Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Logitech G9x ili...?
STRANA 1 OD 4  
Scyter Logitech G9x ili...? 16.05.2011. 14:33 T35970

status: user
broj poruka: 8138
Razmisljam se da kupim pomenuti mis. S` obzirom da mi treba za gaming, treba da bude prvenstveno precizan, brz, da dobro leze u ruci i da, naravno, bude kvalitetan.

Ima li mozda boljeg od pomenutog za nekih 50-60e?

Ako moze neko da prenese utiske o pomenutom misu, bio bih zahvalan. Probao sam G9, ima ga ortak, i bas takav mi odgovara. Ovaj G9x moze samo da me jos vise obraduje.

Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Mozda 16.05.2011. 14:42 #324788

broj poruka: 4641
G500 ?
Ja ga nemam licno , ali sam cuo dosta reci hvale za ovaj model.
Mislim da je imao Daum, pa nek iznese utiske

Thermaltake Soprano RS 200
Seasonic S12D, 850w Super Silent
Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
MSI 6850 Cyclone, Power edition

cicija ggg 16.05.2011. 14:42 #324789

broj poruka: 411

Šta misliš o onim `dark field` pizdarijama kada si odlučio da toliko keširaš za miša?
Oduševiš društvo kada ti šteka i po staklu! .)
gliga79 Re: ggg 16.05.2011. 14:45 #324793

broj poruka: 4641
Zasto da ne da kad je covek pun ko brod?
Pa nece da cicijasi :)
Ja da imam deo njegovog bogatstva ne bih isao ispod G700 :)

::
:: Šta misliš o onim `dark field` pizdarijama kada si odlučio da toliko keširaš za miša
:: Oduševiš društvo kada ti šteka i po staklu! .)
DarkDawn re: 16.05.2011. 14:46 #324794

broj poruka: 697
Ja sam jako zadovoljan sa njim, imam ga neka 4 meseca i nemam zamerke. Jedino sto mi malo smeta je sto je kabel malo krut al to je sve. Dugme za menjanje dpi-a na savrsenom mestu, odlican scroll i click. Plus jos imas dve maske pa mozes da biras koja ti vise odgovara itd. Koristim ga na Steelseries qck mass podlozi i savrseno radi na njoj. Mislim da ne mozes pogresiti ako se odlucis za njega.

Dexter013 Re: re: 16.05.2011. 14:48 #324796

broj poruka: 17093
Ko sto kazu , koliko para toliko muzike.

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: Ja sam jako zadovoljan sa njim, imam ga neka 4 meseca i nemam zamerke. Jedino sto mi malo smeta je sto je kabel malo krut al to je sve. Dugme za menjanje dpi-a na savrsenom mestu, odlican scroll i click. Plus jos imas dve maske pa mozes da biras koja ti vise odgovara itd. Koristim ga na Steelseries qck mass podlozi i savrseno radi na njoj. Mislim da ne mozes pogresiti ako se odlucis za njega
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DarkDawn Re: Re: re: 16.05.2011. 15:01 #324800

broj poruka: 697
Da, samo sto sam ga ja platio dosta ispod cene, izasao me je jeftinije od g500 tako da sam jako dobro prosao :D

:: Ko sto kazu , koliko para toliko muzike
:: AMD Phenom II x6 105
:: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH
:: 470 gtx gigabyte
:: MSI 760 GM-E5
:: Chieftec Drago
:: LC power 600
:: CpuCooler:Titan Vanesa
:: :: Ja sam jako zadovoljan sa njim, imam ga neka 4 meseca i nemam zamerke. Jedino sto mi malo smeta je sto je kabel malo krut al to je sve. Dugme za menjanje dpi-a na savrsenom mestu, odlican scroll i click. Plus jos imas dve maske pa mozes da biras koja ti vise odgovara itd. Koristim ga na Steelseries qck mass podlozi i savrseno radi na njoj. Mislim da ne mozes pogresiti ako se odlucis za njega
:: ::
Scyter Re: 16.05.2011. 16:31 #324852

@gliga79:
Ne svidja mi se G500, dizajn mu je odvratan za moj ukus.

@DarkDawn:
Hvala kolega. Prenecu utiske svakako kad ga budem kupio.

Gledam ostale miseve, i definitivno mi ovaj G9x najvise odgovora. Znaci, pasce jedan za koji dan.

pedjag ja 16.05.2011. 16:57 #324866

broj poruka: 424
Ja il sma lud il ne umem da igram,imam g700 isto mi ko i shit od 500 dinara. Ubijaju me pa me rasturaju
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59

raic Re: ja 16.05.2011. 17:03 #324867

broj poruka: 9006
Nijedne usne se ne ljube same...

Ko zna znanje odraće te s mišem i tastaturom od po 300din, neće ti pomoći ni steelseries ni razer.

Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.

:: Ja il sma lud il ne umem da igram,imam g700 isto mi ko i shit od 500 dinara. Ubijaju me pa me rasturaj
stalex011 razer? 16.05.2011. 17:05 #324868

broj poruka: 285
da li si razmisljao o razeru? imaju vrh miseve. neki ih vole, neki ih hejtuju, ali niko ne moze da kaze da nisu dobri.

10 godina sam koristio iskljucivo logitech, pa presao na razer. sad se nikako ne bi se vracao na logitech.

imas za te pare imperatora i deathadder. vrh misevi.

ATARI 1040ST

Scyter Re: razer? 16.05.2011. 17:25 #324872

Hvala, ali odvratnije miseve nisam video. Verujem da su kvalitetni i sve to, medjutim, ne bih ih koristio i dzabe da mi ih daju.

:: da li si razmisljao o razeru? imaju vrh miseve. neki ih vole, neki ih hejtuju, ali niko ne moze da kaze da nisu dobri
:: 10 godina sam koristio iskljucivo logitech, pa presao na razer. sad se nikako ne bi se vracao na logitech
:: imas za te pare imperatora i deathadder. vrh misevi.
:: ATARI 1040S
lazar007 po meni 16.05.2011. 17:26 #324874

broj poruka: 319
neces nac bolje za 50e mozda i manje

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169416100 ,

ja ga koristim odlican a kako lezi u ruci da i ne pricam, stvarno vrh pacov.

unknow13 Roccate 16.05.2011. 18:23 #324898

broj poruka: 581
Kad smo vec kod miseva, da li neko ima iskustva sa Roccat misevima?
Npr:http://goo.gl/gtZZB

Gigabyte GA-MA770-DS3
Athlon 5000+ @ 3 GHz
2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz
Ati 3650
Termaltake 470w
500GB WD Caviar Blue
Termaltake WingRS
Benq 22` FullHD

imarkovic Re: Logitech G9x ili...? 16.05.2011. 21:27 #324960

broj poruka: 18996
sta je brate izdao te A4Tech?
moja OGROMNA preporuka je G9, mislim da nema potrebe da bacas pare za G9x jer ti NE TREBA ali nema veze, kako god ti hoces, uglavnom neces se zajebati, ne postoji precizniji i prijatniji mis za gaming, bar za mene, i kvalitetniji je od G500, nije dzabe toliko skuplji.

:: Razmisljam se da kupim pomenuti mis. S` obzirom da mi treba za gaming, treba da bude prvenstveno precizan, brz, da dobro leze u ruci i da, naravno, bude kvalitetan
:: Ima li mozda boljeg od pomenutog za nekih 50-60e
:: Ako moze neko da prenese utiske o pomenutom misu, bio bih zahvalan. Probao sam G9, ima ga ortak, i bas takav mi odgovara. Ovaj G9x moze samo da me jos vise obraduje
:: Hvala!
raic Re: Roccate 16.05.2011. 21:43 #324967

broj poruka: 9006
Imam ja sa Kone

Veći miš, dobro leži u ruci, višeg profila, dobro izgleda, lično mi se dopao međutim kod nas je s razlogom napljuvan zbog lošeg kvaliteta plastičnih delova, skrol se lomio a tasteri crkavali mnogo pre roka. Nedopustivo za miš koji je onda koštao 80e.

Kod mene je bio desetak dana na pozajmici pa nisam iskusio ništa od tih problema, moguće da su sređeni u reviziji 2 koja trenutno ima da se kupi.

Miš je stvarno fensi ali onolike pare nije vredeo. I sad za tih 60e kolko ga cene ima boljih.

Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.

:: Kad smo vec kod miseva, da li neko ima iskustva sa Roccat misevima
:: Npr:http://goo.gl/gtZZ
Daum ... 16.05.2011. 22:00 #324974

broj poruka: 12794
Imao sam G9, i nije nikako bolji od G500. G500 ima najbolji oblik za ruku, i DPI switch je pozicioniran na savršeno mesto, vrlo je lako dograbiti ga prstom. Na G9 moraš bukvalno da saviješ prst maximalno/da ga slomiš da bi ga dotakao, što nikako ne valja u partiji CS-a na primer...

Manje više, sve ostalo je isto. Senzor je isti, kvalitet je isti, tegići su tu, itd... Jedino mi nije jasno kako je G500 jeftiniji kad je bolji...

Razmisli isto o CM Spawnu. Jeftin je, a dizajniran za claw stil držanja, koji nas 90% koristimo...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

imarkovic Re: ... 16.05.2011. 22:39 #325000

brate bolji je od G500, ima znaci dosta prijatniji klik a to je najbitnije, performanse su iste, a ti tasteri za dpi nisu uopste vazni toliko, ti kad upalis igru namestices jednom isstiskaces kako ti odgovara i vratices u win-u, kakve veze ima.. kad bih birao izmedju ta dva uzeo bih ili G9 ili G700, a G500 jeste najpovoljniji.. CM ne bih preporucio.

:: Imao sam G9, i nije nikako bolji od G500. G500 ima najbolji oblik za ruku, i DPI switch je pozicioniran na savršeno mesto, vrlo je lako dograbiti ga prstom. Na G9 moraš bukvalno da saviješ prst maximalno/da ga slomiš da bi ga dotakao, što nikako ne valja u partiji CS-a na primer..
:: Manje više, sve ostalo je isto. Senzor je isti, kvalitet je isti, tegići su tu, itd... Jedino mi nije jasno kako je G500 jeftiniji kad je bolji..
:: Razmisli isto o CM Spawnu. Jeftin je, a dizajniran za claw stil držanja, koji nas 90% koristimo..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Scyter Re: Re: Logitech G9x ili...? 16.05.2011. 22:45 #325002

Pocinje scroll da ga izdaje

Sve u svemu, mislim da cu uzeti G9x, a ako budem kratak sa parama, ne bezi mi G9. Njemu ama bas nista ne fali

:: sta je brate izdao te A4Tech?
:: moja OGROMNA preporuka je G9, mislim da nema potrebe da bacas pare za G9x jer ti NE TREBA ali nema veze, kako god ti hoces, uglavnom neces se zajebati, ne postoji precizniji i prijatniji mis za gaming, bar za mene, i kvalitetniji je od G500, nije dzabe toliko skuplji
:: :: Razmisljam se da kupim pomenuti mis. S` obzirom da mi treba za gaming, treba da bude prvenstveno precizan, brz, da dobro leze u ruci i da, naravno, bude kvalitetan
:: :: Ima li mozda boljeg od pomenutog za nekih 50-60e
:: :: Ako moze neko da prenese utiske o pomenutom misu, bio bih zahvalan. Probao sam G9, ima ga ortak, i bas takav mi odgovara. Ovaj G9x moze samo da me jos vise obraduje
:: :: Hvala!
UncleSam Logi Mis 31.05.2011. 20:40 #329595

broj poruka: 164
Strucnjaci jel probao neko ovog misa i na kojoj podlozi.
Ostali njihovi su mi ruzni ali ovo je moj fazon misa.

G700
http://i.imgur.com/0ucdx.png

Skrol jedva pomeram na mom i moram za dan dva kupim nemogu da cekam vise nemogu da koristim ovaj normalno. Idem da vidim ko je prvi na spisku i koliko je.

Ovaj je lepsi i od DeathAddera tu nema govora.

Shvatio Steel QCK.
Jos Grappolo Group, Extra oni rade fenomenalno gazde su dostupni za sve sto te zanima.
Mali pacovi nemaju prostora da cijuchu mnogo.

