Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Canon Pixma 4300 kvar?
STRANA 1 OD 1
alexr Canon Pixma 4300 kvar? 18.04.2011. 10:49 T35377

status: user
broj poruka: 56
Koristim navedeni stampac vec duze vreme i dosada je redio bez greske.Pre neki dan sam imao zaglavljivanje papira tj uvukao ga je ukoso izguzvao zavrsio stampanje i otada ne radi.Uglavnom stampam iz kasete a eto sad ko za pakost ubacim papir on ga povuce lose .Uglavnom simtomi su da se automatika ne pokrece glava je ostala na pocetnom polozaju moguce je rucno pomerati ali inace je mrtva, ledice zelena i narandjasta trepere non stop naizmenicno i dobijam poruku o servisnoj gresci b200.Na stranim forumima ponudjeno resenje je da naponska jedinica zaduzena za pokretanje glave ne radi kako treba ili da je senzor na ploci neispravan.Nosio sam ga u servis,rastavili ga i sastavili nema nikakav mehanicki kvar.E sad znam da cete reci da ga bacim i kupim novi sto ce se verovatno i desiti ali ako postoji nacin da ga resetujem ili da preporucite neki servis gde se razumeju u elektroniku bio bi zahvalan

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
KalifNS Video sam nesto slicno na drugom... 18.04.2011. 15:40 #316253

broj poruka: 1017

stampacu ali ja to nisam radio licno, kolega u firmi gde sam ranije radio je namestio senzor jer se senzor se pomeri iz svog mesta pa ne registruje kako treba.

Posto je vec bio u servisu ne smeta nista da ti probas da pomeris malo senzor.

Nadam se da ce ista pomoci.
alexr probacu svakako 18.04.2011. 16:07 #316265

broj poruka: 56
medjutim nisam siguran gde se senzor tacno nalazi, u svakom slucaju jako koristan savet idem da isprobam dal ce stampac da profunkcionise

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs