Sada je manifestacija drugacija. Naime, sada je komp poceo da zabada i kada ubodem USB preko prednjeg panela, a ne samo slusalice. Ocigledno je da nesto nije u redu sa prednjim panelom. U pitanju je kuciste Antec 900.
Zna li neko sta mogu da uradim po ovom pitanju?
Hvala i pozdrav.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Citao sam po netu i ispada da su lose uradjeni ti konektori i ima kratak spoj negde, otvarao sam gledao i nisam uspeo da resim problem i sad vise ne koristim prednje usb-e sve kablove sam povadio i planiram da uzmem usb hub. Sad da li je i kod tebe isti slucaj ne znam, ovo sto sam citao se odnosilo na cooler master kucista i dosta njih ima taj problem tj. los kvalitet.
Možeš da proveriš unimerom probija li štogod na masu ili je negde priklješten neki njegov kablić. Uvek možeš da otkineš konektore s nekog kineza i nakalemiš.
Čudno baš, imam tu nekog kineza što počnu da mu bruje glavni zvučnici kad priključiš bilo šta u prednji panel. Ne bi se očekivalo da antec ima takvih problema.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
Imam isto kućište, isto već 4 godine i nemam nikakvih problema... Što raic reče verovatno si malo intezivnijom upotrebom razmrdao/izbacio/kratko spojio neki kablić ili kontakt pa sad zeza... Uzmi unimer pa preispitaj panel, moguće da je neki banalan problem.
Hating on others won`t make you jump higher run faster or increase your income.
@raic Nesto slicno se i kod mene desava, kad ukljucim slusalice, cuje se blago pistanje u njima, a sam intenzitet pistanja varira, u zavisnosti sta radim na kompu, da li sam u jednom folderu, ili setam kroz njih.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
I sad, kada bih ja rekao shit za date pare, svi bi skočili da ne diram božanstvo. Ispade ovi xigmantec još i dobar.... E sad iskreno, za stvar koja je u osnovi lim, par žica, malo plastike i dva prekidača, a naplaćuje se kao, recimo, 3-4 dvd plejera, 3 LC power napajanja, četverojezgarni procesor, osrednja grafička kartica, monitor.... i pri tome se zna da je u pitanju brednomanija i da se izgled i osećaj posedovanja naplaćuju, ovakve brljotine me baš ljute. Ajd` što ne odobravam preskupa kućišta, ali bar se nadam da onda rade savršeno. Ili sam samo zakeralo, jbg-a.
Cim sam kupio CM 690 i kada sam dosao provalio sam da cim dotaknem prednje USB bukvalno pipnem metalom od USB imam restart. Posle restarta normalno se vidi USB. Reseno je zamenom celog gornjeg panela. Drugacije nnije moglo. On je bio neispravan. Od tada je sve u redu. Sta Dexter jos ne mogu da prodaju tu komodu pa angazovali tebe. Za 300e orman da kupim i da mi sve bude i levom cosku a 3/4 prazno.
EVGA, CORSAIR je privilegija NORMALNIH A za nas bar ASUS.
Pa i moj je zajebancija. Antec je OK ali nije moj fazon. Moram da se slozim da iako su Ameri ne svidjaju mi se nimalo. Kao i Lian-Li ni Antec nije moj fazon. Da zaboravih Wlada ne zavidi svemu pa tako i ne zavidi 700D I 800D niti EVGA GTX460 niti EVGA GTX570. Zavideo sam AX napajanjima do pre mesec dana dok nisam procitao izjave ljudi koji su imali HX AX i sada imaju X-750 i kazu imali smo odlicna napajanja a sada savrstenstvo. A masine su im da se covek smrzne. Jedino napajanje imam kao oni. Tako da i od firmi ja biram ne moze bas sve. Covek misli volim Corsair pa bi sada dao moje napajanje za neki Corsair samo zato sto su oni, a moje bolje nego svako a samo AX lepse od mog.
EVGA, CORSAIR je privilegija NORMALNIH A za nas bar ASUS.
Pa zavideo sam na izgledu Corsair AX-750W. Voleo bi da moje spolja samo ima takvu masku i nista vise. Samo to nijedno drugo mi nije lepse od mog, ni Enermax Revolution. Sada mi je i moje lepse sve vise nekako.
Ja mislim da ces morati da menjas taj prednji panel ili gde su vec ti USB stto prave problem.
M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje, Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!
:: Pa zavideo sam na izgledu Corsair AX-750W. :: Voleo bi da moje spolja samo ima takvu masku i nista vise :: Samo to nijedno drugo mi nije lepse od mog, ni Enermax Revolution :: Sada mi je i moje lepse sve vise nekako. :: :: Ja mislim da ces morati da menjas taj prednji panel ili gde su vec ti USB stto prave problem :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje :: ::
Kućište je plaćeno nekih 100 evra što i nije mnogo za ovakvo kućište. Stiže sa 3 120mm i jednim 200mm fanom, vrlo kvalitetno i čvrsto što je najvažnije. Plastika je izuzetnog kvaliteta, kao i lim, iako stoji na podu, kada ga operem komplet izgleda ko ganc novo bez tačke na sebi... I ima neki unikatan dizajn za razliku od ostalih copy-paste kockica. Drugo, ne možeš očekivati isti odnos kvaliteta i cene kod ovakvih kućišta koja se rade u relativno malim serijama i kineza nekih koji se štancuju u milionskim primercima...
:: I sad, kada bih ja rekao shit za date pare, svi bi skočili da ne diram božanstvo. Ispade ovi xigmantec još i dobar.... E sad iskreno, za stvar koja je u osnovi lim, par žica, malo plastike i dva prekidača, a naplaćuje se kao, recimo, 3-4 dvd plejera, 3 LC power napajanja, četverojezgarni procesor, osrednja grafička kartica, monitor.... i pri tome se zna da je u pitanju brednomanija i da se izgled i osećaj posedovanja naplaćuju, ovakve brljotine me baš ljute. Ajd` što ne odobravam preskupa kućišta, ali bar se nadam da onda rade savršeno. Ili sam samo zakeralo, jbg-a :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: Imam isto kućište, isto već 4 godine i nemam nikakvih problema... Što raic reče verovatno si malo intezivnijom upotrebom razmrdao/izbacio/kratko spojio neki kablić ili kontakt pa sad zeza... Uzmi unimer pa preispitaj panel, moguće da je neki banalan problem. :: :: Hating on others won`t make you jump higher run faster or increase your income :: ::
:: Koliko je tesko kuciste bez napajanja :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: Imam isto kućište, isto već 4 godine i nemam nikakvih problema... Što raic reče verovatno si malo intezivnijom upotrebom razmrdao/izbacio/kratko spojio neki kablić ili kontakt pa sad zeza... Uzmi unimer pa preispitaj panel, moguće da je neki banalan problem. :: :: :: :: Hating on others won`t make you jump higher run faster or increase your income :: :: :: ::
Evo da i ja prijavim istu stvar na CM Elite (332?). Gubi se kontakt za slushke na front panelu a kad ga i `uhvati` ide neko cviljenje...
Od sad samo frontier
:: Ok, hvala vam, pogledacu. :: :: @raic Nesto slicno se i kod mene desava, kad ukljucim slusalice, cuje se blago pistanje u njima, a sam intenzitet pistanja varira, u zavisnosti sta radim na kompu, da li sam u jednom folderu, ili setam kroz njih :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.