Mi volimo EVGA i cuva nas CIA
uzeli smo skoro 10 miliona.

imarkovic Re: Logi Mis 31.05.2011. 21:01 #329600

koji si sad pa ti, odakle iskoci? inace, G700 vozim po QCK mini podlozi i opet bih je kupio, to je prava podloga za mene, najmanja jer misa pomeram max. 3cm jer me smara nizak sens tako da mi je dovoljno

:: Strucnjaci jel probao neko ovog misa i na kojoj podlozi.
:: Ostali njihovi su mi ruzni ali ovo je moj fazon misa.
:: G70
:: http://i.imgur.com/0ucdx.pn
:: Skrol jedva pomeram na mom i moram za dan dva kupim nemogu da cekam vise nemogu da koristim ovaj normalno. Idem da vidim ko je prvi na spisku i koliko je
:: Ovaj je lepsi i od DeathAddera tu nema govora.
:: Shvatio Steel QCK.
:: Jos Grappolo Group, Extra oni rade fenomenalno gazde su dostupni za sve sto te zanima
:: Mali pacovi nemaju prostora da cijuchu mnogo
:: Mi volimo EVGA i cuva nas CI
:: uzeli smo skoro 10 miliona
UncleSam ... 31.05.2011. 21:13 #329607

Nikada nisam imao laserskog misa..
Jel se ne vidi nedostatak kabla u smislu manje preciznosti a i ne smetaju mu platnene podloge??? Znaci dobar je.

A baterija??? Jel moze preko dana da se igra a nocu puni???
Nije mi presudno sto je Wireless uopste. Uvek sam imao neki trip od Laserskih, Wireless ali ajde napredovalo je do sada.

A vidim i tamo fine komentare za njega plus jos sve sto sam kupovao u Grappolo radi i dan danas bez greske.

UncleSam ... 31.05.2011. 21:25 #329616

On je u stvari i gaming i scroll mouse sa onom lakom opcijom za skrolovanje i wirelles stim sto mozes da stavis kabl i da ga i tako koristis dok se puni.

Pa OK onda. To je to, nadam se da nece dobiti izgled MX518 zbog necega.

imarkovic Re: ... 31.05.2011. 21:43 #329630

ma nemas frke, mis nema manu, sto se baterije tice ako drndas misa po ceo dan mislim da ce da ti izdrzi 2 dana a uvece ga napunis, on kad se napuni sam se ugasi, elem, ako ti se desi bas da se isprazni, samo bocnes kabl i za 2 sekunde mozes da koristis misa.. sem sto je kabl malo krut to ces i sam videti, meni ne smeta licno ali to mu je jedna jedina mana ako se moze nazvati.. jeste, to je gaming i scroll mouse sa onom lakom opcijom za skrolovanje
sto se podloge tice slobodno uzmi Steel QCK podlogu, savrseno na njoj radi..

:: Nikada nisam imao laserskog misa.
:: Jel se ne vidi nedostatak kabla u smislu manje preciznosti a i ne smetaju mu platnene podloge??? Znaci dobar je.
:: A baterija??? Jel moze preko dana da se igra a nocu puni??
:: Nije mi presudno sto je Wireless uopste. Uvek sam imao neki trip od Laserskih, Wireless ali ajde napredovalo je do sada.
:: A vidim i tamo fine komentare za njega plus jos sve sto sam kupovao u Grappolo radi i dan danas bez greske.
:: Mi volimo EVGA i cuva nas CI
:: uzeli smo skoro 10 miliona
UncleSam ... 31.05.2011. 22:05 #329645

Pa kupicu ga onda u petak ili ponedeljak sigurno, znam gde su oni Grappolo.
Ne ne igram ja vise od 2h dnevno max 3h.
Nek je sve G serija. Ista boja isti fazon i to je to.
Jbg mis i tastatura solidna graficka i solidno napajanje ali jbg. Ja moram sve da imam dobro. Ne moze unutra nista ispod 150e a mis 18e. Jos dodam i kameru i eto ti mis kamera i tastatura jedna ATI 6950 1gb.

zbunjeni imam ja kovu 31.05.2011. 22:45 #329667

broj poruka: 107

i nisam odusevljen sa njom nelezi u ruci jednostavno receno

UncleSam da ti nije Wlada nesto u rodu ?
STRANA 1 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs