TV kartica za W7 LEADTEK WinFast 2000XP GLOBAL ili neka druga
STRANA 1 OD 1
arh11221
TV kartica za W7 LEADTEK WinFast 2000XP GLOBAL ili neka druga
30.04.2011. 19:56
T35646
status: user broj poruka: 28
Da li za OS W7 Ultimate 64 da kupim LEADTEK WinFast 2000XP GLOBAL ili neku drugu/ Da li ova kartica moze da radi u modu 16: 9 ( monitor Viewsonic VX 2250vm LED HD ) Unapred hvala......
...samo bolje ti je da uzmes model Expert,ima bolju zastitu od smetnji sopolja.Meni radi dobro sa Win7/64,s tim sto sam morao da kupim zvucnu karticu jer nikako nisam mogao da dobijem zvuk na njoj. Na XP-u je ladno radila,ovde nisam uspeo da provalim. Pozz.
Ja imam WinFast Global i W7x64 i lepo radi nema potrebe da uzimas expert osim ako nemas viska para. I meni je znala da neprijavi zvuk ali to nije ni do zvucne ni drajvera vec do same PVR 2 TV aplikacije. Spusti samo poslednju verziju drajvera i aplikacije sa leadtekovog sajta i nebi trebalo da imas problema.
Da neotvaram novu temu kad smo ovde vec :) U pitanju je WinFast 2000XP GLOBAL i win 7, 32 bit, e sad me zanima sto nece teletext da mi prikaze ni najednom programu!? Da li zna neko. Drajveri poslednji. U pitanju je IPTV Telekom! Kad kliknem na Teletext ono mi se otvori prozor i Loading i tako sto godina!
Ako sam te dobro skontao i ako IPTV ide preko composite-a, onda ni ne mozes dobiti tx jer ne ide signal preko njenog internog dekodera.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Da neotvaram novu temu kad smo ovde vec : :: U pitanju je WinFast 2000XP GLOBAL i win 7, 32 bit, e sad me zanima sto nece teletext da mi prikaze ni najednom programu!? Da li zna neko. Drajveri poslednji. U pitanju je IPTV Telekom! Kad kliknem na Teletext ono mi se otvori prozor i Loading i tako sto godina :: ::
Setup box ti je taj koji `hvata` tx signal, a tv karta ti je samo monitor, u tvom slucaju ide preko tjunera, mada bi bilo nesto bolja slika da si ga spojio preko composite-a, pa ako na box-u imas teletext, onda ce ti prikazati, u protivnom mrka kapa.
Nema na cemu! Bice ti sigurno bolja slika preko kompozita, jer i sam tjuner zna da odasilje kojekakve frekvencije, pogotovo ako u blizini imas strujne kablove i sl. Sto se tice kockica, sam striming im je los, tako da sto se toga tice neces imati boljitka, dok se to na crt tv-u neprimecuje zbog njegove male rezolucije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.