Kao što naslov kaže, zanimaju me TV kartice koje idu na USB ili eventualno PCI-Express. Video sam da na sajtu postoji kategorija eksternih TV tunera, ali sam shvatio da pola njih uopšte nisu prave TV kartice nego razni konverteri i slično, a i proizvođači su mi mahom neopoznati pa sam rešio da se obratim za pomoć. Dodatni `kvaliteti` koji se traže su da radi na Win 7 x64 i da bude što jeftinija.
COMPRO je relativno nepoznata americka firma, koja pravi VRHUNSKE tv karte. Ja sam je slucajno oktrio i prezadovoljan sam, slika perfektna, menjanje kanala munjevito brzo, zvuk se prenosi preko ploce ( nema potrebe za audio kablom ), softver radi sjajno, Timeshifting i snimanje u MPEG 4 besprekorni, i RADI KAO ZMAJ na WIN7x64. Licno imam jednu u svojoj masini i odusevljen sam. Moj ti je savet da uzmes nesto od ovoga, nije bas najjeftinije, ali je PROVERENO najbolje :
COMPRO je relativno nepoznata americka firma, koja pravi VRHUNSKE tv karte. Ja sam je slucajno oktrio i prezadovoljan sam, slika perfektna, menjanje kanala munjevito brzo, zvuk se prenosi preko ploce ( nema potrebe za audio kablom ), softver radi sjajno, Timeshifting i snimanje u MPEG 4 besprekorni, i RADI KAO ZMAJ na WIN7x64. Licno imam jednu u svojoj masini i odusevljen sam. Moj ti je savet da uzmes nesto od ovoga, nije bas najjeftinije, ali je PROVERENO najbolje :
Ako imas na umu da snimas sa tv kartom onda gledaj interne kartice jer su eksterne lose za tu rabotu. raic ti je predlozio dobru karticu ali moras da racunas da ce te nesto drndati prilikom instalacije u najmanju ruku daljinac jer to je tako sa svim karticama... Bar iz mog iskustva.
Nisam znao Nadao sam se da bih mogao da prođem i malo jeftinije, ali bolje koji € više nego da me boli glava. Dobro da rekoste za eksterne i snimanje, zatreba mi s vremena na vreme.
Bez daljinskog bih mogao da preživim, skoro da ga ni trenutno ne koristim, mada mi je malo čudno da to toliko zeza (senzor za ovaj sadašnji sam, kao i karticu, samo utaknuo u komp i rade sa Windows Media Centrom bez problema, ali je kartica preblizu nove grafičke pa treba menjati).
Bila je neka serija leadteka što su imale neki klimav konektor za daljinski pa je gubio kontakt kad se mrdne džek na dole. Osim toga nikad nisam imao problema niti sam primetio da mnogo ljudi dolazi na berzu da se žali na takav belaj, urošu se verovatno zalomio baksuz.
Nažalost ne može jeftinije, pci ima na oglasima za 15e ali pcie slabo.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: :: Bez daljinskog bih mogao da preživim, skoro da ga ni trenutno ne koristim, mada mi je malo čudno da to toliko zeza (senzor za ovaj sadašnji sam, kao i karticu, samo utaknuo u komp i rade sa Windows Media Centrom bez problema, ali je kartica preblizu nove grafičke pa treba menjati) :: ::
moze daljinski na ovim karticama da radi mnoge operacije, mogu da mu se dodele fukncije otvaranja raznih aplikacija, i cak mozes da ukljucujes komp, preko dzampera koji se kaci na plocu. Mocna stvar, samo sto nisu jeftine....
Odlično, bitna mi je ta funkcija. Uzeću onda koju god budem našao jeftinije.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: moze daljinski na ovim karticama da radi mnoge operacije, mogu da mu se dodele fukncije otvaranja raznih aplikacija, i cak mozes da ukljucujes komp, preko dzampera koji se kaci na plocu. Mocna stvar, samo sto nisu jeftine....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.