam da, ako može, da primeniš ovaj operatorov metod za omogućavanje skeniranja.
Pozdrav!
Vlada
:: Hm, nesto mislim da ne moze ni sa istrosenima da skenira. Ko ga izmisli...ma to je sve smisljeno radjeno, ne bi li ga koristio samo za skeniranje posto se istrose kertridzi koji su duplo skuplji od samog stampaca. Bagra bre: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: `otkupio bih istrošene kertridže za Pixmu... :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlada
Re: Re: Re: Ako ne može drugačije, uvek možeš da postaviš oglas:
21.05.2011. 12:07
status: user broj poruka: 9459
Aha, sad sam skontao..Ipak moram da imam kertridze jer se oni buse valjda. Ako se ne varam oni pinovi sto je @operator napisao treba da se izbuse kako ne bi imali kontakt? Bmlga!
:: Ma, mislio sam da, ako može, da primeniš ovaj operatorov metod za omogućavanje skeniranja :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Hm, nesto mislim da ne moze ni sa istrosenima da skenira. Ko ga izmisli...ma to je sve smisljeno radjeno, ne bi li ga koristio samo za skeniranje posto se istrose kertridzi koji su duplo skuplji od samog stampaca. Bagra bre: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: `otkupio bih istrošene kertridže za Pixmu... :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Vlada
Da isbuse se nepotrebni pinovi i spoje. Izvini sto ranie nisam odgovorio. Nisam pogledao ranije. Ne znam semu ni za jedan drugi osim za 210 i 250. Skinuo sa nekog ruskog foruma ranije, a ovo odradio po secanju. Da lik ne bi ga bacio probao i radi. Mogu ti poslati za 210 i 250, ako ti nesto znaci. operator
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.