U Gig@tronu sam jednom prilikom mogao da izbliza pogledam 700D, ogromno kuciste, fino uradjeno, ali ne vredi tih para. I da zelim toliko da potrosim za kuciste, ima boljih za manje para.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Racunam da ce kostati oko 18.-20.000 ovaj model. Ne znam koliko je kostao 700D. Ako Cosmos kosta 20.000. Tj kostao e pa vala ovo je Cosmos za Cosmos. Ja znam da cu ga kupiti ali ako kosta 200$ necu dati za njega 25.000. To nemam nameru. Dacu oko 20.000. Meni su predlagali da uzmem 800D i to zato sto je ono jedino ostalo a ono je jos vece. Do struka mi je kutija skoro kada stoji na podu. Uzas. Tamo i Megahalem izgleda malesno a ne H70 bilo bi smesno stvarno. izgledao bi kao pakla cigara u mom kucistu. To je za one koji uzimaju 2x6990 i takve stvari. Sta ti na plocu nakacis sve i imas samo mnogo praznog prostora i kablovi se onda vide ili ne mogu da dohvate da se ne vide. Stvarno je lepo uradjeno. Jbg imaju pogleda na stvari kakav se meni svidja. Nekome je fazon Lian-Le, nekome ona Cyber NZXT i Thermaltake i to. Meni je Corsair bas po meri.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
Da Raven je dobar kao i Cosmos. Ali prema ovome, znaci ovo je kao da sam ja crtao znaci, kada sam ga video ustajao sam od stola nekoliko puta nervirajuci se i hvatajuci se za glavu i ne verujuci kako su ga uradili. Raven je samo lep prema ostalima drugo ravulju je kreirao Tai Pei a ovo zapad. I u Silverston idu nekako drugacije delovi ja mislim. Da bilo gde imaju oba i stavis Silverstone i Corsair po skoro istoj ceni Raven bi ostao u skladistu zauvek gde mu je i mesto ako se poredi sa Corsair, ako se poredi sa CM onda je bolji.
Ti bar nemas problem ako bi njega uzeo imaa ga, a sta cemo mi koji hocemo Corsair ili nista. Cekacemo ga sta da radimo. Dotle ce i CM 690 da obavlja posao. Vec zamisljam onaj miris kada mi stigne na nove delove od metala kao H70. A ne plastika. Bogami meni je od H70 nekoliko dana se osecao u sobi taj miris metala kao.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
:: Racunam da ce kostati oko 18.-20.000 ovaj model. Ne znam koliko je kostao 700D :: Ako Cosmos kosta 20.000. Tj kostao e pa vala ovo je Cosmos za Cosmos :: Ja znam da cu ga kupiti ali ako kosta 200$ necu dati za njega 25.000. To nemam nameru. Dacu oko 20.000 :: Meni su predlagali da uzmem 800D i to zato sto je ono jedino ostalo a ono je jos vece. Do struka mi je kutija skoro kada stoji na podu. Uzas. Tamo i Megahalem izgleda malesno a ne H70 bilo bi smesno stvarno. izgledao bi kao pakla cigara u mom kucistu. To je za one koji uzimaju 2x6990 i takve stvari. Sta ti na plocu nakacis sve i imas samo mnogo praznog prostora i kablovi se onda vide ili ne mogu da dohvate da se ne vide. :: Stvarno je lepo uradjeno. Jbg imaju pogleda na stvari kakav se meni svidja. Nekome je fazon Lian-Le, nekome ona Cyber NZXT i Thermaltake i to. Meni je Corsair bas po meri. :: :: :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati. :: ::
ajd sto lupa gluposti ali niko ga i ne pita za misljenje i sta on planira i po kojoj ceni da kupi
o nepismenosti i problemima necu ni da govorim bolje sve pare u nekog doktora i lecenje da ulozi ako jos ima pomoci
:: Lupaš gluposti. Veliko kućište omogućava mnogo bolji airflow, i daleko bolji cable management. Ne kupuje se toliko kućište zbog dve dual-gpu karte.. :: :: Ako je tebi ovo loš cable management, onda ne znam koje kućište ga ima boljeg: http://goo.gl/b3mD :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Racunam da ce kostati oko 18.-20.000 ovaj model. Ne znam koliko je kostao 700D :: :: Ako Cosmos kosta 20.000. Tj kostao e pa vala ovo je Cosmos za Cosmos :: :: Ja znam da cu ga kupiti ali ako kosta 200$ necu dati za njega 25.000. To nemam nameru. Dacu oko 20.000 :: :: Meni su predlagali da uzmem 800D i to zato sto je ono jedino ostalo a ono je jos vece. Do struka mi je kutija skoro kada stoji na podu. Uzas. Tamo i Megahalem izgleda malesno a ne H70 bilo bi smesno stvarno. izgledao bi kao pakla cigara u mom kucistu. To je za one koji uzimaju 2x6990 i takve stvari. Sta ti na plocu nakacis sve i imas samo mnogo praznog prostora i kablovi se onda vide ili ne mogu da dohvate da se ne vide. :: :: Stvarno je lepo uradjeno. Jbg imaju pogleda na stvari kakav se meni svidja. Nekome je fazon Lian-Le, nekome ona Cyber NZXT i Thermaltake i to. Meni je Corsair bas po meri. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati. :: :: :: ::
Wlado, ne proseravaj se. Pričaš o Silverstone-u i CoolerMasteru a nisi ni jedno ni drugo video dalje od jpega na netu. Ne pravi se pametan o stvarima o kojima nemaš pojma, već ako robuješ brendovima kao što robuješ, barem to prikrivaj jer je sramotno malo..
Mislis da ce biti toliko. Pa to ce podavitri prodaju ravulja i cosmosa totalno. Daj boze da bude toliko. Ja sam rekao do koliko bi ga platio. Niko nije rekao da je lose kabl menagment nego ako je toliko vliko kuciste da mozda ne bi mogao da provucem kablove kako zelim i kuda zelim. Ne znam. Siguran sam da mi je mnogo ruznija ta slika snego te komponente u 650D. To sam siguran. Ako se slazete da vam je lepse 800D onda mislim da imate srece jel ima da se kupi a ja nemam jer ono koje ja hocu nema da se kupi. Samo znam da je razmak od rupe do komponente mnogo veci nego na 650D sto zznaci da se kabl mnogo vecim delom vidi a to mrzim. Moje malecko napajane, malecki cooler za cpu i ostalo bi izgledalo smesno u tome. Pogoptovu sto nastavci bi bili kratki pa bi se video i kabl ali sta ja vama uopste objasnjavm kupite kada vam se svidja. Ceo zivot kupujem sta hocu a vi cete zbog nedostatka da me lecite o mog robavanja brendu pazi molim te. Ne necu biti rob brenda kupici raven iako mi se manje svidja i platiti skuplje da ne budem rob brenda,i da pomognem ono sto ne mogu da prodaju xaxaxa. I posle vidim 650D. Ej pa zaboravili ste da ja nisam onaj sto naseda da je za GTX580 samo Intel dobar. I koja vam je to fora da moram da ga vidim uzivo da znam da li mi se svidja. Najbol.je da ga kupim pa da proverim da li m ise svidja. Odakle da gledam. Izlozite u prodavnicu pa da pogledam kada imam vremena. Nisam te razumeo sta nisam video koje firme sem na slici, CM kuciste??? Dobro ako ti tako kazes. A sve je to brend, sve su to poznate firme samo kakve, a ja od poznatih brendova ima sta volim i sta ne volim. Sta ces nisam kao drugi da kupe sta morajui tj sta prodavci donesu.
Samo potvrdjuješ ono što svi pričaju, i lupaš glavom u zid. Silverstone Fortress 02 koji košta kao 700D je istog/identičnog kvaliteta, i isto toliko košta. Razlike su jedino u dizajnu, i iskreno ne bi me čudilo da Fortress ima bolji protok jer komponente stoje uspravno. Samo pričaš već nedeljama o EVGA i Corsairu, i drugo te ne zanima. Ovo je po psihološkom aspektu čisto robovanje brendu, jer ima dovoljno dobrih kućišta u rangu Corsaira, ali ti ne vidiš dalje od toga... CoolerMaster ATCS840 koji se pojavio pre više od 5 godina je na istom nivou kao 700D a pritom može da mu se izbaci i motherboard tray, ali šta tebi vredi pričati o njemu kad nigde nema natpis Corsair i EVGA...
:: Mislis da ce biti toliko. Pa to ce podavitri prodaju ravulja i cosmosa totalno. Daj boze da bude toliko. Ja sam rekao do koliko bi ga platio. Niko nije rekao da je lose kabl menagment nego ako je toliko vliko kuciste da mozda ne bi mogao da provucem kablove kako zelim i kuda zelim. Ne znam. Siguran sam da mi je mnogo ruznija ta slika snego te komponente u 650D. To sam siguran. Ako se slazete da vam je lepse 800D onda mislim da imate srece jel ima da se kupi a ja nemam jer ono koje ja hocu nema da se kupi. :: Samo znam da je razmak od rupe do komponente mnogo veci nego na 650D sto zznaci da se kabl mnogo vecim delom vidi a to mrzim. Moje malecko napajane, malecki cooler za cpu i ostalo bi izgledalo smesno u tome. Pogoptovu sto nastavci bi bili kratki pa bi se video i kabl ali sta ja vama uopste objasnjavm kupite kada vam se svidja. Ceo zivot kupujem sta hocu a vi cete zbog nedostatka da me lecite o mog robavanja brendu pazi molim te. Ne necu biti rob brenda kupici raven iako mi se manje svidja i platiti skuplje da ne budem rob brenda,i da pomognem ono sto ne mogu da prodaju xaxaxa. I posle vidim 650D. Ej pa zaboravili ste da ja nisam onaj sto naseda da je za GTX580 samo Intel dobar :: I koja vam je to fora da moram da ga vidim uzivo da znam da li mi se svidja. Najbol.je da ga kupim pa da proverim da li m ise svidja. Odakle da gledam. Izlozite u prodavnicu pa da pogledam kada imam vremena :: Nisam te razumeo sta nisam video koje firme sem na slici, CM kuciste??? Dobro ako ti tako kazes. A sve je to brend, sve su to poznate firme samo kakve, a ja od poznatih brendova ima sta volim i sta ne volim. Sta ces nisam kao drugi da kupe sta morajui tj sta prodavci donesu. :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati. :: ::
Ma kuciste je da zaplaces ako uzmes drugo a odvaja ti se toliki kes za kuciste. Em je Silverston skuplji em je ovo lepse. Dizaj se gleda sem ako je kuciste bas krs, onda ne vredi dizajn a Corsair nije krs. Ima lepsih kucista vidjao sam ja na netu ali su rucno pravljena i prave ljudi od pocetka do kraja. A nisu mnogo lepsa od ovog. Ja volim ovakvo. Silverston se vidi da je kvalitetno po slikama i bilo mi je uz Cosmos najlepse dok nisam video ovo, kada sam ovo video zaboravio sam na sve drugo, mislili su na sve ali je dizajn mnogo lepsi Corsair. To je oblik kucista kakav bi voleo u stanu. Mislis da je mene nagovarao neko za Corsair. Jednostavnoi od prvog trenutka kada sam provalio nacin na koji zamisljaju kompijutere i delove za kompijutere shvatio sam da je to skroz moj fazon i da bi ja ttako pravio i onda mi je idotski da kupujem neki Silverstone ili bilo sta drugo. Iskreno ja na njemu i ne vidim znak Corsair niti me zanima da ga je naporavio Silverstone takvo isto uzeo bi Silverstone. Kao sto bi pre stavio Silverstone nego 700D koji nema providnu stranu ili 800D koji je kao ormarce moje za patike te velicine. Ali ljudi znaju sta rade provalili su sta nedostaje i kazem to je samo jedan jos plus stvari dqa su skroz moj fazon jer su provalili ono sto sam i ja da je ovo veliko, ovo nema providnu stranu, graphiute serija nesto drugo i za ljude koji traze drugacioje i nastao je 650D za ovakve kao ja. Nisam jedini shvatili su sta ljudi zele. Tacno su provalili ono sto zelimo. Nego znam ja sta je problem vi ste navikli ovde na kompromise jer prodavci imaju vecu zaradu a ja to ne trpim. Bolje da vi kazete da ja imam komplekse i da robujem brandu a ja 5 godina gledam za svoje pasre ono sto volim nego da dam 200e na kuciste neko jer nema ono koja ja hocu. Ja imam kuciste i trajace jos 5 godina ako treba. Kakvo je takvo a zamenicu ga samo ako bude bilo bas ono sto hocu i ne pristajem na druge opcije. Naviknite se kada se naviknete dolazi do pomaka i vecveg izbora. Sto je vise ovakvih kao ja pre ce prestati da nas zajebavaju sa Tai Pei i ostalim i uz to sa istoka doneti i bar po nesto sa zapada. Niko ne trazi da ovo nestane samo jos veci izbor. Pa ko sta voli nek kupi.
Koje pare 16.000. Pa 800D je 30.000 a nije duplo tezi i veci??? Bolje meni da daju za 16.17.000 Midi a visak metala neka zadrze za sebe. Meni ne treba ni frizider ni ormarce. Mogu i papuce i patike pored napajanja da smestim. Kosulju da okacim o resteku gornju nece da dohvati pod kucista. Jednostavno su pomislili a koje ce kuciste da kupi onaj koji stavlja plocu sa 2 procesora i 4 way sli i rekli ajde da napravimo 800D.
:: Koje pare 16.000. Pa 800D je 30.000 a nije duplo tezi i veci??? Bolje meni da daju za 16.17.000 Midi a visak metala neka zadrze za sebe. Meni ne treba ni frizider ni ormarce. Mogu i papuce i patike pored napajanja da smestim :: Kosulju da okacim o resteku gornju nece da dohvati pod kucista :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati. :: ::
Idem da namestim graficku i stavljam kacigu sa sijalicom na glavu i ulazim u kuciste. Usisavam coskove od prasine. Usisivac je opored napajanja. Penjeem se na mini merdevine da dohvatrim slot od graficke.
Ne razumem te baš najbolje šta si hteo da kažeš, ali ako insiuniraš da je kućište bučno i da skuplja prašinu, grdno se varaš...
Ne moraš sarkazmom da se baviš, ne ide ti baš najbolje. Zna se zbog čega se kupuje full Tower kućište, a malo previše karikiraš stvari... Mora da si Wlada Palčić ako ti trebaju merdevine da se popneš do slota za grafičku... __________________ Scourge of PCBerza
:: Idem da namestim graficku i stavljam kacigu sa sijalicom na glavu i ulazim u kuciste. Usisavam coskove od prasine. Usisivac je opored napajanja. Penjeem se na mini merdevine da dohvatrim slot od graficke :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati. :: ::
Kazem da je toliko da mogu udjem u njega i sakrijem se i da me traze sa bateriskom lampaom unutra. Do struka mi je jbt. Ne dostruka ali do butine, maticna je u cosku. Kablovi 20 cm od rupe do nje. Kada sam ga video znaci okrenuo sam se u GIGATRONU imao sam trip da je covek iza mene. P[ogledam kuciste covece. Bez kutije stoji. OGROMNO. Plus na onim nogaricama Vise je za 10-15 cm od ormarica na kome stoji men i komp sada. A dugacko je skioro do kraja ormarica.l Mozda i do kraja. Mora sa jos nekim da se nosi i prazno zbog velicine. Ima prednostr kod ciscenja Kirbey i lagano, redom.
Izuzetnog dizajna !!! Sve je do ukusa ali ovo je stvarno prelepo za mene. Jes da je midi, ali pitanje je sta bi radio i sa Full-om? Nije mi potrebno, ovo bi mi takodje zavrsavalo posao, bez bespotrebnog zauzimanja prostora. Sto se tice brendova Daum(Cooler master) i wlada (corsair), svako robuje onom sto voli. To se i sad pokazalo. Ja iskreno najvise volim Thermaltake i prvo ta kucista gledam.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.