Kupio sam neku web kameru hama i nemogu da je nikako instaliram,ubacim drajvere sa cd i neradi izbaci je kao nevidi kameru zna li neko kako se instalira ovo piece of shit?
Ako ti prepoznaje kameru u device manageru kada je prikljucis mozes da odatle uputis na disk pa da windows instalira driver. Jedino to da probas. Ako ima njihov sajt da pogledas odande da skines driver za tvoj model kamere. Ako je komp ne vidi mozda ne radi kamera. Hoce prodavci tako da kada jedni vrate oni daju drugom i tako redom pa neko mozda je i ne vrati.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
Kad bi dao neke informacije o problemu? Koji operativni sistem? Koja oznaka kamere? Uglavnom, probaj sa neta da skines novije drajvere,ili probaj na drugi usb port da ga prikljucis...
:: Kupio sam neku web kameru hama i nemogu da je nikako instaliram,ubacim drajvere sa cd i neradi izbaci je kao nevidi kameru zna li neko kako se instalira ovo piece of shit :: :: TMI = Too Much Information
Ako si uprskao sa procedurom instalacije, tesko da ce ikada proraditi bez reinstalacije sistema. Svi mi gresimo sto prvo ne procitamo uputsvo, pa tek onda nabadamo uredjaje i instaliramo drajvere.
Instalirao sam i pre ali nikad nisam imao ovaj problem ,kamerica je hama ac140 skinem drivere sa neta ali je problem sto su upakovani u instalaciju tako da nemozes iz device menagera da ubacis nego pokrenes instalaciju i to je sto je,kad nakon toga prikljucim usb kamericu izbaci prvo new usb,usb 2.0, device not recognized ,i kad udjem u device menager stoji unknown device, mogu li se ovi drajveri raspakovati pa da probam iz device menagera?
Jedan prijatelj je imao taj problem (odradio je instalaciju pogresno i posle toga nikako nismo uspeli da nateramo da instalira kameru). Onda sam na mom racunaru odradio instalaciju po protokolu,potom sam `bekapovao` drajver i na njegovom kompjuteru sam instalirao preko device manager :)
:: Ako si uprskao sa procedurom instalacije, tesko da ce ikada proraditi bez reinstalacije sistema. Svi mi gresimo sto prvo ne procitamo uputsvo, pa tek onda nabadamo uredjaje i instaliramo drajvere :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.