ocu da uzmem neko koje ne pravi problem sa tower hladnjacima( ne mogu da stanu) a i zbog sitnica npr ocu dole da mi bude napanajne, dobar cable managment i neko ofarbano u crno unutra!! dajte neki savet sta da uzmem za oko 100e kad ovo prodam
Ja bih išap na CM 690 Advanced II ili HAF 932, TT Element G. Prvo pogledaj ona koja ti se vizuelno dopadaju, a kad napraviš spisak takvih, onda im pogledaj specifikacije i nećeš se zeznuti.
a koliko jevreja da trazim za ovo moje cudo. sad ga ima samo u jednoj prodavnici za 110e nervira me kod njega sto nema ni rupu iza procesora a cesto sam menjao procesore u zadnja dva meseca i sto jedan od gornjih kulera nema svrhu jer je pokriveno napajanjem.... ima dosta nelogicnih stvari + ima ludackih 11kg
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.