vec par meseci pokusavam da prodam komp bez napajanja jer mi deluje kao da ce napajanje uskoro da se pokvari. prvo je pocelo da zuji a onda je pocelo iz napajanja da izlazi miris zagorele gume(bez dima i vatre). danas sam objasnio kupcu u kakvom je stanju napajanje ali on nema nameru da ga menja ako kupi komp. predlozite mi neko napajanje za hiljadu dinara i recite mi da li je neko imao slican problem. napajanje koje trenutno koristim sam dobio uz JNC/ANS RJA 9084 kuciste koje je staro oko 3 god.
necu zvati kupca na gajbu pa necu imati probleme kao peniko sa prodajom ali ipak mi je glupo da nekome vrisne komp zbog napajanja. pare mi trebaju za novu graficku a za stari racunar cu dobiti samo 7500din. necu da kupujem novo napajanje jer sam bas zato i smanjio cenu da bi ga kupac sam uzeo.
sta pravi problem kod starog napajanja? jel smrdi zbog prasine ili se nesto topi unutra? :)
Intel pentium 805 2.6 dual core asus p5ld2 kingston 2gb 667 asus 7100 128mb hdd 160gb planiram da kupim neku graficku za 10-ak hiljada i zato mi nije do kupovine napajanja za stari racunar. trenutno koristim integrisanu na gigabyte-ovoj ploci. AMD Athlon II X3 445 GigaByte 880GMA-UD2H 2GB DDR3 NZXT Beta Black Metal Edition Chieftec CTG-500-80P, 500W
Verovatno je odavno trebalo da umre ali nije.A to sto smrdi je zhito koje je bilo spremno za opelo napajanju,ukiselilo se pa smrdi. :D Dogovori se sa covekom pa ti daj 1000,on nek da 900,stavite ovo: http://tiny.cc/wevyx i da mu bude vo vjeki vjekov... Reci mu da ce sa ovim biti miran dozivotn!Jesi ti prodavac ili nisi?Moras malo agresivniji marketing da udaris! :) AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: sta pravi problem kod starog napajanja? jel smrdi zbog prasine ili se nesto topi unutra? : :: :: Intel pentium 805 2.6 dual cor :: asus p5ld :: kingston 2gb 66 :: asus 7100 128m :: hdd 160g :: planiram da kupim neku graficku za 10-ak hiljada i zato mi nije do kupovine napajanja za stari racunar. trenutno koristim integrisanu na gigabyte-ovoj ploci :: AMD Athlon II X3 44 :: GigaByte 880GMA-UD2 :: 2GB DDR3 :: NZXT Beta Black Metal Editio :: Chieftec CTG-500-80P, 500 ::
u decembru prosle god sam kupio novi komp i od tada je barem 30 kupaca bilo zaintresovano stari a verovatno i vise. nije mi odgovaralo da nosim daleko komp od gajbe jer je benzin skup a kupci lako mogu da odustanu. tada sam stavio cenu 10000 za makinu sa napajanjem dosta njih je zvalo ali ja nisam imao vremena da se cimam zbog faksa. zato mi je sada glupo da prodam komp sa ovakvim napajanjem a jos gluplje da cupam napajanje cim isprobamo komp. zbog takvog napajanja mogu da pregore ostale komponente a mozda i nesto da se zapali. mozda sam mastovit ali bolje da resim ovaj problem pa da mogu posle na miru da spavam :)
Stavis novo to LC 420W i nema da razmisljas da li ce neko da te spominje za nedelju-dve.Znam da ti se ne ulaze u nesto sto prodajes ali nece te tih hiljadu dinara spasiti niti napraviti neku razliku za kupovinu bolje graficke...Ako pristane kupac da se istalite po pola,ti ces mirno da spavas a on ce biti siguran da je kupio dobru stvar od postenog prodavca. AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
on je vec pristao a na meni je da odlucim da li cu da ponesem napajanje ili da mu ostavim. mislim da je cena od 7500 ok za ove komponente i jedino bih se slozio da podelimo pare za neko napajanje koje kosta 10 evra. neka neko pogleda na itsvetu i napise koje je najbolje napajanje do 12 evra ako nije cim. mozda je najbolje da uzmem ono koje je DexterMull predlozio ako nema jeftinije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.